Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
Mononoke_675
Število vnosov: 9
24.12.2012 ob 00:16
 
Ok predtavlite si to situacijo, ste z eno bejbo s katero nimate nekak definiranga razmerja (sepravi neki bluzita) in skratka ta punca enkrat v momentu pijanosti zmuti s tadrugo punco. Kaj bi si vi misll ce bi blivi napolozaju tisga tipa, sepravi dabi se vmto zgodil. Aja pase neki usnounih dejstv nism lezbika, do tega modela mi je ful sam trenutno je use tko meglen da brezveze smiley tko da ja kr razpiste se smiley
by.t74
Število vnosov: 44
24.12.2012 ob 14:17
 
Meni ni jasno o čem sprašuješ niti če dam tekst v google prevajalnik....
marjan21
Število vnosov: 1
24.12.2012 ob 23:40
 
mene to nebi motlo še posebej če je druga punca sexy. poznam pa primir ko sta šla dva nerazen zarad tega...
BigPandaBear
Število vnosov: 34
28.12.2012 ob 02:40
 
Amm ti si kao s tem tipom in pjana zažvališ ''ta drugo'' bejbo..ker si tko napisla, kot da ma on dve bejbi. V vsakem primeru je idiot, ker je to spustu iz rok..če sta ble obe dve dost pjane, bi vaju komot domov spravu smiley
Ampak odgovor je verjetno tak: vidva kao bluzita, torej enemu izmed vaju ni dovolj do drugega, da bi dejansko hodila.. to je očitno on, ker če tip ni ukrepal, mu je dost vseeno za tebe. Tudi če bi bla na tem mestu z drugim tipom. Pač z enim drugim si zamutila, pa kaj, če nista skupi, ti nima on kej težit.
Pa ne se zdej počutit ful posebne, varjanta ''o kok sem jst packa, kar z eno bejbo sm bla, zdej me bo pa zihr bolj porajtou, ker če zažvalim eno bejbo ga bo ful zrajcal bla bla.. pojdi malo na te študentske žure, tam se babe žvalijo med sabo, da dobijo 5sekund pozornosti. Eh.

Pa dej uporabljaj presledek. Ok zdej vidim, da maš glede na način pisanja verjetno 16 let smiley
Tristokosmatih
Število vnosov: 128
30.12.2012 ob 13:05
 
ti si z bejbo,nisi lezbika in ta model ti ful velik pomen,
in tvoja punca muti z drugo punco,model je pa ljubosumen??

nč ne zastopim....smiley
BigPandaBear
Število vnosov: 34
30.12.2012 ob 16:47
 
Ja in zakaj sploh sprašuejš kaj bi si mi mislili? Če tip sploh ne ve, zakaj bi mu povedala? Če ni tvoj fant, se ga te stvari ne tičejo. Če ni tvoj fant, se verjetno tud on s kako drugo bejbo kdaj žvali (in ti tega ne pove). Kot sem rekel, ni važno a si žvalila bejbo ali enga modela. Dokler nista vidva ''uradno'' skupi, deli kar češ. Ker zgleda, kot da bi mu rada povedala, samo da vzbudiš njegovo poznornost..drugače bi lepo molčala.
Kaj bi si jest mislu, če bi bejba s katero samo bluzim in nisem vanjo zaljubljen, zažvalila eno bejbo: ok, deli kar češ, nisi me nardila ljubosumnega, če si mislila, da ti bo to uspelo. če pa je bejba ful huda, jo pripelji drugič sabo.

Še nasvet: tebi je do tega tipa ful. Ampak še vedno samo bluzita. Očitno njemu ni ful do tebe. Dobi si enga, ki mu bo.
McMxL
Število vnosov: 55
09.01.2013 ob 04:09
 
@BigPandaBear zakaj bi si ga pa mogla dobit ?
janez kranjski
Število vnosov: 4
09.01.2013 ob 10:56
*Odgovor na: McMxL +
 
zato da te do dobro obdela a ne
BigPandaBear
Število vnosov: 34
09.01.2013 ob 22:15
*Odgovor na: McMxL +
 
A zakaj bi si morala dobit enega, ki mu je ful do nje?
To ni stereotip, to je dejstvo, da se večina žensk veliiik hitreje naveže na tipa, kot pa obratno. Tko da, če je pršla punca na ta forum spraševat kaj naj naredi, očitno njej ni vseeno za njega. Ona reče ''nedefinirano razmerje'', on temu verjetno reče ''tu pa tam se dava dol''. Ni poante ustrajat z enim, ki noče ustrajat s tabo. Ona se trudi vlagat v ''njiju'', on ''njiju'' sploh ne vidi..ni fer. Pustiš ga pri miru, čez par let pa preveriš, če se kej kej zresnu smiley
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Če ste v zvezi: Kje ste spoznali svojo ljubico/ljubimca?

Varanje