Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
zetor00
Število vnosov: 45
20.06.2012 ob 21:32

Pozdravljeni

Zanima me nekaj,kako se prekliče upgrade na andriodnih telefonih.a se to da narest,ker je moj sodelavec dobil položnico za 600 eurov ker se mu je upgradeu sam telefon.sprašujem ker nimam androjidnega telefona.

tawroh
Število vnosov: 16
21.06.2012 ob 16:19

sej dobiš program za svoj komp zraven, pa si lahko posodobiš telefon preko računalnika, ko ju povežeš, pa še backup si lahko prej narediš. jaz sem si ga upgrejdal pa nimaš kej zgrešit, isto je kot kakršnakoli druga inštalacija na računalniku. glede računa mi pa sploh ni jasno kaj je delal. je mel prenos podatkov vklopljen pa je to delal v tujini? to je edini razlog ki ga vidim za tak strošek.
zetor00
22.06.2012 ob 18:58
*Odgovor na: tawroh +

ma nekaj mi je povedal da je preko GPS se mu upgradeu mobitel če sm ga prav zastopu.ne vem no.je pobiral vse zastonj,je imel ne vem koliko reč na mobitelu.

zetor00
22.06.2012 ob 19:00

[quote]zetor00 je napisal:
ma nekaj mi je povedal da je preko GPS se mu upgradeu mobitel če sm ga prav zastopu.ne vem no.je pobiral vse zastonj,je imel ne vem koliko reč na mobitelu.

ni bil v tujini pač pa v sloveniji,kar ponoči se mu je mobitel upgredal

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Goldwing Slovenija - 22

Vsi motoristi so barabe, mar ne?

Saj poznamo zgodbo – skupina motoristov prihrumi v majhno idilično mestece. Otroci bežijo s cest, mame zapirajo naoknice in zaklepajo vrata, moški pa se skrijejo v najtemnejši gostilniški kot …

Anketa

Arhiv

Kaj v vročih dneh najraje primete v roke?

Kopalke