Živjo,
star sem 26 let in ne vem kje bi spoznal kakšno žensko. Približno 3 leta ne hodim več zvečer po raznih lokalih in tako tudi ne spoznavam novih ljudi, vsakodnevno pa tudi ne, zato bi prosil za kak nasvet.
11.08.2012 ob 10:49
... Zensko spoznas tapravo na najbol neobicajn '''' ,nemogoč oziroma najmanj pričakovan način.
Hja stran se imenuje erodate, sam je taka kt si jo sam ustvarš, je velik golote tam gor, sam js sm lepo napisala, da sem v iskanju ljubezni in ne avantur in glej ga zlomka se je najdu en, ki je iskal isto kt js. Zj sva oba zaljubljena do nebes in razdalija (on je štajerc, js pa dolenjka), nima velik vpliva, mava pa vsak vikend mal izleta 
. Problemi a, s temi puncami. Ko jih ni, jih ni. Ko pride kakšna pa so usput tri. No. To se mi je zgodil prejšno zimo. Od oktobra do februarja. Tri. Prej nobene par let. Zdej pa že tut od februarja nobene. Pa nisem neki ženskar. Sam prva je bla pač preotročja, pri drugi sem po parih smsih dobil občutek, da ne bo nič, a se je potem izkazalo, da je ona mislila, da pa bo kaj (povedala skupni prijateljici), a jst sm tacajt že odnehu (NAPAKA) in že šmiru s tretjo. Ta tretja je bla pa mejčken katastrofe. Izgled super ampak totalno zakompleksano bitje... Skratka. Zdej spet sušo preganjamo.
Kaj naj nama druga rečem? Nč. Če jo boma srečala, jo boma. Kako? Kdaj? Noben ne ve. Sicer sm se pa tele ideje z zvezki zdle usput spomnu in se mi ne zdi tolk slaba
. Čeprov je čudna, znala bi pa užgat :P. Drugače si res ne predstavlam kako bi žensko na ulici upecu? A jo kr ustavš in povabš na kavo? Ja lahko, sam jst nimam tolk jajc.
.
. Poln kufr mam samskega življenja. Lušn je blo, zdej je pa cajt za resne stvari
.
. Oz. je mela. Sam punca ni bla taprava
. 

Včasih je za našo dušo zlo super, ko vse vemo. Ko pa je to treba storit, pa kr zmrznemo. Morda slabe izkušnje?
.... in mislim, da je to včasih razlog, da fantje v drugo nobene ne upate ogovorit. Se motim?
Mislim, da ne, ker mi je že par sodelavcev nekej časa nazaj govoril točno o tem. 1X si se nekje malce obrukal, drugič te je kera nadrla, pa po možnosti kam poslala....do tretje pa pol ne gre več. Vse poznano.
Kje zdej najti recept? Mater, ko bi blo lahko '" simple'" pa ni.

.
. Kakšna zrela ženska že ne bi tega nardila. Ali pač? Kar hočm povedat je to, da te take scene mal odvrnejo od tega. Nenazadne korakaš čez celo dvorišče z namenom, d boš eno pelu plesat. IN TE SKENSLA. Se morš obrnt in odkorakat do tam od kjer si prišel.
In vsi si mislijo, lega lega
popušil je
.
.
. Ampak...drugič
.
.

hočem samo povedat, da pobi morate si več upati... ker je življenje prekratko... če koga pogrešate, ga pokličte...če hočete nekoga povabiti, ga povabi...imaš vprašanje...vpraši! ti kaj ni všeč? povej!...hočeš nekaj? prosi za to in se potrudi...če nekoga ljubiš ji/mu to povej!

Zjebale so, nas in vas tiste mal bolj '"tradicionalne'" punce
. Se pa popolnoma strinjam s tabo. Mi bi se mogli veliko bolj trudit. Tako se pa velikokrat zgodi, da poskusiš, odletiš in greš. Vse skupaj je ekspresno. In vse skupaj ma skupno eno. Ženske ste se '"dvignile'" tipi pa (posledično) pomehkužl.
. 
|
Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto! |
|
Slovenija 8°C | 19°C pretežno jasno |
Sobota 18. maj 2013 |
gay ??
dohhhh: Kako ne sekiraj se ?!?!? Tip je pravkar poveda...kako moškemu namigniti za sex
Lepidoptera1: OMG punca kok si stara? 13,14? ne vem, a je don...ANKETA-ZA DIPLOMSKO NALOGO
blaz.poba: ne vem ne vemkateri prenosnik
blaz41: Odvisno od cenovnega ranga oz. uporabe. Če boš ...Znamke oblačil
gregabradacmarjanovic: kaj mi lahku kdo pove kje u celovcu je skladišč...