Članki

Tako boste vedeli, če je vzburjena!

18.04.2014, 10:21

Včasih je resnično težko oceniti, ali je ženska vzburjena ali ne. V prihodnosti pa bo vse drugače. Pri podjetju Roosegaarde, ki ima sedež na Nizozemskem in na Kitajskem, so namreč oblikovali posebno obleko Intimacy 2.0, ki naj bi vsakič, ko je ženska vzburjena, postala prosojna.

'Za vsakega novega ljubimca gre k šivilji, da ji zoži vagino'

16.04.2014, 09:53

Prekleti pesticidi. Po njih moškim rastejo prsi, ženskam pa brki. Oni po novem kadijo ultra slim čike, si z voskom mažejo brke in nosijo mehke puloverje iz kašmirja.

Igriva spletna trgovina Latoys.si

14.04.2014, 07:28

Pred kratkim se je širši javnosti predstavila spletna trgovina z erotičnimi pripomočki Latoys.si. Ustvarjajo zgodbo o erotiki, premikajo meje v spolnosti in rušijo nepotrebne tabuje.

Kaj o tem pravijo moški?!

15.04.2014, 08:26

Pisanje erotičnih zgodb je bolj kot ne domena izlivanja ženskih fantazij na papir. Kaj pa, ko o tem spregovorijo moški? Še več, kaj če razkrijejo resnične erotične dogodivščine? Jasno je le eno: zagotovo se njihov vidik precej razlikuje od ženskega pogleda na tako imenovani 'one night stand'.

Tako bodo osvojili nogometno prvenstvo!

12.04.2014, 16:28

Do svetovnega prvenstva v nogometu nas ločita še slaba dva meseca in Brazilci so bolj kot kadarkoli prej odločeni, da bodo na domačem terenu osvojili naslov najboljšega nogometnega moštva na planetu. Da jim slučajno kaj ne bi pokvarilo načrtov, je selektor Luis Felipe Scolari svojim varovancem do nadaljnega prepovedal »akrobatske spolne odnose«.

O čem razmišlja, ko je govora o analnem seksu?

14.04.2014, 10:08

Nobena skrivnost ni, da večina žensk v analnem seksu ne vidi užitka. Bodisi zaradi strahu bodisi zaradi neprijetne izkušnje v preteklosti. Ko se ženska odloči za analni seks, ji tako glavo preplavijo najrazličnejše misli in dvomi. Še posebej pa je njena glava polna misli, ko je govora o njeni prvi takšni izkušnji. Kakšnih?

Edina Slovenka, ki je Rossija videla golega

14.04.2014, 07:43

Novinarka Eva Koderman Moto GP v naši hiši spremlja že osem let. Je del ekipe, ki ne le spremlja dirke, temveč se pred, med in po dirkah tudi prikrade v zakulisje dogajanja, kjer izve ogromno informacij, ki jih nato lahko predaja gledalcem pred malimi ekrani.

10 pravil seksa za eno noč

11.04.2014, 09:04

Seks za eno noč je fantazija domala vsakega moškega. Nekaterim z leti postane pravilo, spet drugi se v njem preizkusijo, a najdejo sorodno dušo in se mu odpovedo, tretji se ga tako rekoč bojijo. Če vas mika strastna avantura, vam utegnejo priti spodaj našteta zlata pravila seksa za eno noč še kako prav.

Diplomacijo pretresa hud seks škandal!

09.04.2014, 13:17

Nekaj zaposlenih na ameriškem konzulatu v italijanskem Neaplju je odkrilo neverjetno, pravzaprav grozljivo razvratno plat življenja konzula Donalda Moora. Svojo diplomatsko misijo v času mandata med leti 2010 in 2013 naj bi namreč izkoristil za ustanovitev 'mini bordela', v katerem so glavno vlogo igrale lokalne prostitutke, ki mu jih je v največji meri zagotavljala zloglasna Comorra. V svoje stanovanje naj bi jih dnevno odpeljal do tri.

Napolnite ga v 30 sekundah!

10.04.2014, 08:45

Če imate v lasti pametni telefon, potem ste se prav gotovo že srečali z eno njihovih največjih pomanjkljivosti - baterijo, ki se prazni s svetlobno hitrostjo, ko to najmanj pričakujete.

Video

Forum

Klaudia Kopse20.02.2014

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3