Članki

Seznam zadetkov po rubrikah

Le s temi res varčujete

16.04.2013, 08:54

Naša usoda in svetla prihodnost sta odvisni od uporabe alternativnih virov energije. Čeprav so te tehnologije še drage in težko dostopne, smo priče bliskovitemu razvoju. S katerimi vozili se lahko vozite skoraj zastonj?

Elektrika iz mikrobov

20.08.2012, 08:28

Znanstveniki z univerze v Oregonu so izdelali novo vrsto gorivnih celic. Ali elektrika v prihodnje ne bo več težava?

V iskanju alternative

07.08.2012, 08:20

V času energetske krize in dnevnih podražitev pogonskih goriv se Obamova administracija ozira za alternativnimi viri energije.

Veste, na kaj se pripravlja ta Slovenec?

15.03.2012, 11:52

Na letošnji že 13. Rally Monte Carlo po vrsti, namenjenemu za avtomobile na alternativne vire energije, se odpravlja tudi slovenska posadka. Primož Lemež in Borut Mavsar se bosta s konkurenco pomerila v citroenu C zero. Tekmovala bosta v kategoriji električnih avtomobilov za vsakdanjo uporabo.

Gorivo iz sončne svetlobe in ogljikovega dioksida

28.03.2011, 09:56

Ker je Zemljino ozračje vse bolj onesnaženo, zaloge nafte in zemeljskega plina pa tudi ne bodo trajale večno, znanstveniki po vsem svetu vlagajo veliko truda v razvoj alternativnih virov energije, hkrati pa poskušajo iz ozračja odstraniti škodljive pline.

Prihodnost avtomobilske industrije v Ženevi

04.03.2011, 12:38

Avtosalon v Ženevi (3. do 13. marec) je v polnem zamahu in predstavitve novih modelov se kar vrstijo. Velikani avtomobilske industrije so na salon pripeljali tudi kar nekaj zanimivih konceptov, ki nakazujejo smernice avtomobilov prihodnosti.

Izum, ki bo spremenil svet?

03.01.2011, 13:31

Plastika je eden največjih onesnaževalcev, vendar je japonsko podjetje Blest našlo precej preprosto rešitev, ki lahko korenito spremeni industrijo.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2