Članki

Vedno na pravi poti ... v pravi družbi!

27.03.2015, 07:34

Že veste, kako lahko najlepše preživite prosti čas v naravi, se hkrati utrudite, sprostite, naužijete svežega zraka in po žilah poženete adrenalin? Potrebujete le kolo, čelado, rokavice, očala, primerno obutev in oblačila ter navigacijsko napravo, s katero boste vedno našli prave in najboljše poti ter v njej prepoznali novega najboljšega prijatelja! Pred vami je nekaj nasvetov za začetnike!

Hitler: Dejstva, ki zgrozijo

21.03.2015, 05:49

Zgodb o nekdanjem nacističnem diktatorji Adolfu Hitlerju je že malo morje, v medijih pa se neprestano pojavljajo nove in nove. Hitlerju naj bi med drugim dvakrat rešili življenje, patentiral naj bi erotično igračko in sovražil kadilce. Pred vami je še nekaj bizarnih dejstev o kontroverznem diktatorju!

To so bogovi in demoni iz slovanske mitologije

20.03.2015, 10:30

Slovenski poganski bogovi in demoni so precej človeški, se pravi, da so bili včasih dobri, včasih slabi. Vendar je slovenska mitologija zaradi krščanskega vpliva precej slabo ohranjena.

Kaj kravata razkriva o moškem?

19.03.2015, 09:26

Čeprav moškim ni tako mar za oblačila, vseeno recimo razkrivajo veliko o njih, še posebej kravata in vzorec na njej. Preberite si, kaj govori kravata …

To so bili najboljši gladiatorji v zgodovini!

18.03.2015, 13:36

Gladiator, beseda izvira iz latinske besede gladius – meč, je bil v osnovi oboroženi bojevnik, ki je zabaval občinstvo v času Rimske republike in Rimskega imperija, čeprav naj bi se po nekaterih podatkih pojavili že prej. Surovi spopadi so potekali med možmi, pa tudi proti divjim živalim in obsojenim kriminalcem.

Razkrili, kdaj je sperma najkakovostnejša!

12.03.2015, 08:19

Statistike dokazujejo, da se največ otrok rodi jeseni, znan pa je tudi razlog, zakaj je tako. Pozimi in zgodaj spomladi naj bi moški namreč proizvedel največ spermijev, poleg tega naj bi bili tudi hitrejši in kakovostnejši kot v drugih letnih časih.

Džihad John: Ujetnik izdal njegovo intimno skrivnost

12.03.2015, 09:21

Džihad John, zloglasni in strah vzbujajoči islamski skrajnež, ki je znan po krvavih eksekucijah ujetnikov, naj bi imel pred usmrtitvami čudaško navado.

Mothman – pošast, ki resnično obstaja!?

02.03.2015, 08:25

Ste že kdaj slišali za Mothmana? Gre za krilato, človeku podobno pošast z žarečimi rdečimi očmi in velikimi krili, ki naj bi se pred velikimi nesrečami prikazovala ljudem.

Nam grozi izumrtje? Na pohodu virusi in bakterije iz dobe mamutov

27.02.2015, 07:23

Kot posledica globalnega segrevanja nekdanji večni ledenik, ki je pokrival Sibirijo in Grenladnijo, postaja prizorišče evolucijske 'vstaje' prazgodovinskih virusov in bakterij, rastlin ter živali, ki so bile nekoč zamrznjene v ledenem pokrovu in se zdaj znova vračajo med nas.

Eden najbolj spornih oglasov doslej?!

20.02.2015, 09:29

Če so se še nedolgo nazaj zdeli roboti del znanstvene fantastike, se je v zadnjem obdobju pokazalo, da so ti vse bolj vpeti v naše vsakodnevno dogajanje in da si življenja brez njih praktično ne znamo več predstavljati, pa če si to priznamo ali ne. Nedavno je eden izmed oglasov za novega robota v obliki psa izzval velikansko ogorčenje.

Video

Pojoča miš

Pojoča miš

05.01.2011

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2