Članki

Svetovno prvenstvo v seksu: kje obvladajo, kje najpogosteje varajo?

08.07.2014, 07:56

Proizvajalci spolnih igračk redno proučujejo spolne navade posameznikov, njihovo vedenje, fetiše in druge seksualne podrobnosti. To jim namreč pomaga pri razvoju novosti, tovrstne študije pa zanje predstavljajo tudi odlično podlago, da vedo, kaj prodajati kje.

Svetovni seks – v domači postelji

23.06.2014, 09:44

Ko vam bo vaša draga naslednjič zatežila, da si želi potovati, ji to omogočite brez izgovorov o pomanjkanju denarja. Popeljite jo na edinstveno pustolovščino – seksajta tako, kot seksajo na Tajskem, v Arabskih emiratih ali na hladnem severu.

Kdo pa rabi spodnjice na dopustu?

18.06.2014, 10:45

Rezultati raziskave o tem, kaj ne bi smelo manjkati v nobenem potovalnem kovčku, so razkrili, da naj bi vse manj ljudi na krajše dopuste jemalo dodatne spodnjice. Bolj bi naj bili nujni fotoaparat, pribor za higieno zob ter celo pametni telefon in tablični računalnik.

Šok: oče in hči spočela tri otroke!

20.05.2014, 11:15

Do 14. leta starosti, je oče živel povsem ločeno od svoje hčerke. Čez leta pa sta se ponovno zbližala. In to tako zelo, da sta se zapletla v razmerje in spočela tri otroke!

Nevihte razkrile pravi zaklad!

31.03.2014, 10:50

Velika razlika med plimo in oseko ter nedavna neurja, v sklopu katerih je veter pihal s hitrostjo do 180 kilometrov na uro, so na plaži v osrednjem Walesu v Veliki Britaniji razkrili prazgodovinski gozd.

Umrli med spuščanjem zmajev

17.02.2014, 09:10

V primerjavi s preteklostjo (gladiatorski boji, indijanski nogomet ...), so športni dogodki danes relativno krotki. A ne povsod.

Toliko so svarili, a je nova smrtna žrtev že tu!

13.02.2014, 08:55

Kljub temu, da mediji neprestano opozarjamo na nevarnosti mladostniške igre Neknominate, v kateri udeleženci na najbolj nenavadne načine spijejo ogromne količine alkoholne pijače in nato k nevarnemu pitju izzovejo še svoje prijatelje, so v Veliki Britaniji zabeležili že drugo žrtev.

Nizozemci plačujejo Srbkinjam za seks z ...

31.01.2014, 11:52

Srbski Alo! poroča o grozljivem oglasu, na katerega je naletela njihova reporterka. V njem naj bi Nizozemci iskali igralke za snemanje porniča z živalmi. Novinarji so takoj skočili v akcijo, stopili v stik z avtorjem oglasa in zgroženi ugotovili, da oglas ni bila zgolj šala.

Po tem ga boste gotovo imeli drugje!

27.01.2014, 11:21

Pet učenk 9. razreda ene od danskih šol se je odločilo izpeljati zanimiv eksperiment, fotografije, ki so jih dekleta objavila na spletu, pa so izzvale burno reakcijo raziskovalcev, biologov in strokovnjakov iz Anglije, Nizozemske in Švedske.

Najtežje preizkušnje na svetu

13.12.2013, 08:14

"Ko telo nima več moči in niti energije, se počutim, kot da lebdim, in na tekmo in druge tekmovalce gledam iz neke druge perspektive, iz zraka: vse to mi daje moč in dodatno krepi željo po tem, da nadaljujem s tekmovanjem; tako osredotočen sem na stvari okoli mene, da sploh ne čutim več bolečin," je občutek med prestajanjem ultramaratona opisal eden mlajših ultramaratoncev, Italijan Simone Leo.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Ko mi je dolgčas ...

dolgčas jim je - 14