Članki

Nekoč so sanjale o njemu, danes bi ga zaradi tega raztrgale!

15.04.2014, 08:03

Nekoč plavolasi pevec, ki je s skupino Backstreet Boys ogreval srca številnih najstnic, je nedavno dahnil usodni 'da' , česar pa njegove oboževalke niso sprejele z ravno odprtimi rokami.

Katarina, kot je ne poznate!

16.04.2014, 08:56

Plavolasa lepotička Katarina Jurkovič je moškemu svetu večinoma znana po privlačnem videzu, zapeljivem pogledu in seksi telesu, ki ga je na veselje mnogih v celoti razkrila pred časom v priljubljeni moški reviji. Toda razkazovanje telesa še zdaleč ni edina stvar, s katero se vsestranska Katarina ukvarja. Med drugim se je nedavno preizkusila tudi v filmskih vodah, ko je nastopila v slovenskem filmu Izhod, ki si ga lahko kadarkoli ogledate na VOYO. Z lepotičko smo ob tej priložnosti prijetno poklepetali. Preberite, kaj nam je zaupala!

Edina Slovenka, ki je Rossija videla golega

14.04.2014, 07:43

Novinarka Eva Koderman Moto GP v naši hiši spremlja že osem let. Je del ekipe, ki ne le spremlja dirke, temveč se pred, med in po dirkah tudi prikrade v zakulisje dogajanja, kjer izve ogromno informacij, ki jih nato lahko predaja gledalcem pred malimi ekrani.

Tega o Obami niste vedeli!

28.03.2014, 09:08

Vsakdo ima svojo razvado, ki mu pomaga pri sproščanju in razbremenitvi od vsakdanjega stresa. Če se nekateri sproščajo ob kozarcu vina, ob pivu in tekmi, s svojo boljšo polovico ali s športom, pa ima Obama drugačen način sproščanja. Sprošča se z gledanjem serije House of Cards (Hiša iz kart).

Preko vseh meja!

27.03.2014, 13:43

Mojo Mimi imam na smrt rada, a včasih nama nakoplje na glavo toliko dreka, da bi lahko pognojili vso Slovenijo. Pa še bi ostalo za Furlanijo-Julijsko krajino ... Še dobro, da sva tako iznajdljivi, da naju nikoli ne dobijo. No, skoraj nikoli.

Moj mož - motorični debil

27.03.2014, 13:45

Moj Miha je res en krasen človek. Včasih se mi zdi, da smo se vsi razvili iz opice, le on iz zlate ribice. Ima namreč neverjetno lastnost pozabljanja.

Nika: Ženska, narejena po vseh moških standardih

24.03.2014, 13:01

Čeprav so po številnih sončnih dnevih nebo nad nami prekrili dežni oblaki, ta vikend resnično niste imeli razloga, da bi se kujali nad slabim vremenom. Pričela se je namreč sezona Moto GP! Pri vsem skupaj pa je bilo prav gotovo najboljše to, da vam zaradi slabega vremena boljša polovica ni prav nič težila, kam vse bi lahko šla in kako dolgočasni ste, ker ste cele dneve buljili v ekran, vi pa ste lahko - končno in po dolgem času - z mirno vestjo navijali za vašega priljubljenega dirkača.

Tina Maze o koncu, novem začetku ...

20.03.2014, 13:38

Najboljša slovenska smučarka Tina Maze svoje oboževalce ves čas ohranja 'na tekočem' z informacijami preko svojega bloga. Tokrat se je v njem razpisala o zaključku sezone, ki sicer ni bila ravno rožnata, a ji je prinesla dve zlati olimpijski medalji. Medalji, ki pa ne pomenita zgolj novega slovenskega rekorda, temveč tudi uresničitev njenih sanj.

Huda napaka novih formul!

18.03.2014, 11:01

Nova sezona formule 1 je še zelo mlada, konec tedna so v Avstraliji opravili prvo dirko, številne tehnične spremembe in novi dirkalniki z novimi motorji pa so že prinesli zanimivo težavo. Vodstvo avstralske dirke se je pritoževalo, da je ob sicer zanimivi dirki nekaj manjkalo - po njihovem mnenju so novi dirkalniki premalo glasni.

Če ni takšna, potem ...

17.03.2014, 08:58

Ko pogovor steče o tem, kakšna mora biti ženska, da bo moški v njej videl 'bodočo ženo', neredko pride do nesporazumov med spoloma. Nič novega namreč ni, da tako kot moški ne razumemo žensk, tudi ženske ne razumejo nas. Kakšna naj bi torej bila ženska, ki moškemu predstavlja 'material za poroko'?

Video

Forum

Kofein

Arhiv
Damijan Merlak

Spoznajte Slovenca, ki služi milijone!

Damijan Merlak je skupaj z Nejcem Kodričem bitcoin borzo Bitstamp ustanovil sredi leta 2011, ko je bil en bitni kovanec vreden slabih pet ameriških dolarjev. Danes je ta vreden okoli 800 dolarjev, njuna borza pa je med največjimi na svetu - njen mesečni promet znaša okoli 250 milijonov dolarjev, kar je petkratnik prometa na Ljubljanski borzi.

Anketa

Arhiv

Vaša prva jutranja misel je ...

Celia Kay - 3