pred 4 leti sm spoznala tipa ka sva se nekak dobivala ankol ni blo nc vec kot mutenje in tega sm se tut skos zavedala ker mi tip ankol ni daju nubenga laznega upanja ampak sm tocn vedla kko bo in uglavnm res je tut da sm bla takrt stara 14 in tut ni mogl bit kei velik takrt ker sm bla prakticno se en otrok!! Aja pa enkrat sva se sam nehala dobivat ker je biu mudel 3leta starejsi od mene in mu med 14 in 17 je mal prehuda razlika :SS
No zdele 4 let kasnej ko sm ze cis pozabla na use to, ko mam ubistvu ze 2 leti fanta s katerim mava resno zvezo (cebiloh temu tko rekla::unsure:
sm ga spet srecala. Enostavno prsu je do mene in me uprasu ce posodm telefon za en klic(namrec medtem ko je to reku je biu moj zdeisn tip zravn). Ok pac bla sm ful zmedena ubistvu sm se ga se komi spomnla ampak model me je se isti dan poklicu in me zlo doug casa prepricvou naj se dobiva, in jst taka ka sm sm popustila in ko sva se vidla sm nardila velk problem in sicer prevala sm zdeisnga tipa
in sprva mi je blo ful bedn sam to ni se to vsakic ka sm se dobila s nim mn mi je blo zou, mansi obcutk kriude sm mela, pac blo je neki drugac en drug dotik druga oseba skratka neki drugacnga. Ampak to se ni to obadva in js in on sva vezana tko da ubadva delava pi*darijo. Tko da da se nebi razvedl ko se srecava na ulci, ko sva usak s svojimi kolegi si receva sam hladn '"cav'" ceprou ze lep cajt nism bla tok navdusena ko sm nekoga vidla. se vedno mam rada tipa s katerim sm zdele sam med mano in tem ka sam mutiva je pa tista strast ki ponavd u dolgih zvezah zbledi. nevem kko naj se obnasam do njega....al naj ga zavoljo udejsne zvese odjebem? al naj se senaprei dobivam z nim in se ko ga na ulci vidm obnasam ka ena neumna 12 letca ? al kei druzga?? sej ce bi se ravnala po temu kaj je prou se sploh ankol nebi dobila z nim ampak sm se in zj je to zapecatn in nc nemore spremenit tega

Namreč, iz tvojega pisanja ne vidim PRAVE RESNE ZVEZE, ki naj bi jo imela z tem fantom, s katerim si 2 leti. Ne vem, al pa tvoja čustva niso glih na mestu. U glavnem ne gre se za en tak odnos.
Ker tu se gre za en normalen PRINCIP, ko čakaš na neko osebo, ki ti nekaj pomeni dlje časa in si zanjo pripravljen tudi kaj storiti ne glede na leta in ostale okoliščine. Temu se pač reče BREZPOGOJNA LJUBEZEN. 

PRAVA ŽENSKA
boginja39: ebolson in rafting a sta vidva mogoče točno tak...Kako se zrediti?
tatalinca: mislim..kateri idiot gre priporočat otroku,naj ...gay ??
Ernest F. Cifra: Kako ne sekiraj se ?!?!? Tip je pravkar pov...Kako naj dobim 6-pack? Prosim pom...
MLEKO MAT: '' nz5šbogrđfepcnzđp... fbgnhjzmk,li....Elektronska cigareta
ekadilec: http://www.smouch... = PLAČILO S PAYPALOM KI...