Članki

Samo tega bi se morali bati!

22.12.2014, 07:52

Ne, ni se vam treba bati jezne žene ali šefa ali celo tega, da ženska vaših sanj ne obstaja. Pred vami je 7 stvari, ki naj bi se jih, kot navajajo v eni izmed moških revij, morali moški najbolj bati.

Pisalo, ki vam spremeni način življenja

22.12.2014, 07:51

Na trg je prišla nova različica pametnega pisala, ki posname vse kar govorite in pišete ter zvok sinhronizira s pisavo. Brez časovnega zamika se lahko vse pojavi na vaši pametni napravi, kjer lahko z nekaj kliki kreirate dogodke v koledar, opomnike ali pa shranite pomembne kontakte, vse s pisalom Livescribe 3.

Fenomen, ki je prevzel ženske, moškim pa se ob tem cedijo sline!

19.12.2014, 12:22

Ste že slišali za 'Free the Nipple'? Številne ženske se pridružujejo temu gibanju, katerega cilj je, da bi ženske lahko brez slabe vesti razkazovale svoje bradavičke pod enakimi pogoji kot moški.

Ob njej 'orgazmira' več kot 8 milijonov ljudi!

19.12.2014, 13:35

Maria je ženska, ki je osvojila splet. A ne zato, ker bi se slačila, plesala, pela ... Mnogi jo obožujejo, ker naj bi jih kar s posnetki, ki jih objavlja na kanalu YouTube, pripeljala do orgazma. Bo tudi vas?

Do –4 kg v enem tednu!

19.12.2014, 09:27

Jajca so izjemno priljubljeno živilo, še posebej med moškimi. Če jih uživamo za zajtrk, pripomorejo celo k izgubljanju telesne teže. In tako se je rodila jajčna dieta, s pomočjo katere lahko v enem tednu izgubite kar štiri kilograme!

Edino odkritje, ki ga ne morejo pojasniti!

19.12.2014, 09:17

Težko si predstavljamo, da na našem planetu še obstaja kraj, ki mu je sodobna civilizacija prizanesla. Internet, mobilni telefoni in računalniki so namreč že tako zakoreninjeni v naši kulturi, da si življenja brez njih skorajda ne znamo predstavljati. A vendar na oddaljenem in dokaj neraziskanem otoku obstaja popolnoma izolirana civilizacija, ki je moderen človek še ni 'pokvaril'.

22-letnica protestira: 'Svobodo bradavicam!'

17.12.2014, 14:04

22-letnica je objavila fotografijo, na kateri stoji zgoraj brez poleg moškega, z objavo pa je želela pokazati, kako krivičen je naš svet.

Novosti glede taljenja arktičnega ledu!

17.12.2014, 08:44

Čeprav se za Arktiko zaradi globalnega segrevanja počasi bližajo poletja brez ledu, najnovejši podatki programa Evropske vesoljske agencije (ESA) CryoSat namigujejo, da se to ne bo zgodilo tako hitro. Satelitsko opazovanje arktičnega ledu je namreč pokazalo, da se je letos njegova količina zmanjšala precej manj kot v preteklih letih.

Akrapovičeva ekstravaganca!

15.12.2014, 09:49

Slovenski proizvajalec visokozmogljivih izpuhov Akrapovič je zbudil pozornost svetovne motoristične javnosti s promocijskim motociklom Full Moon (polna luna), ki ga je prvič predstavil prejšnji teden. Svetovni mediji, vključno z ekipo znane avtomobilistične oddaje Top Gear, futuristični izdelek opisujejo s superlativi.

Sumite, da vas vara?

15.12.2014, 09:51

Sumite, da vas najdražja vara? Obstaja aplikacija, ki vam lahko pomaga odkriti, ali so dvomi upravičeni.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek