Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
doloke
Število vnosov: 4
16.10.2012 ob 21:34
 
smileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley
pes_frdaman
Število vnosov: 17
23.01.2013 ob 16:25
 
pes_frdaman je napisal:
boboljš je napisal:
Jaz sem pa mama eneda 22 letnika, ki tudi nima sreče, kar se tiče iskanja deklice. Moja napaka verjetno. Namreč jaz sem sina učila, da mora do deklet biti spoštljiv, da je lepo, da ji občasno prinese majhno pozornost. Res pa je, da fant nima nekega avta, s katerim bi zapalu ( kar je danes baje pomembno pri puncah), pa tudi nima v žepu 500 Eurou s katerimi bi ji plačeval pijače vsaki dan. Je čisto običajen študent, s povprečno rabljenim avtom in nekaj prišparanega denarja v žepu. Hotela sem povedati, da današnja dekleta ( večina) preprostosti, prijaznosti, srčnosti pri fantih ne obrajta več...želijo si fante, ki bodo tako pohlevni, da jih bodo lahko vrtele okoli mezinčka, ter tako mačoti, da bodo zadovoljili vsem njihovim muham. Žal ta svet je postal sprijen do konca.
Skrbi me prihodnost teh naših fantov in deklet, saj ni več tistih nežnosti in pravih ljubezni, danes obstajajo '''"fuk frendi'''"...sex brez obveze . Vse lepo in prav, dokler si mlad, sam leta pa tako hitro spolzijo skozi prste, da je hitro prepozno, da bi si človek našel sorodno dušo, s katero bi preživljal jesen svojega življenja.


Čestitam naredla si mevžo iz sina. S tvojimi idejami mu izkrivljaš svet kako ravnati z ženskami. Ženska ne more učiti sina zapeljevanja. Ker ne razume procesa kako to deluje. Vsak pravi babjek ima pelje ženske skozi naslednji porces. V katerem ga ženska podzavestno ocenjuje ali je družbeno sposoben in ali ima vodstvene sposobnosti. Fant si mora najprej začet vrjet da je hot stuf. Ženske ga bodo pri tem testirale, da vidijo če res vrjame v to ali se pretvarja. To je znana bodi kar si fraza. Samo je keč je v tem da bodi ob tem samozavestn. In za to ne rabiš dobrega avta, js mam starega punta :P.

Proces osvajanja ženske gre v tri dele. Privlačnost, komunikacija in zapeljevanje.

Privlačnost se deli na tri faze. Najprej predstavitev. To poteka takrat ko se ciljna deklica začne zavedat da sploh obstajaš. Že v tej fazi ocenjuje tvoj nastop in kako dominantno se obnašaš. Tu je treba povdarit da dominanca ni enako agresija... če je bolj mevžašt ded naj prebere knjigo o govorici telesa pa naj tam najprej popravi napake. Ne rabiš bit brad pit.

Sledi prikaz vrednosti. Važno je, da deklice vidijo, da te ljudje cenijo. Ni potrebno imeti ogromno denarja. Nekako so ženske programirane da pripisujejo ljudem z denarjem kvalitete, katere si želijo od ljudi, takemu moškemu torej pripisujejo vodstvene in dominantne kvalitete. Do te faze še ni nujno da je sploh z žensko spregovoril besedo.

Zadnja faza privlačnosti je kvalifikacija. Privlačnost osebe nima toliko veze z atributi osebe kot ima z tem da pri nasprotnem spolu generira radovednost. Zato so grdi rokerji z prelepimi ženskami. Med kvalifikacijo ženske dajejo moškim dva testa en test je naredi nekaj zame (plačaj mi pijačo), katerega mora moški zavrniti, drugi test pa je v stilu preveranja samozavesti (kaj si misliš da si tak lepotec), kar moškega ne sme vreči iz tira. Če samo pri enem zajebš so odjebal. Ker misli da ne zapeljuješ žensk in torej nisi vreden njene pozornosti, ker nimaš vaje. Zelo pomembno se je dotikati osebke in spremljati če ti kak dotik vrne če ti ga potem si na dobri poti. Mesta dotoka v fazi privlačnosti so: roke, rame in dlani. Dotiki naj trajajo od 1-3 sekunde. Drugače se bo počutila neprijetno.

Naslednja del je komunikacija, ki ima 4 faze. Prva faza je lahek klepet, v tem delu mora moški blebetati in izpasti mogoče malo deško, ko se klepet malo razširi v široko fazo mora pokazati svoje razgledanost in se obnašati vedno bolj moško. Ko začne dekle zaupati moškemu preide to v globoko fazo, kjer ima občutek, da je to moški kakršnemu lahko zaupa. Ko bo ženska povedala nekaj o sebi ji je treba pritrditi in pokazati interes nad tem. Če ti uspe to si naredil skoraj vse. Pri vsem skupaj so ključnega pomena dotiki, če se moški boji dotakniti ženkse potem je ni vreden. Zadeva se dogaja na podzavestnem delu ne se bat. Mesta dotika ki so prejemljiva so spodnji del hrbta, tam 10 centi nad ritko, in roke. Dotiki naj bodo dolgi od 4-7. Med globokim pogovorom je treba žensko gledati v usta in v oči.

Zadnji del je zapeljevanje, kjer se pri ženski zgodi zmaga čustvenega dela možganov nad razumsko z dodatkom spolne privačnosti. Kako spolno privlačiti žensko. Gor sem omenil pogled v ustnice ko govori to je eden izmed spolnih sprožilcev. V tej fazi se je dovoljeno dotakniti las, obraza ali vratu, trajanje dotika ni omejeno.

Ne mislite da si deklice želijo plačevanja pijač in tega, že celo zgodovino si želijo moškega katerega lahko cenijo. Samo kvalitetnih zapeljevalcev je malo in se zadovoljijo z budalami. smiley In btw zaljubljanje je proces ni nič magičnega na tem razen narava. Enim je dano, drugi smo se pa priučili. Za razliko od tega, da imamo tisti, ki smo se tega priučili vedno nadzor. In lahko pogledamo, kje smo zajebali medtem, ko tisti ki so se tega učili z opazovanjem ne razumejo vedno.

Cilj je ujeti žensko in jo obdržati. Kjer se pa začne pravo delo, da lahko partnerja duhovno rasteta eden z drugim.

LP Inženir.Sm napisal v eni drugi temi.
boboljš
Število vnosov: 5
24.01.2013 ob 10:34
*Odgovor na: pes_frdaman +
 
Hej tole pa bom sigurno posredovala sinu smiley. Jaz se zavedam, da mu jaz nasvetov, kako osvajat ne morem dat, lahko mu pa v določenih momentih svetujem, ker to tudi sam pričakuje. Moj sin drugače sploh ni mevža, je pa nevsiljiv. dekleta ga imajo rada ker je simpatičen, zna nasmejat , le pri naslednjem koraku mu zmanjka samozavesti, katero pa je pri prvih spodrsljajih izgubil. Tebi sem pa za vse tele nasvete prav hvaležna in fajn je dobit en tako dober odgovor. Sem prepričana, da mu bo tole pomagalo.
lp boboljš
niko85
Število vnosov: 1
07.12.2016 ob 09:52
*Odgovor na: pes_frdaman +
 
Zdravo pes_frdaman,

videl sem kaj si napisal in vidim, da se spoznaš na osvajanje.

Ponujaš svoje znanje kot storitev? Zelo rad bi se dobil s teboj na pijači, če bi mi lahko povedal kaj več in mi dal par nasvetov. Za to mentorstvo sem pripravljen plačati.

Prosim za sporočilo na boristopnik@gmail.com

Hvala!
pes_frdaman
Število vnosov: 17
24.01.2013 ob 14:06
 
No lepo samo povej mu da se mora dotikati ženske ko se pogovarja z njo. To sproža vez. Naj se dotika ženske 2x več kot se zdi njemu primerno... to bo nekje prava količina. To je problem ki si ga opisali pri vsiljivosti. Veliko se je treba dotikat. Pa omeni mu da v fazi kvalifikacije ne sprašuje osebnih stvari. Teme morajo biti povsem plehke. Pozitivna sporočila mora dajat.
1....1
Število vnosov: 34
24.01.2013 ob 15:41
 
@bobolš
Pa kaj potem, če nima punce? A je zaradi tega kaj manj vereden kot človek? Kot moški? Jo bo že dobil. Vzgoja, vsaj, kar je napisano, zgleda popolnoma v redu. Z nasveti, ki jih je dal pes, si pa kaj veliko ne bo morgel pomagati. Ne samo, da so precej karneki, ampak zato, ker bo samo še bolj zablokiral. Kaj naj ... naj se jih nauči, da bo delal po tej šabloni? Lol, sploh pa, da tip piše, kaj ženske gledajo, potem ko nekoga opazijo. Ko se srečata dva, med katerima obstaja obojestranska privlačnost, vse steče, kot je treba. Ni nobenih nekih osvajalskih korakov.
Kar pa je ZELO narobe, je pa to, da kot mama pišete na forum za 22 letnega sina???? Halo?! Kmalu bo treba pustiti sinu, da začne živeti svoje življenje. S tem že kar malo zamujate. lp!
boboljš
Število vnosov: 5
25.01.2013 ob 11:02
 
Daleč od tega, da je manjvreden. Jaz kot mama mu to tudi povem, vendar je sam nad sabo razočaran. Se pravi ni problem v mami...mama ga sprejema tudi če nima punce da se razumemo. Na forum pa pišem, ker se tukaj včasih najde tudi kak dober nasvet in v tem ne vidim nič slabega.
1...1 ne vem če imaš svoje otroke, sam po pisanju sodeč bi prej rekla da jih nimaš, če imaš z otrokom vzpostavljeno komunikacijo ( kar je danes redkost), v momentih ko potrebuje nasvet in zanj vpraša, poskušaš pomagat in v tem primeru poiščeš odgovore tam,kjer jih je možno dobit. Raje kot se delat strašansko pametnega in mu naložit stvari, ki so veljale včasih. Stvari se spreminjajo in očitno tudi način osvajanja. Vsak odrasel človek pa dobro ve, da ljubezen pride sama od sebe ko jo najmanj pričakuješ...sam dopovej to nekomu, ki te sreče nima.
lp
pes_frdaman
Število vnosov: 17
25.01.2013 ob 15:36
 
1....1 je napisal:
@bobolš
Pa kaj potem, če nima punce? A je zaradi tega kaj manj vereden kot človek? Kot moški? Jo bo že dobil. Vzgoja, vsaj, kar je napisano, zgleda popolnoma v redu. Z nasveti, ki jih je dal pes, si pa kaj veliko ne bo morgel pomagati. Ne samo, da so precej karneki, ampak zato, ker bo samo še bolj zablokiral. Kaj naj ... naj se jih nauči, da bo delal po tej šabloni? Lol, sploh pa, da tip piše, kaj ženske gledajo, potem ko nekoga opazijo. Ko se srečata dva, med katerima obstaja obojestranska privlačnost, vse steče, kot je treba. Ni nobenih nekih osvajalskih korakov.
Kar pa je ZELO narobe, je pa to, da kot mama pišete na forum za 22 letnega sina???? Halo?! Kmalu bo treba pustiti sinu, da začne živeti svoje življenje. S tem že kar malo zamujate. lp!


Razumi, da to poteka po šabloni, a misliš, da se babjeki za vsako babo spomnijo novo finto kako to poteka. Malo morgen, kaj pali na eni pali na vseh. Zaj če ti nisi dobil lahko mirno greš narediš po mojem sistemu in vidiš. Če si samozavesten potem deluje. Ljudje delujemo po vzorcih. A misliš da so psihiatri nadljudje ko pomagajo razrnoraznim. A misliš, da majo za vsakega svojo metodo. Ljudje na tem svetu nimamo kaj večjega namena kot ena jablana. Kratek čas smo na zemlji zato se je treba met fajn. In še to... vse ženske so iste pa na zato ker bi jih bilo nemogoče dobiti ampak zato, ker nekateri delajo pri vsaki isto napako in končajo kot prijatelji.
1....1
Število vnosov: 34
25.01.2013 ob 19:25
 
@pes_frdaman
Še dobro, da niso vsi moški taki primitivci, kot si ti. Če ne, bi bila pa res kriza. Jaz bi te odpikala najkasneje na koncu velecenjene prve faze. Res pa je, da so dekleta, ki padajo na tak pristop vsa ista. Pri drugačnih tako nimaš šans.
pes_frdaman
Število vnosov: 17
25.01.2013 ob 23:40
 
Tu ne gre za primitivizem, gre za psihologijo. Podobne metode se uporabljajo med zasliševanjem. Če želiš, da je ljubezen nekaj magičnega vrjami v to, dejstvo pa je da ni temu tako, še vedno smo preveč blizu živalim, da bi lahko ignorirali milione let evolucije. Naš paritveni ples je pač tak, jebat ga gorile se tolčejo po prsih mi pa mamo svoje obrede. Predpostavljaš, da sem primitivec. To pomeni, da ne bereš natančno in da ne dojameš širine teksta. Ti lahko odpikaš kogarkoli hočeš, ni problema je veliko rib v morju, verjetno tut kaka bolj mična od tebe, katero bi zlahka dobil pa nisem neki oh in ah lepotec, daleč od tega mam sto kil od tega ene 20 preveč smiley . Če je kdo primitivec bi lahko rekli, da je to ženska, ki '"prijatelju'" stoka kak kreten je njen tip. Sej ni primitivka namerno, amak je zato, ker ji njeni nagoni preprečujejo vstop v normalno zvezo, pač vredu fantje ne znajo dvorit. V bistvu pa sama izloča moške kateri bi z njo lepo ravnali. In btw. dobil sem vsako katero sem hotel dobiti, je pa res tudi to, da imam zadnje pol desetletja eno in isto. Mogoče boli to, da se zaveš enakosti med milioni ljudi, da nisi nekaj posebnega. Se pač je treba sprijaznit s tem in iti dalje.
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Koliko spolnih partneric/-jev ste imeli do sedaj?

moški in ženska med predigro