Članki

Zasačen, a pravi, da je nedolžen ...

13.06.2014, 08:41

Pozdravljen Brane! Najprej bi rad pohvalil tvojo rubriko in seveda tvojo pojavo. Kar tako naprej, vsa čast. Zdaj pa k mojim težavam, žal ... Ponavadi ti pišejo ženske, zato sem se moral kar malo opogumiti, da ti napišem, kaj me muči. Torej, v zvezi sem s pravo lepo damo,razlika med name je 14 let in imava dve prečudoviti punčki. Skupaj bova že skoraj 9 let. Strast še vedno gori in kar se tega tiče, med nama ni težav. Težave so se pojavile pred leti, in sicer pri meni, ko sem pristal v finančnih težavah, istočasno pa me je prizadela še bolezen staršev, smrt bližnjih itd. Takrat se mi je malo "odklopilo" in nisem bil z mislimi 100%. Problem, ki se pojavlja je, da moja misli, da sem odklopljen zaradi druge ženske, kar pa definitivno ni res. In zdaj pred kratkim je videla še elektronska sporočila, ki sem jih pošiljal drugim. Maili niso bili nič konkretnega, ampak že samo, ko jih je videla, se ji je zameglilo in zdaj misli vse drugo, kar pa ni res. Sporočila sem pisal res zaradi moje krize, vsebina pa je bila nepomembna. Niti ne vem zakaj sem jih pisal, ker itak nisem imel nobenega namena (saj poznaš tisto - pes, ki laja, ne grize). No, tu še sam ne najdem odgovora ... Mati narava me je lepo obdarila tako z vizualnostjo kakor tudi karakterno in vem, da sem moški, ki spoštujem svojo drago in za nič na svetu ne bi šel k drugi. Imam doma vse, kar si želim in to tudi dobim. Saj je prava 'sex bomba' in vsi pravijo, da sva oba kot iz porno filmov Skratka, saj nočem preveč napihovati ... Pač tale problem bi rad rešil, saj je zdaj med nama nastalo popolno nezaupanje. Ločeno živiva že dva meseca in se mi že meša, ker vem kako močno jo ljubim in ona mene. Piševa si maile in sms-e, a govoriti noče z mano. Včasih piše lepo, včasih pa ne. Kaj naj naredim, da si pridobim nazaj njeno zaupanje? Za dan žena sem ji poslal rožice, vsak dan ji pošljem kaj lepega po mailu. Saj ona tudi meni, samo še vedno dobi vsake toliko nekakšen preblisk, ko misli, da sem imel afero. Pa ko sem glede tega res urejen. Ne vem, mogoče imaš ti kakšen predlog ... Hvala vnaprej! Pošten

Seksala sta popolnoma pijana! Potem pa ...

13.05.2014, 09:49

Mimi sicer še nisem povedala, a že nekaj časa razmišljam, da bi imela še enega otroka. Pri nekajinštiridesetih naj bi to bila znanstvena fantastika, a zmeraj sem bila prepričana, da lahko zanosim isti trenutek, ko Miha vrže štumf za mano.

Zarezal je v neaktivirano bombo!

03.04.2014, 08:08

V skladišču odpadnih kovin v Bangkoku je danes eksplodirala bomba, ki so jo iz zraka odvrgli med drugo svetovno vojno.

Kaj pa počne?

12.03.2014, 13:51

Nekdanja Playboyeva zajčica Victoria Silvstedt je morda res na pragu 40. let, toda švedska manekenka je kljub vsemu videti več kot odlično. Te dni so jo paparaci ujeli na plaži – kje drugje kot v Miamiju!

Grozljiv, doslej še neobjavljeni posnetek napada na Japonsko!

04.03.2014, 08:39

Atomsko bombardiranje japonskega mesta Nagasaki se je odvijalo 9. avgusta leta 1945, na spletu pa se je pojavil nov posnetek, ki prikazuje celoten postopek priprav na napad - od nalaganja bombe na letalo pa do trenutka, ko je ta eksplodirala, Nagasaki zravnala s tlemi in ubila več kot 100.000 ljudi.

Eksploziv v zobnih pastah?

07.02.2014, 09:30

Ameriško ministrstvo za domovinsko varnost je v sredo izdalo opozorilo pred morebitnimi terorističnimi napadi z eksplozivom v tubah za zobne paste oziroma v posodah za kozmetiko. Opozorilo je namenjeno potnikom na zimske olimpijske igre v ruskem Sočiju.

Revolucionarni izum za ljubitelje globin!

23.01.2014, 16:06

Če se vam zdijo naprave, ki jih s seboj nosi James Bond, neresnične, pomislite še enkrat. Predstavljamo vam namreč pripomoček, ki vas bo spremenil iz človeka - v ribo! Da, v ribo.

Vse bolj zmogljivi robotski morilci

11.12.2013, 09:07

Brezpilotna letala so postala del vojaškega vsakdana in vroča tema polemik o etičnosti njihove uporabe v bojne namene. Kar pa še ne pomeni, da proizvajalci stojijo križem rok.

Letalo za ruske narodne heroje

02.12.2013, 09:28

Iz Komsomolska je poletelo še eno rusko vojaško letalo pete generacije - zloglasni Sukhoi PAK FA. Letalo so zaupali narodnemu heroju Yuriju Vaščuku.

Kaj skriva med nogama vroča 'seks bomba'?

12.11.2013, 09:24

Carmen Carerra je 28-letna televizijska voditeljica in vedno bolj slavna manekenka, ki je sprožila peticijo, s pomočjo katere upa, da ji bo uspelo postati ena izmed slavnih Viktorijinih angelčkov. Če se ji želja uresniči, bo Carmen prvi transseksualec, ki se bo pridružil lepoticam priznane znamke spodnjega perila. Kljub mamljivim oblinam, ki danes krasijo njeno zelo ženstveno telo, se je Carmen namreč rodila kot moški.

Video

7633c71c7f_60532716

Oglas Polo

05.10.2010

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14