Članki

Rusi izstrelili, v zahodnih državah zmeda!

21.11.2014, 08:57

Skrivnosten predmet, ki ga je v vesolje izstrelila ruska vojska, že tedne bega zahodne vesoljske agencije, ki pozorno spremljajo njegovo gibanje. Dogajanje namreč spremlja strah, da bi Rusija utegnila oživiti že davno ukinjen projekt za uničevanje satelitov, v današnji izdaji piše britanski časnik Financial Times.

Specialec, ki je ubil Osamo bin Ladna, spregovoril, vojska pa ...

07.11.2014, 11:53

To je moški, ki je ubil Osamo bin Ladna. Kot poročajo tuji mediji, je skrivnostni morilec pred časom najbolj iskanega moškega na svetu Osama Bin Ladna dobil obraz. S tremi streli v glavo naj bi ga 2. maja 2011 v smrt poslal nekdanji pripadnik ameriške specialne enote Navy Seals Team Six (ST6) Rob O'Neill.

Za bombardiranji islamskih skrajnežev stoji ženska!

26.09.2014, 15:11

Ameriška vojska in vojaške enote koalicije arabskih držav so ta teden pričeli z intenzivnimi zračnimi napadi na sirske skrajneže in pripadnike Al Kaide v Siriji. Med izurjenimi vojaškimi piloti naj bi bila po poročanju ameriških medijev prvič v zgodovini Združenih arabskih emiratov tudi ženska: 35-letna Mariam Al Mansuri.

Je letališče v Teheranu res 'tržnica smrti'?

25.08.2014, 11:03

Na letališču v Teheranu naj bi bilo glede na informacije zahodnih obveščevalnih sil mogoče kupiti skoraj vse, kar je potrebno za morilski pohod: rakete kratkega dosega, topovske izstrelke, monomete, ročne bombe, granate, puške, pištole in municijo. Je letališče Imam Khomeini res tako imenovana 'tržnica smrti'?

Ne posojajte USB ključkov!

11.08.2014, 12:27

Vsakemu se kdaj zgodi, da pozabi svoj USB ključek, si ga izposodi, dovoli, da nekdo svoj ključek ali pametno napravo priključi na vaš računalnik ... Strokovnjaki pravijo, da je čas, da začnemo na naprave z USB priključkom gledati kot na zobno ščetko ali britvico – imejmo jih le za lastno uporabo.

Bo ameriška vojska streljala z Lego kockami?

14.02.2014, 08:51

Ko bi si mislil, da se lahko legendarne didaktične igračke spremenijo v nevarno strelno orožje. Tega nikar ne poskušajte doma.

Iransko brezpilotno letalo drži skupaj lepilni trak!

22.11.2013, 11:59

Iranci ne mirujejo. Vedno znova presenečajo z najsodobnejšimi tehnološkimi in vojaškimi dosežki. Tokrat brez 'fotošopa', pač pa zgolj s pomočjo lepilnega traku.

Zakaj je kitajski ponaredek boljši?

19.11.2013, 10:34

Američani ga 'točijo' že od leta 1994 in zagotovo spada med najbolj vidne predstavnike sodobne robotske flote - 'plenilec' (predator) ali brezpilotno letalo, ki je spremenilo način vojskovanja. Če Američanom povzroča težave, pa je zagotovo prepričalo Kitajce!

VIDEO: Nad ZDA sestrelili dve letali

12.11.2013, 09:28

Nad ameriško zvezno državo Nova Mehika so radarski sistemi zaznali dve vojaški letali. Obe 'grožnji' je uničil samodejni raketni sistem!

Orjaškega Antonova bodo posodobili

28.10.2013, 10:05

Bližnjega sorodnika največjega letala na svetu bodo v prihodnjih mesecih doletele posodobitve. Življenjsko dobo letal bodo podaljšali do leta 2030.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek