Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
MarjanX79
Število vnosov: 5
17.09.2012 ob 19:14

Zdravo! Katero dopolnilno zdravstveno zavarovanje priporočate? Katero zavarovalnico? Iščem nekaj za cca 20 eur mesečno...
NikoMarx
Število vnosov: 4
18.09.2012 ob 09:52

jah, ne moreš to kar tako smiley - ful je odvisno, če si do zdaj imel dopolnilno zavarovanje, kako dolgo si brez zavarovanja, koliko si star, kolikokrat na leto želiš plačevati zavarovanje ipd. Vsa zavarovanja so nekje okoli 20 eur, moraš biti bolj specifičen. Če nisi domač na tem področju malo preveri stvari na varcuj24.si - vse ti piše pa še skleneš lahko takoj online.. Če te pa kaj zanima me pa kar vprašaj, ampak kot sem rekel, zavarovanj je veliko, še več pa možnosti glede na tvoje potrebe in pričakovanja (in zmožnosti smiley)
nekdo
Število vnosov: 251
18.09.2012 ob 13:27

odsvetujem adriatic, ker sem imela zelo slabe izkušnje z njimi.
MarjanX79
19.09.2012 ob 19:27

kaj pa je bilo narobe z adriatikom? ker prav njihovo zavarovanje sem želel vzeti.. se splača če se zavaruje več oseb - dobiš dodatne popuste do 10 posto za naslednja zavarovanja?

za ta varčuj24 sem pa že slišal ja, ampak nisem jaz glih internetni tip, raje vse stvari osebno preverim, pa tudi ne mudi se tako zelo, da bi moral prek interneta skleniti. najbrž pa je pri mladih to zelo popularno, pa če moraš na hitro urediti stvari.

MarjanX79
19.09.2012 ob 19:27

kaj pa je bilo narobe z adriatikom? ker prav njihovo zavarovanje sem želel vzeti.. se splača če se zavaruje več oseb - dobiš dodatne popuste do 10 posto za naslednja zavarovanja?

za ta varčuj24 sem pa že slišal ja, ampak nisem jaz glih internetni tip, raje vse stvari osebno preverim, pa tudi ne mudi se tako zelo, da bi moral prek interneta skleniti. najbrž pa je pri mladih to zelo popularno, pa če moraš na hitro urediti stvari.

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Goldwing Slovenija - 22

Vsi motoristi so barabe, mar ne?

Saj poznamo zgodbo – skupina motoristov prihrumi v majhno idilično mestece. Otroci bežijo s cest, mame zapirajo naoknice in zaklepajo vrata, moški pa se skrijejo v najtemnejši gostilniški kot …

Anketa

Arhiv

Kaj v vročih dneh najraje primete v roke?

Kopalke