Članki

Odkritje, ki pritegne, a ga ne morejo raziskati!

24.04.2015, 07:06

O otoku Severni Sentinel so pisali že leta 1771. Od tedaj je na tamkajšnji obali pristalo kar nekaj ladij, a dandanes domorodci niso veseli obiskov: obiskovalce namesto z odprtimi rokami sprejmejo s kopji in sulicami. A nič čudnega, saj zanje 'moderni' človek ne predstavlja nič drugega kot nevarnost.

To so najpogostejše poškodbe v fitnesu!

23.04.2015, 15:01

Telesna aktivnost je za ohranjanje zdravja in vitalnosti bistvenega pomena, a zaradi pretiravanja ali nepravilnega izvajanja določenih gibalnih vzorcev lahko zelo hitro pride do poškodb.

Pijana kot čep je privabljala poglede ...

24.04.2015, 09:41

Igralka in model Amber Heard si je nedavno privoščila večerjo v restavraciji The Odeom v Tribeci. Verjetno bi njen večer minil popolnoma brez vznemirjanja s strani paparacev, če le ne bi iz restavracije prišla popolnoma opita.

Ha, kaj pa zdaj?!

23.04.2015, 15:18

41-letna ameriška televizijska in filmska igralka, glasbenica ter fotomodel, je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo s plaže, s katero je kar malce presenetila.

Gola ga zapeljuje, on pa ...

23.04.2015, 14:50

Ojla! S fantom sva skoraj 10 let skupaj. 17 let je razlike med nama. Niti enkrat nisem pomislila, da bi šla narazen. Problem je, da od kar živiva skupaj, to je skoraj 5 let, skoraj nič ne seksava. Prvi 2 leti skupnega življenja sem večinoma jaz dajala pobudo za spolnost. Kasneje mi je 'dopi*****', kot da je samo meni v interesu. Od tedaj sva seksala v 3 letih recimo 4x. Prve 4 leta, ko sva se videvala samo za vikend zaradi moje šole, sva vsak vikend seksala. On dela že od preden sva se spoznala pri privatniku. Skoraj 10 ur na dan ali več in še kak cel vikend. Domov iz službe pride cel izmozgan od šihta. Večkrat sem pred njim gola ali pomanjkljivo oblečeno, a ni od njega nobenega interesa. Za rit me prime in boža, a več ne. Pravi, da ga še privlačim, samo da zaradi utrujenosti se mu niti ne dvigne. Ko sva se nazadnje skregala, ko sem mu očitala glede spolnosti med nama, je rekel, da je prišel v taka leta, da se mu ne da več. Druge sigurno nima. Vem, kje dela. Dvigne se mu še. Imam ga rada - ljubim ga, razumem da je utrujen, ne kregava se pogosto. Saj kadar je prost da ne gre delat se mi posveti. Ne vem več, kaj naj naredim. Ko pride domov, se stušira, televizija, spanje. Najlepša hvala.

Smrčite kot stara lokomotiva? Tukaj je rešitev!

22.04.2015, 11:30

Če ste tudi vi eden tistih, ki vsako noč tako 'žagajo', da daleč okoli njih nihče ne more zaspati brez čepkov v ušesih, potem preberite naslednjih nekaj vrstic, morda vam bo pomagalo.

10 preprostih nasvetov, kako se bolj zdravo prehranjevati!

21.04.2015, 08:51

Poletje se nezadržno bliža, v pa še vedno ne veste, kako bi se lotili hujšanja? Vsi vemo, da je začeti pravzaprav najtežje. Še posebej, ko je govora o telovadbi in prehrani. Pred vami je 10 napotkov, kako v vsakdan vpeljati bolj zdrav način prehranjevanja.

Bralka zaupala: 'Sem avtomat za praznjenje moškega!'

22.04.2015, 13:21

Dragi Brane! Zelo rada bi prekinila svojo več kot triletno “prijateljstvo” s koristmi, od katerega imam, če sem poštena do sebe, eno samo korist, in to precej manjkrat, kot si želim. To je seks, ki je ponavadi še kar, ni pa niti približno tako dober, kot je bil seks, ki sem ga bila vajena z bivšim možem, ki je bil zelo dober ljubimec, a žal ne samo moj. Zapustila sem ga, ker je bil ženskar, vendar on ni več moj problem, saj sem ga prebolela in imava povsem civilizirane odnose. Sem privlačna 34-letna razvezanka z enim otrokom, svojim stanovanjem in dobro službo. Za to moje prijateljstvo ve samo moja najboljša prijateljica, ki prav tako misli, da bi ga morala prekiniti, vse odkar sem ji zaupala, da se vse bolj počutim kot avtomat za – ne morem reči drugače – praznjenje tega moškega, ki pride, kadar pride. Včasih dvakrat na teden, včasih ga ni po dva, tri tedne. Pride, kadar se njemu seksa. Skoraj nikoli takrat, ko se seksa meni. To so kratki obiski, ki nikoli ne trajajo več kot eno uro, s pijačo, slačenjem in oblačenjem vred. Niti enkrat ni ostal čez noč. Obiski se začnejo in končajo v postelji. Poleg tega vedno pričakuje, da mu bom jaz pred seksom nudila felacijo. Sam je opustil kunilingus že nekaj mesecev po tistem, ko je začel prihajati k meni. Želim si in vem, da si zaslužim več kot to prijateljstvo s koristmi in velikokrat sem že prisegla sama sebi, da ga bom prekinila, zlasti takrat, ko od njega ni niti glasu dva, tri tedne. A me potem, ko mi pošlje sporočilo, da prihaja, vedno premaga želja po seksu. Nimam prave moči in nisem dovolj odločna, da to prekinem. Nisem zaljubljena, vendar sem se kar navezala nanj, čeprav ga v zvezi z menoj zanima samo to, kar mu nudim v postelji. Ko sem vmes dvakrat do trikrat potrebovala pomoč, moško roko kje drugje kot med nogama, mi je ni nudil. Poleg tega o njem po več kot treh letih ne vem skoraj nič. Ne vem niti tega, ali je res razvezanec, kot trdi. Rada bi prekinila to zvezo in imela pravo zvezo, moškega, ob katerem zaspim in ob katerem se zbudim. Moškega, na katerega lahko računam tudi izven postelje. Počutim se nasukana v tej zvezi. Kako naj se premaknem naprej? Bodi dobro, Brane, in hvala za nasvet. A.

Vse za znanost: sekcija trupel in nehumani poskusi na živih

17.04.2015, 12:10

Že od nekdaj je vse v zvezi s človeškim telesom, rojstvom, smrtjo in trupli zanimivo za večino ljudi. Pri nekaterih vzbuja strah, pri drugih začudenje, tretji se ob truplu zgrozijo. A vendarle – človeško telo je nekaj, za kar zanimanje nikoli ne upade. Že od nekdaj preučujemo zgradbo telesa, njegovo delovanje, večno pa ostaja vprašanje, kaj se z nami zgodi po smrti.

Kupujete rabljen avto? Potem preverite vse to!

17.04.2015, 08:21

Nakup avtomobila je pomemben korak, še posebej, če ne kupujete le kupa pločevine, ki vas bo nekaj mesecev prevažala od točke A do točke B, temveč nameravate odšteti nekaj več evrov in si zagotoviti varno prevozno sredstvo za dlje časa. Za mnoge nakup novega avtomobila pomeni preveliko finančno breme, zato se odločijo za nakup rabljenega avtomobila. Če se za nakup rabljenega avtomobila odločate tudi vi, preverite, na kaj vse morate biti pozorni!

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2