Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
zetor00
Število vnosov: 45
20.06.2012 ob 21:21

Pozdravljeni

Ko se brijem skoraj vedno imam razdraženo kožo oziroma mi teče kri.Imel sem brivni aparat-bril sem se na suho,ker brivnik ni bil za vodo.Takrat se bilo še slabši-rdeča koža.Zdaj se že nekaj let brijem z britvicam,pa vendar stanje ni kaj prida boljše-teče mi kri,razdražena koža,vraščene dlake.Moram ''povedat'' da imam zelo občutljivo kožo,po britju sem nekaj let uporabljal Niveo for men sensitive,vendar me je koža ob nanosu pekla.Zdaj sem si kupil neko naravno reč pa me koža ob nanosu peče.Ne vem kaj naj naredim glede moje kože?

A ima kakšen podobne težave?

lep pozdravsmileysmiley
mihasimon
Število vnosov: 1
21.06.2012 ob 12:05
*Odgovor na: zetor00 +

Z alkoholom si pošpricaj po britju.. malo peče ampak fajn razkuži pa ni problemov.. to redno delaj..
Ines Kacijan
Število vnosov: 3
03.07.2012 ob 21:46

nivea for man revitalising double action balm,... iste probleme,kot si naštevu,.. že ob prvem nanosu tega balzama po britju, se je moja nočna mora končala,.. priporočam!
InsolentMinx
19.09.2012 ob 09:38

Pozdravljen,

Raji si samo poreži dlake z brivnikom. Če pa že hočeš briti, pa dej gor od Eubos Wundschutz, krema za razdraženo kožo(za dojenčkove ritke). Preizkušeno. Ali pa zeleno za občutljivo kožo.
avgustka
Število vnosov: 1773
23.06.2012 ob 15:13

Obstajajo kreme, razni losijoni za razdraženo kožo, ki omili krvavljenje. smiley
Mal si vzemi čas v drogeriji in si preberi.
avgustka
Število vnosov: 1773
23.06.2012 ob 15:23

Obstajajo kreme in razni losijoni za razdraženo kožo, ki ustavi krvavljenje. smiley
Našel jih boš v drogeriji.
soncnica07
24.06.2012 ob 08:58

Bepanten losion za vzraženo in pordelo kožo preverejno pomaga. Kupiš ga lahko v vsaki lekarni.
kokicas
Število vnosov: 17
03.07.2012 ob 20:51

Greš v Mullerja in vprašaš tam lušna dekleta, kaj ti priporočajo smiley
dkosir
05.07.2012 ob 21:18
*Odgovor na: kokicas +

razen v kranju, kjer imajo eno(ega) salome ali nekaj podobnegasmiley
Ines Kacijan
Število vnosov: 3
03.07.2012 ob 21:47

nivea for man revitalising double action balm,... iste probleme,kot si naštevu,.. že ob prvem nanosu tega balzama po britju, se je moja nočna mora končala,.. priporočam!
smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
11°C | 17°C oblačno
Četrtek
23. maj 2013