Moskisvet.com
Najboljša 2012? - 11

Igre

Najboljša leta 2012?

U.K.
06. 03. 2012 10.55
1

Dočakali smo in kot kaže, gre za mojstrovino, ki se bo vsekakor potegovala za najboljšo igro leta 2012. Govorimo seveda o Mass Effect 3.

Mass Effect in Mass Effect 2 spadata med najboljše igre vseh časov in zdi se, da je tretji del serije lestvico postavil še malo višje. Igra namreč navdušuje kritike po vsem svetu, čeprav še ima nekaj majhnih pomanjkljivosti, ki jih bodo gotovo rešili z nadgradnjami v prihodnjih tednih in mesecih.

Igralec se bo ponovno znašel v vlogi Sheparda. Zgodba se začne z bombardiranjem Zemlje in naloga Sheparda je, da reši Zemljo in ostale galaktične rase pred Reaperji.

Mass Effect ponuja ogromno možnosti raziskovanja vesolja, a tudi odlično zgodbo, odločitve pa imajo daljnosežne posledice.

Pri IGN-u so igro ocenili z izjemno visoko oceno (9,5) in to predvsem zaradi izjemne zgodbe. Seveda je še prezgodaj, da bi lahko rekli, da gre za najboljšo igro leta 2012, saj prihajajo še izjemne izdaje. A pri podjetju Bioware so vrgli rokavico in sedaj je vse odvisno od konkurentov.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382