Članki

Najstnika usmrtili, 18 let kasneje pa grozljivo spoznanje!

19.12.2014, 17:00

Najstnika, obtoženega in na hitrem sodnem postopku spoznanega za krivega posilstva in umora ženske na javnem stranišču, so leta 1996 usmrtili. A 18 let kasneje je resnica prišla na dan: fant je bil nedolžen.

Kakšen pretep na letalu!

19.12.2014, 13:25

Na letu od Chongqinga do Hong Konga, je prišlo do nenavadnega izgreda, zaradi katerega bi skoraj morali zasilno pristati. Ženski sta namreč grdo obračunali, razlog pa ...

Ob njej 'orgazmira' več kot 8 milijonov ljudi!

19.12.2014, 13:35

Maria je ženska, ki je osvojila splet. A ne zato, ker bi se slačila, plesala, pela ... Mnogi jo obožujejo, ker naj bi jih kar s posnetki, ki jih objavlja na kanalu YouTube, pripeljala do orgazma. Bo tudi vas?

Ste že slišali zanje?!

16.12.2014, 14:18

89 je ruskih federalnih subjektov, od tega je 21 republik z visoko stopnjo neodvisnosti. Večina ji predstavlja območja neruskih etničnih skupnosti, čeprav je v veliko republikah pravzaprav večinsko prebivalstvo rusko. Predstavljamo vam 10 republik po izboru medija Foreign Policy, ki se želijo izkopati iz Putinovega objema.

Zakonca priznala: 'Odvisna sva od svingerstva'

03.12.2014, 13:07

Ste se že kdaj vprašali, kakšen je recept za srečen zakon? Zakonca, ki sta spregovorila o svojem zakonu, z veseljem povesta: 'Najin recept je, naj bo zveza odprta!'

Grozljiva napoved: je eksplozija neizogibna?!

01.12.2014, 15:51

Prastara civilizacija na Marsu naj bi izumrla zaradi posledic nuklearnega napada vesoljcev, ki v prihodnosti načrtujejo napad na Zemljo, je prepričan fizik dr. John Brandenburg. Svojo šokantno teorijo je predstavil na letnem srečanju ameriškega združenja fizikov, ki se je odvijalo preteklo soboto v Illinoisu.

Bralka nam je pisala: 'Pokakati se mi je hotel na prsi!'

27.11.2014, 08:42

Živjo Branko, imam en problemček, malo je zakompliciran ampak na kratko povedano sem včeraj zvečer v postelji doživela šok. Moj mož me je po spolnem odnosu vprašal, če se lahko pokaka na moja prsa in ker se mi je to zdelo bizarno sem ga nadrla... Danes pa noče govoriti z menoj in me noče poslušati, kaj naj naredim? Meni se je ta njegova ideja zdela grozna in ne vem, če je to normalno? Hvala za odgovor, pozdrav! Čarobna žena

To pa je izgovor!

07.11.2014, 16:11

V angleškem mestu Plymouth je najstnik skrivaj snemal neko dekle med tuširanjem. Ko je moral svoje početje pojasniti policistom, je svoje to opravičeval na povsem bizaren način.

Je to najbolj bizarna seks lutka vseh časov?!

22.10.2014, 12:57

Japonski proizvajalci seks lutk so se že večkrat znašli na tapeti, ker naj bi bile nekatere lutke preveč podobne otrokom, s čimer naj bi spodbujale pedofilijo. Potem je odjeknila novica, da so na tržišče prišle nove lutke, izdelane iz materiala, ki je na otip sila podoben pravi človeški koži, zdaj pa japonski proizvajalec lutk naslovnice medijev polni z novico o novih lutkah, ki točijo pijačo.

10 najbolj bizarnih posnetkov Googlove kamere

18.11.2014, 08:16

V javnost je prišel že marsikateri posnetek, ki je nastal s pomočjo Google Street view. Predstavljamo vam jih 10 najbolj bizarnih.

Video

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek