Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
spageti
Število vnosov: 1
01.02.2012 ob 22:59
*Odgovor na: puntar87 +
 
ajoj, jaz bi pa rad bil ful kosmat. a je krema za večjo poraščenost? kje bi jo lahk nabavil?smiley
majchyca
Število vnosov: 284
03.02.2012 ob 08:23
 
Mislim, da boš z britjem dlake samo še bolj zgostil oz. odebelil... to po moje ni najbolj pametna možnost. Jaz bi na tvojem mestu obiskala kakšen kozmetični salon, kjer ti bodo svetovali, kako in kaj... Stereotip, da so kozmetični saloni samo za ženske, že zdavnaj ne velja več... Pomisli, moj mož ga je obiskal večkrat kot jaz, ki sem ga obiskala samo pred poroko :P
dafdaf460
Število vnosov: 53
04.02.2012 ob 08:40
 
Sicer nisi napisal koliko si star,verjemi pa da bos z dlakami imel samo probleme.Jaz se jih hocem znebiti ze od pubertete pa druge ucinkovite metode,razen laserske odstranitve ni,je pa kar drago.Mislim pa da tudi punce rajsi gledajo neporascene moske,razen kaksne fetisistke,verjemi pa da je ta procent zelo majhen.Pa lep pozdrav.
avgustka
Število vnosov: 1794
04.02.2012 ob 10:37
 
Kakšna je poraščenost, se da lepo ugotovit tud z pregledom pri DARMATOLOGU. smileyŠele potem se je modro odločit za laser.Ker marsikateremu moškemu tud to ne pomaga in na koncu ugotoviš, da je šel stran veliko časa in denarja. Rešil pa nisi nič.

Drugač pa men osebno je lepše mal videt kratkih dlak kot pa čisto spolirano oprsje. Videzno zmanjšat se jih da tud z rednim striženjem in britjem z raznimi mašinicami za striženje las, ki se jih danes da dobit na tržišču. Vemo pa da tako ne bodo zginile. Je pa '"sem pa tja '"redka gospodična, ki si pa želi videt hudo kosmatega tipa. No, res pa da obstajajo izjeme, hehe....in spet smo pri okusu.smiley
puntar87
Število vnosov: 2
04.02.2012 ob 13:07
 
Jz sm že svojo puberteto zdavnaj pustil za sabo smiley Kot sem že povedal, sem se že depiliral, tk da me kakšna odebelitev dlak ne skrbi.

Kot je že avgustka omenla, je vse stvar okusa. Npr. sem imel eno izkušnjo, ko mi je punca rekla, da je kosmat moški prsni koš njen fetiš. Kljub temu se pa sam ne počutim samozavestno, če sm cel poraščen. Tako, da me različna mnenja in presodki glede britja ne zanimajo, ker mi je bistveno moje dobro počutje.

Iščem pa način, s katerim bi si lahko krajšal dlake (namreč rad bi bil vedno malce poraščen, ampak ne tako kot medved). Ker britvice in depilacijska krema odstranita vse, in si potem gol kot dojenček, mi nista všeč. Zato sem si pa hotel kupiti strižnik dlak in me zanima, če ima kdo s tem izkušnje? Predvsem, kako izgleda postrižen prstni koš z brivnikom. Izgleda naravno ali hecno?
avgustka
Število vnosov: 1794
04.02.2012 ob 15:58
 
No, Puntar, jaz ti lahko samo odgovorim z vidika VIDEZA na postriženo oprsje. smiley

Men osebno, pa tud precejšnem številu punc, kar sem jih slišala, se jim to zdi sexi. Zgleda lepo,urejeno. Videt je tko kot če bi se mal bolj postrigel glavo. Prednost je v tem, da si sam določiš dolžnino. Tud če v prvo kakšen milimeter fališ in preveč postrižeš, ni panike, ker itak kmalu zrastejo. In isto je kontra, če kdaj premalo, pač drugič več. to je stvar okusa. Videt je res bolj higienično in še vedno moško.
Sej pravim, je stvar okusa, a vseen sem mnenja, da ravno depiliran moški (pa zdej govorim o gladkem telesu, pa ni važno kje) ni ravno super. Ne vem ,tko jaz gledam na to, pa si upam trdit da nisem edina tega mnenja.smiley
dafdaf460
Število vnosov: 53
04.02.2012 ob 19:40
 
Puntar87,sem tudi sam kar fajn porascen,ne motijo me dlake po prsih,na jetra mi grejo po ramah in hrbtu.Je pa problem ker si jih tam ne morem depilirat sam tko da ce se kera javi ...ha ha.Britje z masinco je ok,tam okol 1mm je ravno prav.
avgustka
Število vnosov: 1794
05.02.2012 ob 13:34
 
Točno tako...1 mm je čist dost. Ravno tolk da se opazi. smiley

Za hrbet pa ne vem ti rečt. Tolk dolgih rok ravno nima vsak, da bi se sam. Morda bi rabu pomoč profesionalke, al pa kar oglas na kakšnem ženskem forumu, kera se javi, haha.smiley
cosa_nostra
Število vnosov: 63
08.02.2012 ob 13:35
 
Moj moški je pa kosmat in mi je to hudo všeč. Sploh si ne predstavljam, da bi imela kakega poskubenega petelinčka ob sebi. smiley
Vanessa-Isabell Fuhrmann
Število vnosov: 1
08.02.2012 ob 19:38
 
meni so pobriti tipi všeč...ne maram met deda v psoli ki je celo neokusen in kosmatsmiley
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Koliko spolnih partneric/-jev ste imeli do sedaj?

moški in ženska med predigro