Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

V takšni vlogi jih še niste videli!

12.09.2014, 08:07

Sodite med tiste, ki med dirko razreda Moto GP niti za minuto ne zapustijo svojega domačega naslanjača? Potem si morate ogledati tale videoposnetek!

Edina Slovenka, ki je Rossija videla golega

14.04.2014, 07:43

Novinarka Eva Koderman Moto GP v naši hiši spremlja že osem let. Je del ekipe, ki ne le spremlja dirke, temveč se pred, med in po dirkah tudi prikrade v zakulisje dogajanja, kjer izve ogromno informacij, ki jih nato lahko predaja gledalcem pred malimi ekrani.

Nika: Ženska, narejena po vseh moških standardih

24.03.2014, 13:01

Čeprav so po številnih sončnih dnevih nebo nad nami prekrili dežni oblaki, ta vikend resnično niste imeli razloga, da bi se kujali nad slabim vremenom. Pričela se je namreč sezona Moto GP! Pri vsem skupaj pa je bilo prav gotovo najboljše to, da vam zaradi slabega vremena boljša polovica ni prav nič težila, kam vse bi lahko šla in kako dolgočasni ste, ker ste cele dneve buljili v ekran, vi pa ste lahko - končno in po dolgem času - z mirno vestjo navijali za vašega priljubljenega dirkača.

10 dni raja za prave moške!

21.03.2014, 11:51

Daytona Bike Week, ki je letos potekal med 7. in 16. marcem, je eden največjih motociklističnih, če ne celo največji tovrsten dogodek na svetu. Vsako leto ga namreč obišče okoli pol milijona motorističnih navdušencev.

To ve le tisti, ki je z njo pod prho!

19.03.2014, 13:09

Na POP TV 30. marca ob 20.00 prihaja nov zvezdniški šov Znan obraz ima svoj glas, ki ga bo vodil karizmatični in duhoviti Denis Avdić. Osrednjo vlogo bo na odru zavzelo osem tekmovalcev, ki bodo vsako nedeljo prevzeli nove identitete glasbenih ikon, tako tujih kot domačih. Kostumografi, maskerji, koreografi, učitelji igre in petja in številni drugi strokovnjaki bodo vsak teden skupaj s tekmovalci poskrbeli, da bo finalni nedeljski nastop vrhunski, nastope pa bo preučila, ocenjevala in brez dlake na jeziku komentirala žirija, ki jo tvorijo Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran in Boštjan Gombač.

Tudi Pižama!

13.12.2013, 11:47

Če spremljate Vid in Pero šov, potem dobro veste, da sta voditelja s svojo dobrodelnostjo in izpolnjenimi željami pričarala solze sreče na obraze številnih gledalcev. Tokrat pa Vid Valič in Peter Poles stopata še korak dlje, kajti oddaja bo posvečena UNICEF-u in voditelja bosta organizaciji pomagala zbirati mesečne darovalce za projekt Starši otrok sveta. Pri projektu že sodelujejo številni slovenski estradniki, med drugimi tudi stand up komik Boštjan Gorenc Pižama.

Boštjan žural s svetovno elito!

13.09.2013, 16:20

Eno najbolj znanih podjetij v avto moto športu, letos praznuje 50 letnico delovanja. Pol stoletja razvoja, inovacij in izdelave zaščitne opreme za motoriste, avtomobiliste, v zadnjem času pa tudi kolesarje, je bilo razlog za veliko slavje v srcu Milana, svetovni prestolnici mode. 8. septembra so se zabave udeležile pomembne osebnosti, nekatere že prave legende moto scene.

Imamo zmagovalce!

14.06.2013, 13:33

Na naši spletni strani je do danes (14.6.2013), do 12. ure potekala nagradna igra, v kateri smo vas spraševali, kakšne pasme je kuža Devon, katerega zgodbo lahko spremljamo v filmu Pasje leto, ki si ga lahko v soboto, 15. junija, ogledate na KINO.

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

13.05.2013, 14:00

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

BOšTJAN BAšELJ

24.04.2013, 14:52

Obožujete svobodo, lahkotnost gibanja ter simfonijo elegance in tehnike? Bi se radi odpeljali poletnim avanturam naproti s sopotnikom, ki bo pritegnil kopico zavidljivih in poželjivih pogledov, vendar ne bo ljubosumen, ko jih boste vi namenjali ostalim? Če uživate za volanom avtomobila, lahko letos preživite nepozabno poletje. Pošljite fotografijo vas, kako uživate v vožnji, pripišite, kaj vas za volanom najbolj osrečuje in sodelujte v nagradni igri. Če boste uspešno dokazali svoje vozniške sposobnosti, se boste lahko zapeljali s Citroenom DS3 Cabrio.

Video

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek