Članki

Nevihte razkrile pravi zaklad!

31.03.2014, 10:50

Velika razlika med plimo in oseko ter nedavna neurja, v sklopu katerih je veter pihal s hitrostjo do 180 kilometrov na uro, so na plaži v osrednjem Walesu v Veliki Britaniji razkrili prazgodovinski gozd.

Umrli med spuščanjem zmajev

17.02.2014, 09:10

V primerjavi s preteklostjo (gladiatorski boji, indijanski nogomet ...), so športni dogodki danes relativno krotki. A ne povsod.

Toliko so svarili, a je nova smrtna žrtev že tu!

13.02.2014, 08:55

Kljub temu, da mediji neprestano opozarjamo na nevarnosti mladostniške igre Neknominate, v kateri udeleženci na najbolj nenavadne načine spijejo ogromne količine alkoholne pijače in nato k nevarnemu pitju izzovejo še svoje prijatelje, so v Veliki Britaniji zabeležili že drugo žrtev.

Nizozemci plačujejo Srbkinjam za seks z ...

31.01.2014, 11:52

Srbski Alo! poroča o grozljivem oglasu, na katerega je naletela njihova reporterka. V njem naj bi Nizozemci iskali igralke za snemanje porniča z živalmi. Novinarji so takoj skočili v akcijo, stopili v stik z avtorjem oglasa in zgroženi ugotovili, da oglas ni bila zgolj šala.

Po tem ga boste gotovo imeli drugje!

27.01.2014, 11:21

Pet učenk 9. razreda ene od danskih šol se je odločilo izpeljati zanimiv eksperiment, fotografije, ki so jih dekleta objavila na spletu, pa so izzvale burno reakcijo raziskovalcev, biologov in strokovnjakov iz Anglije, Nizozemske in Švedske.

Najtežje preizkušnje na svetu

13.12.2013, 08:14

"Ko telo nima več moči in niti energije, se počutim, kot da lebdim, in na tekmo in druge tekmovalce gledam iz neke druge perspektive, iz zraka: vse to mi daje moč in dodatno krepi željo po tem, da nadaljujem s tekmovanjem; tako osredotočen sem na stvari okoli mene, da sploh ne čutim več bolečin," je občutek med prestajanjem ultramaratona opisal eden mlajših ultramaratoncev, Italijan Simone Leo.

Danica seksi kot že dolgo ne!

04.12.2013, 09:15

Britanska lepotička Danica Thrall se zadnje čase v medijih sicer ne pojavlja prav veliko, je pa pred kratkim pozirala 'zgoraj brez' za Nuts Magazine VIP in s svojim telesom znova očarala.

Igralca zabodli med snemanjem!

25.10.2013, 13:35

Med snemanjem novega filma z Bradom Pittom v glavni vlogi se je nedavno zgodila nesreča. Enega od kaskaderjev so morali s helikopterjem odpeljati v bolnišnico, saj so ga zabodli z bajonetom.

Seksala je s tremi učenci hkrati ...

24.10.2013, 10:21

V Ameriki in Angliji škandali, povezani z zlorabami učencev s strani učiteljic, niso redki. V spodnji galeriji predstavljamo 10 učiteljic, ki so bile za svoja ravnanja kaznovane.

Študentke zopet čakajo obtožbe in prezir?

18.10.2013, 15:11

Študentke iz univerze Warwick v Angliji so s svojimi drznimi fotografijami razburile veliko število feministk. Tradicionalno izdajajo koledar, na katerem je veslaška ekipa popolnoma gola, z zbranim denarjem pa skušajo pomagati dobrodelni organizaciji za pomoč v boju proti raku. Prejšnje leto so drzne fotografije prejele številne kritike, vendar 17 študentk starih od 18 do 21 leti to ni ustavilo.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3