Članki

Ko je odvisnost posledica boja za preživetje

23.02.2015, 10:02

Uživanje drog v Iranu je strogo prepovedano. Če vas ujamejo med uživanjem prepovedanih substanc, vam lahko grozi celo smrtna kazen. A število odvisnikov se v zadnjih letih kljub temu vztrajno povečuje. Država si je pred problemom najprej vztrajno zatiskala oči, sedaj pa naj bi končno dojela, da je treba odvisnikom pomagati, ne pa jih ignorirati.

So nam nakopali težave?!

19.02.2015, 20:50

Na podlagi ankete, v kateri je sodelovalo kar 17 milijonov uporabnikov interneta, so ustvarili interaktivni zemljevid sveta, na katerem si lahko pogledate, v kateri državi imajo moški najdaljše in v kateri najkrajše penise, in ugotovite, ali sodite med tiste s povprečnimi, nad- ali podpovprečnimi ...

Takšna je idealna ženska!

13.02.2015, 14:04

Moški smo pač popolni in za popolne moške na svetu ne obstaja dovolj popolna ženska. Iskanje sanjske ženske, ki bi v paketu združevala vse, kar iščemo in rabimo, se zato lahko kaj hitro zavleče v življenjski projekt.

Kam po dekle?!

11.02.2015, 11:40

Ostanete strtega srca, zdi se vam, da se vam svet podira na vsakem koraku ... V mislih vam odzvanja eno samo vprašanje: Kje boste našli novo ljubezen?! Za vas smo poiskali odgovor.

Končno razkrito, kakšnega seksa si želijo!

06.01.2015, 11:28

Misli in želje je težko nadzorovati. Predvsem, če so te sladke in malce poredne, se lahko hitro in celo z užitkom prepustimo sanjarjenju. Vsak izmed nas ima svoje seksualne fantazije; nekatere sicer niso nič posebnega, spet za druge je bolje, da jih svoji dragi ne zaupamo, če že vnaprej vemo, da s tem razmerju prej škodujemo kot koristimo.

Slovencem se ob njej meša!

07.11.2014, 16:17

Na našem portalu moškisvet.com smo izvedli anketo, v kateri smo vas spraševali, kateri del ženskega telesa vam je najbolj všeč. In tukaj je tolažba za vsa dekleta z manjšim oprsjem: Slovenci najbolj padajo na ritke!

To so porniči, ki jih ženske najpogosteje gledajo!

06.11.2014, 11:07

Čeprav nekatere s težavo (ali celo sploh ne) priznajo, da si kdaj ogledajo kakšen pornič, je že več raziskav pokazalo, da jih obožujejo prav tako ko moški. To potrjujejo tudi podatki, ki so jih zbrale nekatere najbolj obiskane spletne strani, ki ponujajo vsebino za odrasle.

Letalo v zamudi, medtem pa ...

24.10.2014, 12:57

Letalske zamude resnično niso prijetna stvar in velikokrat se zgodi, da se 10-minutna zamuda spremeni v 30-minutno, 1-urno ali celo več. In kaj takrat počnejo potniki?

Seks z neznancem in brez zaščite? To so prave lokacije!

15.09.2014, 08:03

Kljub številnim opozorilom se nekateri še vedno ne zavedajo nevarnosti priložnostnega nezaščitenega seksa z neznanci. Prakticira ga veliko preveč mladih, med desetimi najbolj priljubljenimi destinacijami za priložnostni seks brez zaščite pa je tudi hrvaško mesto. Presenečeni boste, katero!

10 glavnih razlogov, zakaj bi jo zapustil!

10.09.2014, 11:48

Razmišljate, če je sploh prava za vas in ali je vredno ostati v zvezi z njo? Pred vami je 10 najpogostejših razlogov, zakaj moški zapustijo svojo partnerico ...

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2