Članki

Ne, to niso sanje, to je resnični svet!

23.04.2015, 11:15

Ste tudi vi že kdaj sanjali, kako lepo bi bilo, če bi lahko z avtomobilom tudi poleteli? Za vas imamo dobro novico – sanje se vam lahko uresničijo! Težava je le znesek, ki ga je za uresničenje treba odšteti.

Kruta nesreča zvezdnika, ki zdaj 'pomaga' zaslužiti?

22.04.2015, 08:47

Film Hitri in drzni 7 ruši vse mogoče rekorde. V ZDA že tri vikende zaporedoma ostaja prvi na lestvici najbolj gledanih, v zgodovino pa se je film vpisal kot film, ki je v svetovnem pogledu najhitreje dosegel milijardo dolarjev zaslužka s prodajo vstopnic.

350 km/h po avtocesti!

18.04.2015, 06:07

Hitri avti so verjetno mokre sanje skoraj vsakega moškega. Le kdo se lahko upre tistemu rohnenju, neverjetnemu občutku ob pospeševanju in dvigu moškega ega ob obvladovanju zveri? Poglejte si, kako porsche potegne na zavidljivih 338 km/h, a vseeno ostane zadaj ...

Kupujete rabljen avto? Potem preverite vse to!

17.04.2015, 08:21

Nakup avtomobila je pomemben korak, še posebej, če ne kupujete le kupa pločevine, ki vas bo nekaj mesecev prevažala od točke A do točke B, temveč nameravate odšteti nekaj več evrov in si zagotoviti varno prevozno sredstvo za dlje časa. Za mnoge nakup novega avtomobila pomeni preveliko finančno breme, zato se odločijo za nakup rabljenega avtomobila. Če se za nakup rabljenega avtomobila odločate tudi vi, preverite, na kaj vse morate biti pozorni!

Posnetek, ki ga ne boste nikoli pozabili!

17.04.2015, 09:43

Ste že doživeli kaj takšnega, za kar obžalujete, da niste posneli? Morda kakšna nenavadna dogodivščina v naravi? Adrenalinska izkušnja? Prometna nesreča? Če ste vsaj enkrat odgovorili z 'da', potem zagotovo potrebujete športno kamero! Še posebej, če ste ljubitelji kolesarjenja, vožnje z motornimi kolesi ali skuterji! Pred vami je nekaj napotkov, na kaj morate biti pozorni pri nakupu!

Bi uganili?!

08.04.2015, 08:28

Da tehnologija iz dneva v dan napreduje, ni nobenega dvoma. Z novim pristopom naj bi imeli močno olajšano delo celo zobni protetiki.

To so najhujši zgodovinski uporniki

03.04.2015, 16:34

Medtem ko mnoge države danes pretresajo nasilne demonstracije, s katerimi ljudstvo zahteva spremembe v državi, so bili upori v starih časih še veliko hujši. Takrat so vodilni uporniki okoli sebe zbrali vojsko in se z njo zoperstavili oblastem.

Pripravite se na prvo vožnjo!

07.04.2015, 13:14

Motoristična sezona že trka na vrata in marsikateri motorist se je že podal na prvo vožnjo. A preden dobro poženete in nagnete svojega jeklenega konjička, se prepričajte, ali so razmere za to primerne in da ste ustrezno pripravljeni.

Da, tako pomembno je to!

02.04.2015, 13:37

Ko potencialni kupec sede v razstavljeni avtomobil, pomembno vlogo odigrata udobje in lepo oblikovan interjer. Je pa še en dejavnik, ki se ga stranke pogosto manj zavedajo, a je vendarle velikega pomena – vonj novega avtomobila. Proizvajalci tega nikakor ne prepuščajo naključju.

Najboljše ideje za seks v naravi!

02.04.2015, 08:14

Čeprav je postelja zaradi udobja in zasebnosti po mnenju številnih najbolj prikladno mesto za intimne igrice, pa se tisti, ki ste bolj avanturistične narave, kljub preizkušanju vseh položajev iz Kamasutre kaj hitro lahko naveličate zatohle spalnice. V mrzlih zimskih dneh zato za popestritev s partnerico izkoristita vse kotičke stanovanja, ker pa smo že globoko zakorakali v pomlad, imata idealno priložnost za adrenalinski seks pod svobodnim soncem.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2