Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
lame_ass_666
Število vnosov: 1
27.08.2012 ob 00:44

Torej sem fant in imam novo punco, za katero bi pač bilo prvič in me zanima kako bi pač naredil tako, da bi njej bilo lepo in ji ugajalo, kaj naj poskusim pri predigri itd. za mene to nebo prvič, ampak je pri mojem prvem igro vodila bolj punca, ki je pač bila bolj izkušena.
Goku91
Število vnosov: 4
03.09.2012 ob 19:37
*Odgovor na: lame_ass_666 +

takole:
upam da se nebom preveč razpisu na to temo, ampak mogoče vem stvar ali 2 več od povprečja smiley
uglavnm..punca more bit valda za, da se to spelje do konca. Na tvojem mestu bi bilo fajn če bi imela parkrat samo predigro. In ja, vem da je to mal stresno za tvoje mednožje, ampak tako se punca navadi nate, tako jo ti lahko spoznaš, kje ime točke kjer ji najbolj prija ipd. in pa seveda da se bo počutila dobro v svoji koži pred tabo. Čeprav je še nevem kako '"huda'", ima vsaka ženska predsodke o določenih delih svojega telesa, zato tudi pazi kaj govoriš! Med to predigro ji poskusi odvreči kakšen kos oblačila, čimbolj počasi in spontano smiley tako da ji tudi to pride v navado..
nedavno nazaj sem imel jaz enako izkušnjo kot ti, ker moja punca pri 19 letih '"še ni'" (jaz sem star 21) in sem moral zopet čez vse to, ampak je bilo dokaj zabavno, saj sem poizkusil vse obrniti nekako spontano in pa z malce predhodnega pogovarjanja, čimveč humornega priokusa no smiley to je nekak moja metoda in mislm da sm kr zadeu, ker sm o tem in nasploh o ženskah prebral ogromno literature, ker pač hočem da se počuti dobro smiley
če sta pa že '"prvič'" potem pa sorry za long post in srečno še naprej smiley
djziga
Število vnosov: 1
27.08.2012 ob 17:00

zdravo!!!
svetoval ti bom iz svojih izkusenj... prvo se pogovorij z njo ce si ona tega sploh zeli, ker to je za zenske velik korak (vsaj nekatere)... ce je za njo prvic moras najvec pozornosti nameniti prav njej... naj bo dolga predigra in cim manj intimnega dotikanja.. bozaj jo po stegnjih, poljubljaj po vratu itd. odkrij njene '"sipke tocke'"... ko jo bos dosti razvnel bo tako sama nakazala ce je ze cas da gresta malo dlje...

l.p. nowak

p.s.
nikakor pa je ne silij v to kr potem lahko vso zaupanje od nje izgubis smiley
aja pa zenske so si zelo razlicne tako da vsaki ne pase ista stvar smiley
zelim ti leme nocne urice... pa povej ce se je obneslo smiley da vidim ce sem pravega mislenja
Cyanide
Število vnosov: 3
28.08.2012 ob 22:47
*Odgovor na: djziga +

Si pravega mišljenja...sem punca in se mi zdi to najboljši pristop smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
7°C | 14°C
Nedelja
26. maj 2013