Članki

Nad mizo prsi, pod mizo 'muca' ...

24.04.2014, 08:38

To pa še ni vse! Naike Rivelli vsake toliko 'ponikne', čez čas pa se na sceno vrne še močnejša, še bolj provokativna in še bolj vroča. Italijanska pevka, hči slavne igralke Ornelle Muti, je tako svoje oboževalce pred kratkim prijetno presenetila, ko je na Twitterju objavila serijo vročih fotografij, na katerih ne skriva prav ničesar.

Bi jo imeli?

10.04.2014, 13:35

Odločiti se za tetovažo, nikakor ni enostavno. Vstopiti v studijo pa še manj. In čeprav tetovaže že dolgo ne veljajo le za 'zabavo' pripadnikov marginalnih skupin, 'bajkerjev' in mornarjev, temveč za nekaj povsem običajnega in zabavnega, pa se je pred sprejemom takšne odločitve le potrebno zavedati pomembnega dejstva: tetovaža je večna. Kaj morate vedeti, preden naredite ta korak v življenju?

Črn scenarij se je uresničil

09.04.2014, 11:55

Legendarni avstralski plavalec Ian Thorpe je končal na oddelku intenzivne nege v bolnišnici v Sydneyju, kjer so zdravniki skušali pozdraviti hudo infekcijo, zaradi katere bi lahko ostal brez leve roke. Roko so mu sicer rešili, vendar se za Thorpa uresničuje črni scenarij: nikoli več ne bo mogel plavati.

Kate je ponagajal bikini!

04.04.2014, 15:48

Kate Moss je ena tistih lepotic, ki rada poskrbi, da se v medijih piše o njej. 40-letnica, ki so jo pogosto paparaci ujeli sredi neprimernega obnašanja, ko je pijančevala ali se odločila za neobičajno kombinacijo oblačil, pa se tokrat ni izpostavljala na takšen način.

Zgoraj, spodaj ... Vse ji uhaja!

20.03.2014, 14:40

Jennifer Nicole Lee spet vzbuja pozornost. In spet na isti način kot že nič kolikokrat prej - v mokri beli majici, ki več razkriva kot skriva in odvezanem minimalističnem bikiniju.

Na bazenu se nista zmenila za druge kopalce ...

12.03.2014, 08:30

Seks v vodi je zanimiv in drugačen, če se odvija pred gledalci in drugimi obiskovalci bazena, pa očitno še bolj vznemirljiv.

Pevka objavila video, kako gola uživa v termah ...

05.03.2014, 10:17

Kar se tiče Naike Rivelli, provokacij in golote, meja ni. 39-letnica, ki s svojim golim telesom rada vzburja in zapeljuje, je na družbenem omrežju Twitter tako objavila nov vroči posnetek.

Šok: Kaj se dogaja z njim?

03.02.2014, 11:14

Avstralska policija je ponoči v Sydneyju na ulicah naletela na zmedenega in povsem odsotnega plavalnega zvezdnika Iana Thorpa in ga v današnjih zgodnjih jutranjih urah z ulice prepeljala v bolnišnico. Nekdanji večkratni olimpijski prvak je tako v zdravstveni ustanovi pristal že drugič v zadnjih dveh tednih.

Slovenski voditelj odpotoval na Bahame!

07.01.2014, 16:38

Že pred nekaj meseci so Petra Polesa v oddaji Vid in Pero šov prijetno presenetili, saj je v sodelovanju s PokerStars skupaj z Danijem Bavcem odpotoval na poker turnir PokerStars Carribean Adventure (PCA) na Bahame. Pravi, da dobra karma že deluje, saj je na enem od stranskih turnirjev že osvojil denarno nagrado. Več o njegovih prigodah na Bahamih bo poročal v svojih zapisih. Tokrat je na voljo 1. del.

Zgorela je hiša Big Brotherja! To je vse, kar je ostalo ...

16.12.2013, 16:09

Od najbolj nadzorovane hiše v Italiji, spovednice in njenih velikih rdečih vrat ni ostalo prav nič. Ognjeni zublji v kompleksu Cinecitta so namreč zajeli in popolnoma uničili hišo, v kateri so stanovali tekmovalci 12 sezon resničnostnega šova Big Brother Italija.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3