Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
Alek Parfant
Število vnosov: 1
30.07.2012 ob 22:51

zdravo
zanima me kateri paket iphone 4s je najbolj cenovno ugoden in se ga najbolj splača vzeti?
hvala
of the road
31.07.2012 ob 14:45
*Odgovor na: Alek Parfant +

carerra 4s
Blaž Makovec
31.07.2012 ob 18:37

Ker gre za iPhone mislim, da imaš v mislih simobilovo ponudbo(mogoče tudi telemach ali katerega drugega ponudnika).Jaz ti bom povedal za simobil. Glede na to, da z iPhonom verjetno ne boš samo klical in pisal sms-ov boš rabil še zakupljenih nekaj Mb/Gb prenosa podatkov, saj aplikacije ponavadi potrebujejo za popolno delovanje tudi internetno povezavo. Tako da priporočam orto v nulo(če si star od 16-31 let)+ zakup MB. Količina zakupljenega prenosa podatkov pa je odvisna od tega, koliko boš le teh potreboval. Jaz osebno imam orto v nulo + 3GB prenosa podatkov in mi je to dovolj. Če pa ga boš potreboval pretežno v predelih z WI-FIjem pa je 3GB preveč. To moraš sam presoditi. Na mesec pa plačujem 30€. Ni malo ampak brez dokupljenih GB žal ne gre smiley

LP

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
7°C | 14°C
Nedelja
26. maj 2013