Članki

Seksala z 80-letnikom, nato pa ...

24.04.2015, 09:07

»V moji postelji je mrtev človek,« je oseba panično obvestila policiste sredi noči. Policist je na kraj, kjer naj bi se smrt zgodila, nemudoma poslal reševalce. A ob prihodu je reševalce čakal popolnoma drugačen prizor, kot so ga pričakovali.

Spolnost: Od tega je odvisno, ali ženska uživa ali ne

24.04.2015, 09:36

Ameriška pisateljica Patricia Johnson, soavtorica knjige 'Partners in Passion: A Guide to Great Sex je prepričana, da na uživanje ženske v spolnosti ne vplivajo le feromoni, dimenzije penisa, kemija in dihanje. Prepričana je, da je velik del užitka odvisen od vode!

Ha, kaj pa zdaj?!

23.04.2015, 15:18

41-letna ameriška televizijska in filmska igralka, glasbenica ter fotomodel, je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo s plaže, s katero je kar malce presenetila.

Gola ga zapeljuje, on pa ...

23.04.2015, 14:50

Ojla! S fantom sva skoraj 10 let skupaj. 17 let je razlike med nama. Niti enkrat nisem pomislila, da bi šla narazen. Problem je, da od kar živiva skupaj, to je skoraj 5 let, skoraj nič ne seksava. Prvi 2 leti skupnega življenja sem večinoma jaz dajala pobudo za spolnost. Kasneje mi je 'dopi*****', kot da je samo meni v interesu. Od tedaj sva seksala v 3 letih recimo 4x. Prve 4 leta, ko sva se videvala samo za vikend zaradi moje šole, sva vsak vikend seksala. On dela že od preden sva se spoznala pri privatniku. Skoraj 10 ur na dan ali več in še kak cel vikend. Domov iz službe pride cel izmozgan od šihta. Večkrat sem pred njim gola ali pomanjkljivo oblečeno, a ni od njega nobenega interesa. Za rit me prime in boža, a več ne. Pravi, da ga še privlačim, samo da zaradi utrujenosti se mu niti ne dvigne. Ko sva se nazadnje skregala, ko sem mu očitala glede spolnosti med nama, je rekel, da je prišel v taka leta, da se mu ne da več. Druge sigurno nima. Vem, kje dela. Dvigne se mu še. Imam ga rada - ljubim ga, razumem da je utrujen, ne kregava se pogosto. Saj kadar je prost da ne gre delat se mi posveti. Ne vem več, kaj naj naredim. Ko pride domov, se stušira, televizija, spanje. Najlepša hvala.

Točenje goriva še ni bilo tako seksi!

23.04.2015, 14:50

Phoebe Price si je na bencinski črpalki privoščila svojih (dodatnih) pet minut slave. Svoje obline je nastavljala fotografom, ki so jo skušali ujeti med različnimi 'opravili'. Izzivalno je točila gorivo, čistila stekla, se sklanjala ...

'Mamo je zanimalo, če sem ga zares namakal ...'

23.04.2015, 14:48

To je izjava, s katero je presenetil italijanski porno zvezdnik Rocco Siffredi, ko je v oddaji Domenica Live spregovoril o tem, kako se je njegova mama odzvala, ko je izvedela, da nastopa v porničih.

V tem se razlikujemo!

23.04.2015, 11:11

Pravijo, da smo moški z Marsa, ženske pa z Venere in ne bi se mogli bolj strinjati. Saj ste že kdaj slišali (že zjutraj) očitek, da zakaj mora vse ona, vi pa ne naredite nič? No, pred vami so trije razlogi, zakaj ima takšen občutek!

Ste za neobrite?

22.04.2015, 09:14

Poraščenost se dandanes za ženske skorajda ne spodobi. Estetski standardi so pač taki, da veljajo za 'lepe' obrite pazduhe, gladke noge, da ne govorimo o intimnih predelih (no, kakšno črtico se že spregleda ...). Vseeno pa je na svetu kar nekaj 'pogumnih', ki svoje poraščenosti ne skrivajo.

Kruta nesreča zvezdnika, ki zdaj 'pomaga' zaslužiti?

22.04.2015, 08:47

Film Hitri in drzni 7 ruši vse mogoče rekorde. V ZDA že tri vikende zaporedoma ostaja prvi na lestvici najbolj gledanih, v zgodovino pa se je film vpisal kot film, ki je v svetovnem pogledu najhitreje dosegel milijardo dolarjev zaslužka s prodajo vstopnic.

Ritka, ki je sprožila pravo vojno!

21.04.2015, 10:38

Michael Bublè je z nedavno objavo fotografije na Instagramu močno razjezil svoje oboževalke. In kaj je storil tako groznega? Michael Bublè velja za enega najbolj simpatičnih pevcev.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2