Članki

Starleta se je poslovila!

23.09.2014, 14:53

28-letnica Soraja Vučelić, srbska nekdanja udeleženka šova Big Brother, ki redno razveseljuje oboževalce z bolj ali manj seksi fotografijami, je namreč diplomirala.

Zgodovina te zadnjice vas bo šokirala!

12.09.2014, 13:57

So vam všeč obilnejše zadnjice? Tatiana Williams je v svojem življenju zapravila že več kot 60.000 funtov (okoli 75.500 evrov) za injekcije s črnega trga, da si je takole povečala svojo zadnjo plat. A to še ni vse.

Veste, koliko jo je to stalo?

11.09.2014, 13:23

Srbska starleta Soraja Vučelić je razkrila, kako globoko je morala seči v žep, da je videti takšna, kot je.

Srbija žaluje: Slovo kraljice silikona

04.09.2014, 12:40

Silikonska bomba Tijana Đurić obrača nov list v svojem življenju, poročajo srbski mediji. Na Facebooku se je pohvalila, da odhaja čez lužo.

Je letališče v Teheranu res 'tržnica smrti'?

25.08.2014, 11:03

Na letališču v Teheranu naj bi bilo glede na informacije zahodnih obveščevalnih sil mogoče kupiti skoraj vse, kar je potrebno za morilski pohod: rakete kratkega dosega, topovske izstrelke, monomete, ročne bombe, granate, puške, pištole in municijo. Je letališče Imam Khomeini res tako imenovana 'tržnica smrti'?

Bodo zaradi Cece padale žrtve?!

22.08.2014, 14:15

Pevka Ceca Ražnatović je za konec avgusta napovedala koncert v Sarajevu. Med bosanskimi in srbskimi mediji je odjeknila novica, da srbski divi grozijo z bombnim napadom.

Igre, ki jih bomo vedno radi igrali!

06.08.2014, 12:20

Če bi lahko izbirali med igricama Angry Birds in Super Mario, katero bi izbrali? Najbrž bi prednjačili 'jezni ptiči', a tudi Mario ne bi preveč zaostajal, saj gre za igro, ki v nas obuja spomine in ima kljub starosti še vedno moč, da nas 'posrka vase'.

Naskočil jo je pred vsemi!

01.08.2014, 11:59

Poletje je čas, ko svoje telo nastavimo sončnim žarkom in se prepustimo užitkom, ki jih ponujajo topli dnevi. Tega se še kako zavedajo zvezdnice, ki te dni uživajo na morju in na katerem ob vsakem koraku prežijo lačni paparaci.

Nujno napolnite vse baterije!

30.07.2014, 08:04

Ameriška obveščevalna služba domneva, da vojaki iz Jemna in Sirije skrbno načrtujejo teroristične napade na ameriška zračna plovila z uporabo posebnih bomb, ki jih je nemogoče odkriti z običajnimi varnostnimi pregledi na letališčih. Prav zato so ameriške oblasti mednarodnim letališčem naložile nove varnostne ukrepe.

Zasačen, a pravi, da je nedolžen ...

13.06.2014, 08:41

Pozdravljen Brane! Najprej bi rad pohvalil tvojo rubriko in seveda tvojo pojavo. Kar tako naprej, vsa čast. Zdaj pa k mojim težavam, žal ... Ponavadi ti pišejo ženske, zato sem se moral kar malo opogumiti, da ti napišem, kaj me muči. Torej, v zvezi sem s pravo lepo damo,razlika med name je 14 let in imava dve prečudoviti punčki. Skupaj bova že skoraj 9 let. Strast še vedno gori in kar se tega tiče, med nama ni težav. Težave so se pojavile pred leti, in sicer pri meni, ko sem pristal v finančnih težavah, istočasno pa me je prizadela še bolezen staršev, smrt bližnjih itd. Takrat se mi je malo "odklopilo" in nisem bil z mislimi 100%. Problem, ki se pojavlja je, da moja misli, da sem odklopljen zaradi druge ženske, kar pa definitivno ni res. In zdaj pred kratkim je videla še elektronska sporočila, ki sem jih pošiljal drugim. Maili niso bili nič konkretnega, ampak že samo, ko jih je videla, se ji je zameglilo in zdaj misli vse drugo, kar pa ni res. Sporočila sem pisal res zaradi moje krize, vsebina pa je bila nepomembna. Niti ne vem zakaj sem jih pisal, ker itak nisem imel nobenega namena (saj poznaš tisto - pes, ki laja, ne grize). No, tu še sam ne najdem odgovora ... Mati narava me je lepo obdarila tako z vizualnostjo kakor tudi karakterno in vem, da sem moški, ki spoštujem svojo drago in za nič na svetu ne bi šel k drugi. Imam doma vse, kar si želim in to tudi dobim. Saj je prava 'sex bomba' in vsi pravijo, da sva oba kot iz porno filmov Skratka, saj nočem preveč napihovati ... Pač tale problem bi rad rešil, saj je zdaj med nama nastalo popolno nezaupanje. Ločeno živiva že dva meseca in se mi že meša, ker vem kako močno jo ljubim in ona mene. Piševa si maile in sms-e, a govoriti noče z mano. Včasih piše lepo, včasih pa ne. Kaj naj naredim, da si pridobim nazaj njeno zaupanje? Za dan žena sem ji poslal rožice, vsak dan ji pošljem kaj lepega po mailu. Saj ona tudi meni, samo še vedno dobi vsake toliko nekakšen preblisk, ko misli, da sem imel afero. Pa ko sem glede tega res urejen. Ne vem, mogoče imaš ti kakšen predlog ... Hvala vnaprej! Pošten

Video

7633c71c7f_60532716

Oglas Polo

05.10.2010

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč?

Alyssa Arce - 8