Članki

Najboljša 'paleo' dieta na svetu!

18.04.2014, 20:55

Super seksi lepotička Ayelen Paleo je nedavno pozirala za H Para Hombres in priznati je treba, da ima argentinska manekenka vse, kar moški radi vidijo na ženski. Bujno oprsje, mehko zadnjico in 'skrita' rebra.

Na dan je prišla resnica!

08.04.2014, 15:34

Samooklicani 'najboljši lovec na bigfoota na svetu', Rick Dyer, je dolgo trdil, da je našel bigfoota. Po ameriški turneji, na kateri je razkazoval svojo trofejo, je načrtoval še svetovno, kot kaže pa si je premislil. V eni od objav na Facebooku je namreč priznal, da v njegovih trditvah ni samo resnica. "Od tega trenutka naprej bom govoril samo resnico. Nič več laži," je zapisal.

Prva letošnja žrtev morskega psa

08.04.2014, 14:27

Plavanje ob obali avstralske zvezne države Novi Južni Wales je bilo danes usodno za 63-letno žensko, ki jo je napadel velik morski pes, so sporočile avstralske oblasti. Medtem ko sta obalna straža in policija iskali truplo, so reševalci pomagali prestrašenim in pretresenim pričam, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Saj ni res, pa je!

28.03.2014, 07:02

Z izjemno ljudi, ki nimajo dobro razvitega čuta za vonjanje, zdrav človek z lahkoto razloči med vonjem prežgane gume, morske ribe in vonjem 'po ozonu' po poletni nevihti. Toda nova raziskava je pokazala še veliko več: človeški nos je sposoben razločevati med bilijon različnimi vonjavami!

Največja nesreča na Aljaski

25.03.2014, 12:29

Pred 25 leti je Aljasko doletela dotlej najhujša naftna nesreča v zgodovini ZDA. Na grebenu Bligh je nasedel tanker Exxon Valdez, iz katerega je izteklo 40.000 ton surove nafte. Škoda na obalnem pasu je bila izjemna in posledice je mogoče občutiti še danes.

Štajerka, ki ve, kaj hoče!

18.03.2014, 11:41

26-letna Pia Sara Odlag se je rodila v Münchnu, danes pa živi v Mariboru. Privlačna Štajerka se je Sloveniji prvič predstavila leta 2007 na izboru Miss Universe, te dni pa njeno golo telo krasi strani priljubljene moške revije. Poziranje pa še zdaleč ni vse, s čimer se rjavolaska ukvarja. Poleg manekenstva jo namreč zanima ogromno reči, te dni pa se mudi tudi na ženevskem avtomobilskem sejmu.

'Pojedli mi bodo vagino!'

14.03.2014, 13:22

V resničnostnem šovu Naked and Afraid, ki se odvija v amazonskem pragozdu, ni dolgčas. Tekmovalca, tekmujeta ena ženska in en moški, sta namreč odvisna od lastnega znanja, sposobnosti in iznajdljivosti, spopadata pa se z vsemi svetlimi in črnimi platmi pragozda, tudi žuželkami.

Ko hrček vozi 16,5 tone težak tovornjak

13.03.2014, 14:45

Le kako bi znanstveno in brez dvoma pokazali uspešnost novega sistema za krmiljenje pri tovornjaku? Popolnoma preprosto! Za volan posadimo hrčka, pred nosom mu pomahamo s korenčkom in se peljemo ob strmem prepadu. Točno to so v oglasu naredili pri Volvu.

Pozor, smrtno nevarno!

06.03.2014, 16:27

Podatki Eurostata iz leta 2009 kažejo, da je v Sloveniji v delovnih nezgodah umrlo 26 ljudi, pri čemer niso všteti umrli med delom na črno. Prav tako v statistične podatke niso zajete žrtve poklicnih bolezni, kot so poklicna naglušnost, poklicne dermatoze, poklicne bolezni, povzročene z izpostavljenostjo azbestu, poklicna astma, slikoza, sideroza ter poklicne bolezni kosti in mišic in žrtve bolezni, ki so povezane z delom, kot so na primer stres, bolezni srca in ožilja ...

Odkrili izgubljeno podvodno mesto!

24.02.2014, 10:26

Štirideset metrov pod vodno gladino se na Kitajskem nahaja 'ročno izdelana Atlantida'. Gre za mesto Shi Cheng, znano kot Levje mesto, ki je nekoč veljalo za kulturno, ekonomsko in politično središče province.

Video

Pojoča miš

Pojoča miš

05.01.2011

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3