Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
Mononoke_675
Število vnosov: 9
20.07.2012 ob 01:06

ok nwm cesm tocn zbrala praviln naslov ampak ok tojeblo:
pred 4 leti sm spoznala tipa ka sva se nekak dobivala ankol ni blo nc vec kot mutenje in tega sm se tut skos zavedala ker mi tip ankol ni daju nubenga laznega upanja ampak sm tocn vedla kko bo in uglavnm res je tut da sm bla takrt stara 14 in tut ni mogl bit kei velik takrt ker sm bla prakticno se en otrok!! Aja pa enkrat sva se sam nehala dobivat ker je biu mudel 3leta starejsi od mene in mu med 14 in 17 je mal prehuda razlika :SS
No zdele 4 let kasnej ko sm ze cis pozabla na use to, ko mam ubistvu ze 2 leti fanta s katerim mava resno zvezo (cebiloh temu tko rekla::unsure:smiley sm ga spet srecala. Enostavno prsu je do mene in me uprasu ce posodm telefon za en klic(namrec medtem ko je to reku je biu moj zdeisn tip zravn). Ok pac bla sm ful zmedena ubistvu sm se ga se komi spomnla ampak model me je se isti dan poklicu in me zlo doug casa prepricvou naj se dobiva, in jst taka ka sm sm popustila in ko sva se vidla sm nardila velk problem in sicer prevala sm zdeisnga tipasmiley in sprva mi je blo ful bedn sam to ni se to vsakic ka sm se dobila s nim mn mi je blo zou, mansi obcutk kriude sm mela, pac blo je neki drugac en drug dotik druga oseba skratka neki drugacnga. Ampak to se ni to obadva in js in on sva vezana tko da ubadva delava pi*darijo. Tko da da se nebi razvedl ko se srecava na ulci, ko sva usak s svojimi kolegi si receva sam hladn '"cav'" ceprou ze lep cajt nism bla tok navdusena ko sm nekoga vidla. se vedno mam rada tipa s katerim sm zdele sam med mano in tem ka sam mutiva je pa tista strast ki ponavd u dolgih zvezah zbledi. nevem kko naj se obnasam do njega....al naj ga zavoljo udejsne zvese odjebem? al naj se senaprei dobivam z nim in se ko ga na ulci vidm obnasam ka ena neumna 12 letca ? al kei druzga?? sej ce bi se ravnala po temu kaj je prou se sploh ankol nebi dobila z nim ampak sm se in zj je to zapecatn in nc nemore spremenit tegasmiley
dunina
Število vnosov: 18
20.07.2012 ob 09:39

Kaj ti je pa bolj pomembno? Tvoj zdejšnji fant, ali zabava/strast?
Take afere so ponavadi večini zanimive predvsem zato, ker se je treba skrivat in je precej adrenalina zraven - '"kaj pa, če se izve?'". Ampak, ta strast bo sčasoma zbledela.
In če se izve, boš ti edina, ki bo na slabem glasu. Ostala boš brez zdajšnjega fanta, oni tvoj jeb*** pa ne bo nič kriv, ker je moški in si ne more pomagat, če si mu nastavla. Ti boš pa k***. smiley
Tako da, čimprej se odloči, kaj si želiš. Če ti ta zdejšnji fant kaj pomeni, z onim '"občasnim'" prekini. Če se ti zdi, da bi se rada še zabavala, žurala, spoznavala različne fante, pa z zdejšnjim prekini, da boš prosta. Potem se lahko po mili volji zabavaš. Sej si še vedno ful mlada.
avgustka
Število vnosov: 1773
20.07.2012 ob 10:29

Prvo kot prvo bi morala sama pri sebi sploh ugotovit, kaj bi ti rada.....smileyNamreč, iz tvojega pisanja ne vidim PRAVE RESNE ZVEZE, ki naj bi jo imela z tem fantom, s katerim si 2 leti. Ne vem, al pa tvoja čustva niso glih na mestu. U glavnem ne gre se za en tak odnos.

Drugič.....prejšni ki te ni maral oz. hotel pri 14 letih, te po mojem mnenju tud pri polnoletnosti ni vreden. smiley Ker tu se gre za en normalen PRINCIP, ko čakaš na neko osebo, ki ti nekaj pomeni dlje časa in si zanjo pripravljen tudi kaj storiti ne glede na leta in ostale okoliščine. Temu se pač reče BREZPOGOJNA LJUBEZEN. smiley
Pa pustmo to, da je tip tolk starejši. Roko na srce, bla si mu preotročja (za sex), da bi te čakal. smileyTo je....Trenutno sta pa še oba vezana, čeprov zgleda ravno tko, kot da vsak svojega fanta/ punco mal vlečeta za nos. In to skrivanje po cesti in bežni ČAO se glih tko sliši, kot da se gresta eno fajn igračkanje s strastjo, pa nič resnega ne bi počela. In dokler drugedva seveda ne zvesta, naj bi blo vse v najlepšem redu. Potem pa....hm?smiley

Po mojem mnenju je prov, da si fer do sedanjega fanta, s katerim si 2 leti. Lepo bi blo tudi, da mu poveš, kaj si storila, ker samo ZAUPANJE je tisto, kar gradi neko vezo med dvema za naprej. Če te ima rad, ti bo tudi odpustil. smiley
Ta ljubimec (al kakorkoli že je), pa kot sem rekla, te ni vreden ne čakanja in na splošno škoda časa, da se ukvarjaš z njim. Je pa stvar na tebi, kaj boš zares storila in kam te bo vodilo srce. A pri tem ljubimcu se zagotovo ne bo ustavilo. Verjem! smiley
alex_mb
Število vnosov: 14
20.07.2012 ob 11:20

Jaaz ti pa tako napišem... glede na izrazoslovje in potek tvojega pisanja - je moje mnenje takšno! UŽIVAJ DOKLER LAHKO, ŽIVLJENJE TE BO SAMO SPRAVILO NA TRDNA TLA!
Predvidevam, da o pomenu resna zveza razmišljaš še na stopnji najstnice - sem resna samo z enim.... resna zveza je veliko več in še več od le tega..... ko boš spoznala pravega - boš vedela... rssnost zveze ni odraz preverznosti, ampak odraz spoštovanja, zaupanja in razumevanja!!!
saintmarcus75
Število vnosov: 78
20.07.2012 ob 14:21

Dostikrat so stvari preproste...mi sami si jih kompliciramo.
Eno je imet nekoga rad tako kot treba za bit z njim (ljubiti)..
Drugo je pa samo NAVEZANOST. smiley
Ti tega '"sedanjega'" fanta s katerim si..ne ljubiš...si očitno samo navezana
nanj. Vsak se mal naveže na nekoga s katerim je dlje časa..
Če bi ga mela rada tako kot treba...ti sploh na misel nebi pršlo se dobivat z nekom drugim...te nebi vleklo k njemu..te sploh nebi zanimalo kaj takega..
pa naj prepričuje kokr hoče...smiley

Opisuješ '"strast ki v dolgih vezah zbledi'"...res je ni isto kot na
začetku-vendar ne '"zbledi'" že pri 2 letih ko si z nekom.
To lahk reče nekdo ki je z nekom 10-15-20 let že. Tako da...če te že
na začetku..že pri prvih 2 letih mika bit z drugim..da delaš'"pizdarije'"
...kaj bo šele kasneje...
Brezveze da si z tem '"sedanjim'" tipom.. Očitno ni to-to..smiley Je samo
navezanost. Ostat z njim je samo izguba časa. Tvojga in njegovga.smiley

Ta '"drugi'" pa..jasno ko beli dan...te že pozna da si'"labilna'"...zato je pa
načrtno vzel telefon da je dubu cifro in te pol klical kr je vedu da te bo
lahko prepričal..Se pač igračka..te ima za sex..izkorišča. Upam da ti je
vsaj to jasno.smiley

Pa praviš da'"ti je blo bad,bedno..vsakič pol žal...'"ko si se z tem drugim
dobila... Sama sebi lažeš.smiley Ne veš kaj hočeš. Očitno ti ni blo tako bedno
in žal kr drugače pač tega nebi več počela..smileysmiley Čist enostavnosmiley

Pa da ne bo pomote. Nisem nek'"čistun'" ki vrjame v pravljice..smiley
Čist razumem nekoga..ki si privošči '"avanturco'"..občutit ponovno
brezobvezno strast...po kakih 15-20 letih..je poročen..družina..itd...
Malo spremembe..smiley Ampak takemu bo čist jasno kaj dela..ve v kaj se
spušča..ma razčiščeno sam z sabo...in ne bo problemov naprej...
Takmu tud ne bo treba po forumih druge spraševat kaj naj nardi..
kr ma razčiščeno in bo že sam vedu...

Da pa nekdo že pri 18-ih..že po 2 letih z nekom..ko naj bi blo vse še
najlepše..se šele spoznavaš zaprav..pa že iščeš neko strast drugje...
je pa čista bedarija. Pa brez zamere..smiley

smiley

mseme
Število vnosov: 5
21.07.2012 ob 07:00

Bi se dalo za začetek podnapise vklopit? smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Goldwing Slovenija - 22

Vsi motoristi so barabe, mar ne?

Saj poznamo zgodbo – skupina motoristov prihrumi v majhno idilično mestece. Otroci bežijo s cest, mame zapirajo naoknice in zaklepajo vrata, moški pa se skrijejo v najtemnejši gostilniški kot …

Anketa

Arhiv

Kaj v vročih dneh najraje primete v roke?

Kopalke