Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
tinkibin
Število vnosov: 1
19.06.2012 ob 10:48

Nekdo mi je vdrl v fb in upravlja z mojim računom, se da ugotovit kdo je to? (preko IP)?
daywalker
Število vnosov: 4
19.06.2012 ob 12:48
*Odgovor na: tinkibin +

Preko spletnih strani, kot so '"What is my IP'" in podobnih, lahko ugotoviš izvor IP-ja. Če je iz Slovenije lahko pošljejš pritožbo na ponudnika interneta. Če je pa iz tujine (Rusija, Kitajska, ZDA...), ti pa tudi pritožba ne bo kaj preveč pomagala. V nobenem primeru ti pa ne bodo posredovali informacij o lastniku naslova. Obvezno pa prijavi zlorabo na FB.
Do gesla pa je lahko prišel na več načinov:
- virus na računalniku (kraja gesla)
- odpiranje FB profila preko povezav (razni linki, ki pa v resnici niso FB strani in so nastavljeni za krajo gesel)
- Cross scripting (kraja seje)

Zamenjaj geslo in preveri, kam se pošilja pošta za spreminjanje gesel itd..
Pa upam, da za e-pošto nimaš istega gesla?! (lahko je bil vdor v e-pošto in je na FB potem samo zahteval reset gesla). Preveri zadnje dejavnosti računa, če imaš Gmail.

*Samo v vednost, da je lahko tudi IP spoofan (lažen), oziroma je bil vdor v profil preko druge okužene mašine.

LP
alcantara11
Število vnosov: 1
07.08.2012 ob 08:47

mene pa zanima zakaj mi računalnik noče zaznat slušalk? meu sem xp in so delale normalno zdej pa sem naložo win7 pa jih uštekah pa jih noče zaznat.
prosim za pomoč smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Goldwing Slovenija - 22

Vsi motoristi so barabe, mar ne?

Saj poznamo zgodbo – skupina motoristov prihrumi v majhno idilično mestece. Otroci bežijo s cest, mame zapirajo naoknice in zaklepajo vrata, moški pa se skrijejo v najtemnejši gostilniški kot …

Anketa

Arhiv

Kaj v vročih dneh najraje primete v roke?

Kopalke