Članki

Ojoj, kaj mu je naredila!

27.03.2015, 11:39

Ljubosumna 23-letnica je svojemu fantu, za katerega je bila prepričana, da jo vara, pripravila tako nenavadno 'maščevanje', da je pristala na naslovnicah medijev.

Odprl kovček in se zgrozil!

27.03.2015, 11:37

Moškega na Kitajskem so obsodili na leto zaporne kazni, po tem ko je ugrabil pobeglo (nekdanje) dekle in jo domov pripeljal – v kovčku!

Ta je bil prvi med vsemi!

18.03.2015, 14:00

Raziskovanje zgodovine avtomobila se lahko spremeni v prav velikanski projekt. Lastniki avtomobila Chevrolet Camaro iz leta 1966 so se lotili raziskovanja in ugotovili, da je njihov avto pravzaprav prvi primerek tega modela, ki je bil izdelan na svetu.

Spravile so ga v obup!

13.03.2015, 14:04

Brane, pomagaj! Imel sem 15 žensk in vsaka mi je rekla, da niso vse iste in seveda se je vsaka dobesedno posr... na vse to. Nimam več zaupanja v nobeno žensko, ki ni nedolžna, ker točno vem, kaj se bo zgodilo. Ne morem več trpeti tega, zato že 4 leta nimam ženske.Vsaka mi je vedno rekla, 'Zaslužiš si boljšo', na koncu pa se je vsaka hotela vrnit.. Nisem fant kot ostali, sem miren in pošten. Nezvestoba me zelo prizadene in rabim po par let, da pridem k sebi. Ne vem, kako naj dobim zaupanje v ženske, če je pa to res nemogoče. 15-krat sem se opekel, vsaka me je imela dokler sem imel denar, avto ... Ko tega nisem več imel ali pa nisem imel denarja za ven, so me pač pustile in odšle z drugim ali pa h "kolegicam". Ne vem, kje je možno spoznati normalno in pošteno žensko? Res ne!

(Skoraj) vse, kar morate vedeti o električnem avtomobilu!

13.03.2015, 06:43

Okolju prijazna tehnologija je nekaj, k čemur teži razvoj na vseh področjih in avtomobilizem ni izjema. Električni avtomobili vztrajno rušijo meje in z novimi produkti podjetja na cestišča pošiljajo vse bolj zmogljiva električna vozila.

Revolucionarni avto prihaja na ceste!

09.03.2015, 13:26

Za leto 2017 je švedska avtomobilska znamka napovedala začetek prodaje avtomobilov, ki bodo sposobni popolnoma avtonomne vožnje.

Avtosalon v Ženevi: Zverine, ob katerih se cedijo sline!

05.03.2015, 08:14

Za ljubitelje avtomobilov je začetek marca že vsrto let eden razburljivejših delov leta. Svoja vrata namreč v teh dneh odpira že 85. Mednarodni avtosalon Ženeva. Medtem ko so za novinarje vrata odprli 3. marca, so se vrata mednarodne avtomobilistične razstave za širšo javnost odprla danes, dva dni kasneje .

Sistem, ki zazna, če zaspite za volanom

23.02.2015, 13:49

Vzrok številnih nesreč je preutrujenost voznikov in nemalokrat se zgodi, da je za smrt na cesti kriv voznik, ki zaspi za volanom. Pri Mercedesu so izdelali nov sistem, ki prevzame nadzor nad vozilom, v primeru da voznik zaspi za volanom.

Izdali podrobnosti o 'zveri' Baracka Obame!

18.02.2015, 11:13

Predsedniška limuzina je izdelana tako, da zdrži napad atentatorja, eksplozijo mine in udare protitankovskih izstrelkov. V javnost je pricurljalo nekaj podrobnosti o vozilu, s katerim se prevaža Barack Obama.

Novost, ki nas lahko reši?

15.02.2015, 17:29

Verjetno na to ne bi niti pomislili, a težko je spregledati zadevo, ki – sveti! Pri podjetju Nissan so namreč izdelali posebno barvo, ki sveti ponoči, da bi poudarili prednosti polnjenja avtomobilov na sončno svetlobo.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2