Članki

Uf, to pa je bizarno!

17.04.2015, 14:46

Se tudi vam zdi, da je iskanje prave ženske pravzaprav še kako resnična misija: nemogoče? Na Kitajskem imajo (sicer precej bizarno) rešitev za to težavo: plastični nadomestek za žensko!

Zato ženske varajo!

18.04.2015, 06:11

Nenavadne ali pač bolj drzne seksualne fantazije naj bi bile eden glavnih razlogov za skoke žensk čez plot. Tako je vsaj pokazala nova raziskava, ki so jo opravili na spletni strani gleeden.com, preko katere se tkejo vezi med 'oddanimi'. Rezultati vas bodo presenetili!

Test: Kako 'pokvarjeni' ste?

16.04.2015, 09:38

Ne bo vam vzelo veliko časa, bo pa pokazalo, v katero smer plujejo vaše misli ...

Oralni seks? Ja, prosim!

15.04.2015, 10:57

Zdravo. Imam eno vprašanje. S punco sva že nekaj časa par. Večkrat sva že bila pri "blow jobu" in "hand jobu", vendar nikakor ne morem punce privesti do orgazma ... Lahko prosim pomagaš, kako moram, kje točno je SPOT G in kako je najlažje, da jo popeljem do orgazma. Vedno, ko to počneva, je sproščena, tudi jaz sem, vendar me zanima, zakaj ne uspe, sicer pravi, da ji je fajn, pa da paše, ampak do orgazma je še nisem pripeljal. Spolnega odnosa še nisva imela, vendar saj ni to krivo, ali pač? Hvala ti v naprej. LP

Darilo, kot se šika: Za rojstni dan fantu podarila 'trojčka'!

15.04.2015, 11:43

Svetlolasa playboyeva zajčica Daniella Chavez je imela veliko težav pri izbiri rojstnodnevnega darila za svojega dragega. Ker nikakor ni našla primernega paketka zanj, mu je podarila trojčka!

Barbara izginila, na noč za družbo plačevali po 3 tisočake!

14.04.2015, 11:01

Barbara Guerra, italijanska starleta, bi se morala prikazati na sodišču, a je že četrtič ni bilo. Nastopiti bi morala kot priča v primeru proti nekdanjemu italijanskemu premierju Silviju Berlusconiju.

Nini mama komaj rešila življenje!

14.04.2015, 08:15

Nina Morič je poskušala storiti samomor, poročajo italijanski mediji. Zgodilo se je v nedeljo zvečer, rešila pa jo je mama, ki je še pravočasno poklicala na pomoč.

To bi morala znati vsaka!

13.04.2015, 11:49

Verjetno si vsak moški želi, da njegovemu dekletu ne bi sililo na bruhanje že ob sami misli, da bi v usta stlačila kaj daljšega od čevapčiča. Ženska v posnetku je pravzaprav že drugi ekstrem. Kako ji uspe, nismo prepričani, je pa zanimivo ...

Plačal 100 evrov, da bi jo ovohaval, nato pa ...

14.04.2015, 09:47

Dokazov, da naj bi jo spolno zlorabil, ni, vseeno pa je 50-letnega moškega ženska prijavila, ker naj bi presegel njun dogovor. In kako je odločilo sodišče?

Kaj se dogaja z vagino med seksom?

10.04.2015, 13:00

Verjetno ni treba posebej poudarjati, kako se od začetka in do konca spolnega odnosa spreminja penis. Iz začetnega 'visečega' stanja med vzburjenjem otrdi in se poveča, po ejakulaciji pa se počasi vrne v prejšnji 'položaj'. Kako pa se spreminja vagina?

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2