Članki

Ne, to niso sanje, to je resnični svet!

23.04.2015, 11:15

Ste tudi vi že kdaj sanjali, kako lepo bi bilo, če bi lahko z avtomobilom tudi poleteli? Za vas imamo dobro novico – sanje se vam lahko uresničijo! Težava je le znesek, ki ga je za uresničenje treba odšteti.

Kupujete rabljen avto? Potem preverite vse to!

17.04.2015, 08:21

Nakup avtomobila je pomemben korak, še posebej, če ne kupujete le kupa pločevine, ki vas bo nekaj mesecev prevažala od točke A do točke B, temveč nameravate odšteti nekaj več evrov in si zagotoviti varno prevozno sredstvo za dlje časa. Za mnoge nakup novega avtomobila pomeni preveliko finančno breme, zato se odločijo za nakup rabljenega avtomobila. Če se za nakup rabljenega avtomobila odločate tudi vi, preverite, na kaj vse morate biti pozorni!

Ko vaše posnetke vidi ves svet ...

13.04.2015, 11:56

Sicer je najbolj preprosto, če napravo samo priključite in pričnete uporabljati, a zamenjava gesla naj bo prva stvar, na katero nikakor ne smete pozabiti!

Ko pod vplivom alkohola popustijo vse moralne zavore ...

07.04.2015, 07:18

Pred kratkim se je v enem izmed barov v Palm Beachu na Floridi zgodil nenavaden incident. Neka ženska je gostom v zameno za denar ponujala oralni seks, zato so zaposleni poklicali policijo. A tu se ’štorija’ šele dobro začne …

Da, tako pomembno je to!

02.04.2015, 13:37

Ko potencialni kupec sede v razstavljeni avtomobil, pomembno vlogo odigrata udobje in lepo oblikovan interjer. Je pa še en dejavnik, ki se ga stranke pogosto manj zavedajo, a je vendarle velikega pomena – vonj novega avtomobila. Proizvajalci tega nikakor ne prepuščajo naključju.

Najboljše ideje za seks v naravi!

02.04.2015, 08:14

Čeprav je postelja zaradi udobja in zasebnosti po mnenju številnih najbolj prikladno mesto za intimne igrice, pa se tisti, ki ste bolj avanturistične narave, kljub preizkušanju vseh položajev iz Kamasutre kaj hitro lahko naveličate zatohle spalnice. V mrzlih zimskih dneh zato za popestritev s partnerico izkoristita vse kotičke stanovanja, ker pa smo že globoko zakorakali v pomlad, imata idealno priložnost za adrenalinski seks pod svobodnim soncem.

Ojoj, kaj mu je naredila!

27.03.2015, 11:39

Ljubosumna 23-letnica je svojemu fantu, za katerega je bila prepričana, da jo vara, pripravila tako nenavadno 'maščevanje', da je pristala na naslovnicah medijev.

Odprl kovček in se zgrozil!

27.03.2015, 11:37

Moškega na Kitajskem so obsodili na leto zaporne kazni, po tem ko je ugrabil pobeglo (nekdanje) dekle in jo domov pripeljal – v kovčku!

Ta je bil prvi med vsemi!

18.03.2015, 14:00

Raziskovanje zgodovine avtomobila se lahko spremeni v prav velikanski projekt. Lastniki avtomobila Chevrolet Camaro iz leta 1966 so se lotili raziskovanja in ugotovili, da je njihov avto pravzaprav prvi primerek tega modela, ki je bil izdelan na svetu.

Spravile so ga v obup!

13.03.2015, 14:04

Brane, pomagaj! Imel sem 15 žensk in vsaka mi je rekla, da niso vse iste in seveda se je vsaka dobesedno posr... na vse to. Nimam več zaupanja v nobeno žensko, ki ni nedolžna, ker točno vem, kaj se bo zgodilo. Ne morem več trpeti tega, zato že 4 leta nimam ženske.Vsaka mi je vedno rekla, 'Zaslužiš si boljšo', na koncu pa se je vsaka hotela vrnit.. Nisem fant kot ostali, sem miren in pošten. Nezvestoba me zelo prizadene in rabim po par let, da pridem k sebi. Ne vem, kako naj dobim zaupanje v ženske, če je pa to res nemogoče. 15-krat sem se opekel, vsaka me je imela dokler sem imel denar, avto ... Ko tega nisem več imel ali pa nisem imel denarja za ven, so me pač pustile in odšle z drugim ali pa h "kolegicam". Ne vem, kje je možno spoznati normalno in pošteno žensko? Res ne!

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2