Članki

Ne šunka - to so zvezdnice v mreži!

23.01.2015, 14:10

Mrežaste hlačne nogavice, obleke, majice ... Definitivno je ženska v mrežastem vrhnjem oblačilu, pod katerim so intimni predeli ravno prav zakriti, seksi. In tega se zavedajo tudi zvezdnice, ki takole vzbujajo pozornost ...

Razkrite pikantne podrobnosti iz Titovega seksualnega življenja

23.01.2015, 14:07

Nobena skrivnost ni, da je bil Tito ves čas svojega življenja obkrožen z lepimi ženskami, predvsem so mu bile všeč temnolaske z bujnimi oblinami. A kljub vsemu o njegovem ljubezenskem življenju ni bilo veliko povedanega, razen nekaj jasnih dejstev, vse ostalo so bila večinoma le namigovanja.

Je to najdražji seks na svetu?!

23.01.2015, 14:06

Britanec Peter Cousins se bo vse življenje spominjal neobičajne in hkrati katastrofalne avanture, ki jo je doživel skupaj s svojim (zdaj že nekdanjim) dekletom Dawn Reed, s katerim je živel na Portugalskem, nekega dne pa se z njo odpravil na pot okoli sveta.

Toliko laže, da ...

23.01.2015, 07:56

Živjo Brane! Imam majhen problem,ki upam da mi ga bos pomagal rešiti. Star sem 25 let in imam punco staro 24 skupaj sva približno 6 let in zadnjih 2 let mi punco neizmerno veliko laže in me počasi spravlja ob živce. Velikokrat sem ji že povedal da če mi pove po resnici da se bova zmenila ampak ona vztraja pri tem da se mi zlaže in potem pride do prepira, Prosim,če mi pomagaš kako ustaviti laganje? Skupaj pa živiva 1 leto in pol. LP, Lažnivec

Tega si želijo, a ne upajo vprašati!

22.01.2015, 12:12

Seks je lahko precej občutljiva tema. Ne nazadnje so tisočletja tabujev glede spolnosti pustila svoje posledice. In večina žensk, pa tudi moških, je glede erotičnih fantazij precej molčeča. Vendar v glavnem za to ni razloga. Vsak posameznik ima svoje spolne fantazije. S tem seveda ni nič narobe, prej nasprotno, fantazije odprejo popolnoma nova obzorja v spolnem življenju para.

Zaradi vse nižjih plač stevardese prisiljene v prostitucijo

22.01.2015, 08:58

Plače japonskih stevardes so se tako drastično znižale, da naj bi morale številne svoj mesečni dohodek izboljšati z nudenjem spolnih uslug pilotom. Pri nekaterih letalskih družbah naj bi to že postala stalna praksa, temeljila pa naj bi na dovršeno izdelanem sistemu prepoznavanja potreb pilotov. So njihove plače resnično občutno nižje od plač stevardes po svetu?

'Prodajajo se za dober telefon, nekatere v tišini zadovoljujejo stranke'

21.01.2015, 09:02

"Nezadovoljni so svojimi soprogami, zato sem jim zanimiva. Čeprav so politiki neznosni - so najbolj zafrustrirani od vseh, jaz pa jih rada provociram in spodbujam njihovo domišljijo," je zaupala Senada Nurkić.

Nikoli mu ne pride - samo takrat, ko ...

21.01.2015, 09:56

Živjo, Brane. Jaz imam problem s tem, da mi pri seksu pade in da mi med seksom nikoli ne pride, samo takrat, ko mi ga "zdrka" oz. "povleče"... Ona se je že sprijaznila s tem, ker je nora name, uživa v seksu z mano, vedno mi ponavlja, da ji je najboljše z mano, njej vedno pri vsakem najinem seksu pride ful velikokrat ... samo meni gre na živce to, da uporabljam ta kamagra gel (1x tedensko) (seksama 2-krat tedensko, ker nisva skupaj, pa nič samo seksava) ... ker če seksam, brez tega mi na začetku stoji, pol pa med seksom pade, pa me ful vzburja in vse ... res je tudi to, da se ji totalno posvetim ... nase sploh ne mislim in ne vem, mogoče je tudi zaradi tega? Ali so problemi tudi psihične narave? Verjetno samo ne vem, kako bi jih rešil ... prosim, dajj mi kakšen nasvet, da bom lahko ženske "utrgal" tudi brez kamagre in da bom lahko med seksom doživel orgazem. Teo

To morate vedeti o spodnjem perilu!

21.01.2015, 10:02

V naših krajih zna biti včasih kar hladno, pa tudi iz higienskega vidika je uporaba spodnjega perila nuja za večino moških. Poleg tega je bolje večkrat prati spodnje perilo kot pa 'zgornje'. Glede na to, da se ženske 'modernizirajo' in moški prevzemamo številna opravila (no, pri samskih skorajda ni druge možnosti), ni odveč, če vemo, na kaj moramo biti pazljivi pri uporabi in čiščenju spodnjega perila.

Se jih spomnite? O teh Slovenkah se je ogromno pisalo!

20.01.2015, 11:17

Vsako leto se na naših tleh zvrsti več resničnostnih šovov. V njih spoznavamo nove obraze, navade drugih ljudi, njihove talente in netalente, osebnostne lastnosti ... Zbrali smo šopek Slovenk, ki so nastopile v Big Brotherju in se na tak ali drugačen način vtisnile v spomin širši javnosti.

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Kje ste spoznali svojo boljšo polovico?

zmenek