takole:
upam da se nebom preveč razpisu na to temo, ampak mogoče vem stvar ali 2 več od povprečja

uglavnm..punca more bit valda za, da se to spelje do konca. Na tvojem mestu bi bilo fajn če bi imela parkrat samo predigro. In ja, vem da je to mal stresno za tvoje mednožje, ampak tako se punca navadi nate, tako jo ti lahko spoznaš, kje ime točke kjer ji najbolj prija ipd. in pa seveda da se bo počutila dobro v svoji koži pred tabo. Čeprav je še nevem kako '"huda'", ima vsaka ženska predsodke o določenih delih svojega telesa, zato tudi pazi kaj govoriš! Med to predigro ji poskusi odvreči kakšen kos oblačila, čimbolj počasi in spontano

tako da ji tudi to pride v navado..
nedavno nazaj sem imel jaz enako izkušnjo kot ti, ker moja punca pri 19 letih '"še ni'" (jaz sem star 21) in sem moral zopet čez vse to, ampak je bilo dokaj zabavno, saj sem poizkusil vse obrniti nekako spontano in pa z malce predhodnega pogovarjanja, čimveč humornega priokusa no

to je nekak moja metoda in mislm da sm kr zadeu, ker sm o tem in nasploh o ženskah prebral ogromno literature, ker pač hočem da se počuti dobro

če sta pa že '"prvič'" potem pa sorry za long post in srečno še naprej

PRAVI MOŠKI
sabiiinchyka: Moja definicija pravega moškega je, da te spošt...Prva ljubezen
fb_1699231665: Poskusi z povabilom v kino ali pa z kavico in p...Prva ljubezen
klemen1974: Sej ti se tud zajebavašLjubezenska magija
pisarsara: To je pa zelo zanimivo prebrat, samo jaz sem mn...fafanje!
kg1: Pridi pa ti pokažem in te vsega naučim, dokler ...