Članki

+18: Mariborski pornič kraljuje na tujih porno straneh!

24.11.2014, 11:04

Pretekli teden je v javnost pricurljal videoposnetek seksa ravnatelja mariborske srednje strojne šole in učiteljice matematike. Prizanesli jima niso niti tuji mediji.

In naučil se je nekaj novega ...

24.11.2014, 10:22

Nemško zvezno sodišče v Karlsruheju je razsodilo, da mora dražitelj, ki je sprva na spletni dražbi na portalu Ebay poskušal prodati svoj avtomobil, a je nato ponudbo prekinil, najvišjemu ponudniku plačati odškodnino. Ponudnik je dražitelja tožil za vrednost avtomobila, ki znaša 5250 evrov.

Po 9 letih preko Facebooka izvedela šokantno novico

19.11.2014, 09:05

Kar 9 let ni vedela, kam je odtaval njen mož, kaj se je z njim zgodilo in ali je sploh živ. Nato pa je med brskanjem po socialnem omrežju Facebook naletela na šokantno odkritje.

Auč! Tako se NE čisti avtomobila!

18.11.2014, 10:13

Dokler bomo moški hodili po tej zemlji, bomo verjetno na vse grlo kričali, da je avtomobilizem rezerviran za nas. In zdaj smo dobili še eno potrditev!

Kaj lahko narediš za svoj ego?

20.11.2014, 09:19

Če bi moški po svetu hodili povsem brez energije, neurejeni, nesamozavestni, zanemarjeni, se verjetno strinjate, da bi bili po večini vsi samski. Ampak ker si tega ne želimo, je prav, da poskrbimo zase. Pa veste, kako lahko dvignete svojo samozavest?

Ponujata se mu dve sodelavki, on pa ...

17.11.2014, 10:57

Pozdravljen, Brane! S punco sva skupaj eno leto in šest mesecev in njej ni več do seksa ... sej veš, takoj mi je na misel prišlo, da ima drugega, ker je ful nesramna do mene, laže, skriva telefon in tako naprej ... Čez teden, ko sva bolj malo skupaj, ji menda ni do seksa, čez vikend, ko je skozi pri meni, ji pa menda zapaše 1x, če ji sploh!! Stara sva 24 let in se mi to ne zdi ravno normalno, da seksava 1x na teden, če sploh seksava!! Kaj mi še preostane, kaj??? V začetku sva imela odličen seks, seveda je še zmeraj, vendar ga skoraj da ni, sem mlad fant, nisem ne vem kako lep, vendar doma od seksa ni nič!! Namreč v službi pa imam dve ponudbi in pač, ker ljubim svojo punco, ju nisem ŠE sprejel ... namreč dve zelo lepi sodelavki se mi ponujata, vendar samo za seks, ker sta poročeni in doma najbrž imata podoben problem kot jaz ... prosim za nasvet :)

Vas zanima, kaj imajo skupnega žuželke in mišice?

13.11.2014, 11:59

Vsak, ki je kdaj brskal med članki o fitnes prehrani, o rasti mišic in čem podobnem, je verjetno že opazil, da so osrednja tema, vsaj kar se prehrane tiče, običajno beljakovine. Že veste, kje vse jih najdete in koliko naj bi jih zaužili?

Ste seksali z več kot 20 ženskami? Imamo dobro novico!

12.11.2014, 10:15

Najboljša preventiva za raka na prostati je očitno dobri stari seks. Raziskava je pokazala, da so najbolj 'varni' tisti moški, ki so seksali z vsaj 20 različnimi ženskami!

Naveličani solate, riža in mesa? Poskusite hujšati takole!

11.11.2014, 08:57

Drastično spreminjanje prehranjevalnih navad, sadne diete, zelenjavne diete, 'superbeljakovinske' diete in še in še. Za hujšanje smo pripravljeni narediti vse, razen poiskati načina, kako shujšati, ne da bi se bilo treba upreti najljubšim jedem. A britanski strokovnjaki so predstavili revolucionarno dieto, ki temelji na ogljikovih hidratih!

Koncept G-Code: Ostali boste brez besed!

10.11.2014, 09:45

Mercedes-Benz je predstavil koncept novega modela G-Code, športnega terenca, sicer namenjenega vožnji v urbanem okolju, ki temelji na zeleni in najmodernejši tehnologiji.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek