Članki

Končno je jasno, kje je posneto znamenito ozadje

17.04.2014, 09:24

Je bil zelen grič posnet na Irskem ali v Franciji? Morda gre za zeleno pokrajino na Novi Zelandiji? Je morda vse skupaj narejeno s pomočjo računalnika? Nič od tega ne drži! Končno je namreč znano, kje je bila posneta fotografija, imenovana 'Bliss', ki že več kot 15 let serijsko krasi namizje operacijskega sistema Windows XP: v sončni Kaliforniji!

Je spet lulala ob cesti?!

09.04.2014, 14:17

Včeraj zjutraj so me zbudili policisti. Najprej sem bila prepričana, da je Mimi spet lulala ob cesti in jo moram iti spraskat s policista, ki jo je hotel ukleniti. Ta ženska ima res mali mehur. Ali pa naroča preveliko pivo. A ni bila Mimi, bila je moja mama.

Kako privarčevati pri gorivu?

07.04.2014, 12:46

Cene goriva neprestano rastejo, s tem pa tudi nezadovoljstvo ljudi. Čeprav na cene goriva ne morete vplivati, pa lahko marsikaj storite, da med vožnjo zmanjšate porabo ter tako privarčujete kakšen evro.

Čakal je pred telovadnico ...

04.04.2014, 15:20

Londončani so bili nedavno popolnoma šokirani, ko so pred telovadnici v četrti Kensington zagledali zlatega ferrarija 458 spider.

Neverjetno: To je preživel!?

01.04.2014, 08:44

Posnetek je nastal na slanem jezeru v Kaliforniji. Dirkač je poskušal doseči nov hitrostni rekord, ko je šlo nekaj hudo narobe …

Kdo razume ženske?!

27.03.2014, 13:45

Če je veljalo, da najboljšega prijatelja spoznaš v nesreči, potem zagotovo drži, da najboljšo prijateljico spoznaš na pijači. Super je, če je tudi njeno načelo, da eden ni nobeden in da šampanjec za zajtrk naredi lep še tako blesav dan. Med prijateljicami seveda veljajo določena pravila, ki se jih nikoli ne sme kršiti. Predvsem prijateljica nikoli ni tvoja konkurenca.

Ženske nikoli ne lažejo

27.03.2014, 13:46

Predvsem nikoli ne lažemo o svojih kilogramih. In letih.

Njena vagina tako šprica, da je vse presneto mokro!

25.03.2014, 09:24

Pozdravljen 'ded'! Na začetku te moram s spoštovanjem pozdraviti in nadvse pohvaliti. Najprej obrazložitev ... Dobivam se z nadvse simpatično punco, z njo se nadvse razumeva - v seksu in v vsem, kar spada zraven. Sedaj pa vprašanje: punca ima tako močne orgazme, da je to jo! V začetku sem mislil, da se je polulala, zato sem se pozanimal na internetu in ugotovil, da se temu reče 'squirting'. Prosim, povej mi kaj več o tem. V začetku mi je to ugajalo, sedaj pa mi gre že malo na živce, ker je vse okrog presneto mokro. V avtu 'ni šans', ali pa kje drugje, ker mora iti takoj domov, da se preobleče. Hvala za odgovor, Špinel.

Bodo avtomobili kmalu prepoznavali lastnike?

21.03.2014, 10:20

Pri švedskemu proizvajalcu avtomobilov v zadnjih mesecih testirajo revolucionarno senzorsko tehnologijo za pomoč vozniku. Njihov cilj je ustvariti avtomobil, ki bo prepoznal svojega lastnika ter bo učinkovito skrbel za njegovo varnost.

Za vse Ferrarijeve privržence in adrenalinske odvisneže!

18.03.2014, 11:04

Luksuzno podjetje Ferrari se je odločilo za nov podvig. V letovišču PortAventura zraven Barcelone v Španiji si želijo odpreti prvi evropski tematski park. 100 milijonov evrov vredna investicija naj bi svoja vrata za obiskovalce odprla leta 2016.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3