Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
Alek Parfant
Število vnosov: 1
30.07.2012 ob 22:51

zdravo
zanima me kateri paket iphone 4s je najbolj cenovno ugoden in se ga najbolj splača vzeti?
hvala
of the road
31.07.2012 ob 14:45
*Odgovor na: Alek Parfant +

carerra 4s
Blaž Makovec
31.07.2012 ob 18:37

Ker gre za iPhone mislim, da imaš v mislih simobilovo ponudbo(mogoče tudi telemach ali katerega drugega ponudnika).Jaz ti bom povedal za simobil. Glede na to, da z iPhonom verjetno ne boš samo klical in pisal sms-ov boš rabil še zakupljenih nekaj Mb/Gb prenosa podatkov, saj aplikacije ponavadi potrebujejo za popolno delovanje tudi internetno povezavo. Tako da priporočam orto v nulo(če si star od 16-31 let)+ zakup MB. Količina zakupljenega prenosa podatkov pa je odvisna od tega, koliko boš le teh potreboval. Jaz osebno imam orto v nulo + 3GB prenosa podatkov in mi je to dovolj. Če pa ga boš potreboval pretežno v predelih z WI-FIjem pa je 3GB preveč. To moraš sam presoditi. Na mesec pa plačujem 30€. Ni malo ampak brez dokupljenih GB žal ne gre smiley

LP

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
10°C | 16°C
Četrtek
23. maj 2013