Članki

Ko se je vrnil domov, je naletel na ...

21.03.2014, 11:59

31-letni ameriški komedijant Ari Teman je, ko se je za dlje časa odpravljal iz mesta, svoje stanovanje oddal 32-letnemu Davidu Carterju, moškemu, za katerega je mislil, da je z družino v mestu na kratkem oddihu. Zatem je odšel na večerjo, po večerji in tik pred odhodom pa se je vrnil domov po prtljago. Mislil je, da bo doma našel možakarja z družino, a naletel je na nenavadno zabavo.

Šokantni posnetki: uporabnike spreminja v žive mrtvece!

14.02.2014, 11:45

Kanibalistična droga, ki uporabnike spreminja v žive mrtvece. Tudi tako bi lahko poimenovali nevarno drogo krokodil, ki je derivat morfija in predstavlja mnogo cenejšo različico heroina. POZOR, VSEBINA NI ZA OBČUTLJIVE!

Lindsey Vonn, to je ogabno!

27.01.2014, 10:15

Kot so že pred kakšnim tednom poročali mediji, je ameriška alpska smučarska Lindsey Vonn uspešno prestala ponovno operacijo kolena. Zaradi poškodbe križnih vezi je Vonnova sicer odpovedala nastop na zimskih olimpijskih igrah v Sočiju, tiskovni predstavnik Vonnove Lewis Kay pa je sporočil, da pričakujejo, da se bo ameriška zvezdnica na bele strmine vrnila februarja 2015.

Ste vedeli vse to?!

22.01.2014, 10:32

Orgazem - doživljamo ga (skoraj) vsi, a o njem kljub vsemu še vedno ne vemo vsega. Predstavljamo vam nekaj najbolj nenavadnih dejstev o orgazmu, za katera po vsej verjetnosti še niste slišali.

Zato moški plačujejo za seks!

24.12.2013, 13:17

Teme, zakaj moški plačujejo za spolne sluge prostitutkam, so se lotili odvetniki, ki so želeli zaustaviti trgovino z belim blagom in tako preprečiti ali vsaj omiliti prostitucijo. In kaj so ugotovili?

Zato smo si tako zelo različni!

03.12.2013, 13:02

Raziskovalci so odkrili, da povezave med možganskimi celicami pri moških in ženskah ne delujejo na enak način, kar bi lahko nudilo odgovor na večkrat izpostavljene razlike v lastnostih spolov. Medtem ko so pri ženskah zelo pogoste povezave med možganskima polovicama, jih pri moških obstaja več znotraj vsake polovice.

Bilo je vroče kot že dolgo ne!

29.11.2013, 16:04

Dan zahvalnosti v Združenih državah Amerike velja za enega največjih praznikov, če ne ravno največjega. To je dan, ki ga preživljajo v krogu najbližjih, seveda pa na ta dan ne manjka prireditev in nastopov. Praznik pa je na svojevrsten način praznovala tudi mlada zvezdnica Selena Gomez, ki je nastopila v domači državi, Teksasu.

Tega slavni nogometaš ni želel odnesti v grob!

07.11.2013, 15:40

Nekdanji nogometaš Fernando Ricksen, ki mu je ostalo le še nekaj let življenja, se je znašel sredi seks škandala z razvpito britansko starleto Katie Price poznano tudi kot Jordan. Po divji noči v nočnem klubu je par pristal v hotelu, kjer sta si privoščila razuzdan seks.

Smrtonosni botoks

29.10.2013, 08:55

Skupina znanstvenikov iz Stanforda je ponosno naznanila, da so razvili najbolj smrtonosen strup na svetu. Poznate botoks?

Grozljivo: Od iztrebkov do podganjega strupa, samo da ...

17.10.2013, 14:08

'Zloraba' opojnih substanc nikakor ni novodobni pojav, pač pa je stara kot človeštvo. Ljudje smo od nekdaj radi uživali snovi, ki so nas sproščale, poživile in osrečevale.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3