Članki

V Sloveniji je resnica takšna!?

25.11.2014, 09:58

Glavobol v povezavi s seksom je največkrat predmet različnih šal, a hud glavobol, ki se pojavi med samim spolnim aktom, dejansko doleti okoli odstotek prebivalstva. V nasprotju s splošnim prepričanjem, da je glavobol v povezavi s spolnostjo bolj stvar žensk, pa primarni glavobol med spolnostjo trikrat pogosteje doleti moške.

Se družini Schumacher obeta nova tragedija?!

09.10.2014, 15:50

Pri ločitvi so obtožbe in laži ponavadi najnevarnejše orožje. A to naj ne bi veljalo za Ralfa in Coro Schumacher. V njuni ločitveni vojni naj bi bilo govora o pravem orožju – o puški, ki naj bi (nenavadno) izginila.

To je seksi posnetek Angeline izpred 17 let

19.09.2014, 12:50

Da, tudi Angelina Jolie je, preden si je ustvarila številno družino z Bradom Pittom, imela burno življenje. Med drugim naj bi ljubimkala celo s slavnim pevcem. Poglejte, kakšna je bila videti takrat.

7 razlogov za težave z erekcijo

04.09.2014, 08:04

Vsi vemo, da včasih morda ni pravi trenutek in da se zato korenjak ne obnaša tako, kot bi si morda želeli. Stres, preveč alkohola ... Pa veste, kaj vse lahko vpliva na erekcijo?

VIDEO: Pasji boji v Sloveniji: Kaj se dogaja?!

29.08.2014, 15:28

Ne, pasji boji niso samo ring, znotraj katerega se dva psa (skoraj) do smrti pogrizeta in se borita za preživetje. Ne, niso le stave in vrtoglavi zneski, ki se vrtijo okoli tega. Dejstvo je, da gre z hudo zlorabo živali, rehabilitacija pa v veliko primerih ni mogoča, pa če si še tako prikrivamo oči. Pogovarjali smo se z Alenko Klemenčič, pasjo inštruktorico v Sloveniji, ki ima edina dovoljenje Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin za prevzgojo nevarnih psov.

Grozljivo! Najstnico med masturbiranjem zadela strela

31.07.2014, 15:56

Medtem ko je dekle masturbiralo pod drevesom na dvorišču, jo je zadela strela, poročajo tuji mediji.

Šok! Pricurljal posnetek zadete, živčne in shirane Angeline

25.07.2014, 13:51

V javnost je prišel šokantni posnetek superzvezdnice Angeline Jolie. Mamica 6 otrok je na posnetku omamljena, s telefonom na ušesu se živčno sprehaja po razmetanem stanovanju, njene roke pa so povsem presušene in obtolčene.

Ne mara oralnega seksa - kaj pa zdaj?!

10.06.2014, 08:24

Čeprav večina žensk uživa v oralnem seksu in se nekatere celo pritožujejo, da jih moški nočejo obdelati tolikokrat, kolikor krat one njih, nekaterih žensk ni in ni mogoče prepričati, da bi se prepustile užitkom. Zakaj?

To morate vedeti o metabolizmu!

30.05.2014, 14:52

Metabolizem je skupek procesov v telesu, ki zagotavlja normalno delovanje organizma. Ne le to. Določa, koliko energije bo vaše telo porabilo in koliko boste shujšali oziroma se zredili. Kaj vse vpliva na presnovo in kako?

'Med seksom ne morem doživeti orgazma'

27.05.2014, 08:41

Zdravo, Brane. Najprej naj pohvalim tvojo rubriko, ki je res super. Vedno kaj poučnega, včasih pa tudi celo kaj smešnega. V glavnem SUPER si! No, naj preidem k mojemu problemu, ki je ta, da ne morem doživeti orgazma med seksom. Čutim, da prodira vame, toda ob tem ne občutim nikakršnega užitka, temveč le to, da prodira vame. Niti napelje me ne k temu, da bi mi mogoče prišlo. Tudi draženje klitorisa mi ne paše med samim seksom oziroma mogoče bi mi, če bi se zelo skoncentrirala. V bistvu lahko orgazem doživim le ob oralni ali ročni stimulaciji klitorisa pred ali po sexu. Poskusila sva tudi že z vibratorjem, pa prav tako nobenega učinka, pa naj se trese ali ne, in mogoče je bil tudi malo prevelik (20 cm x 4,5 cm) ... Brala sem tudi, da imajo nekatere ženske premalo oživčeno nožnico. Ali je mogoče to moj problem? Upam, da mi boš lahko pomagal s kakšnim nasvetom. Hvala ti za odgovor in lep pozdrav iz Primorske, TaMala

Video

Ni zadetkov!

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek