Stara sem 22 let in moj problem je, da do zdaj še nisem imela fanta, sicer sem se z enim samo nekajkrat poljubljala in to je bilo vse. Velikokrat se kar sama sebe vprašam, kako je sploh mogoče, da do zdaj še nisem imela fanta oz da se nihče niti ni zagledal vame, če razumete. Po pravici povedano, tudi meni do se4daj še nihče ni bil neki pretirano všel. Pa nisem izbirčna v smislu, da mora imet temne/svetle lase, modre/rjave oči itd...to sploh ne. Pač samo da mi je nekako simpatičen in nasploh da se v njegovi družbi počutim fajn. Sicer pa sem sama kar lepa punca- s tem se nočem neki hvalit tu, ampak samo tolk da dobite nek vtis...sem visoka, lepe suhe postave, vedno nasmejana in dobre volje, prijazna... vendar nikakor ne najdem tapravega oz sploh nikogar in se zaradi tega počutim zelooo osamljeno
Tu pa tiči tudi ta problem, da se mi zdi, kot da sem že kar stara (22let) in zato me je po eni strani kar strah, da bi spoznala nekoga, ki bi mi bil zares všeč, jaz pa sem še takooo neizkušena... dejansko ne vem, kaj pomeni bit z nekom v zvezi, pa tudi še spolnih odnosov nisem imela in sem zaradi tega še bolj depresivna... Sicer mi večina reče, sej bo že prišel tisti tapravi, ki te bo imel rad in blablabla... vendar jaz vedno rečem KDAJ??? Glede na to, da imajo moji prijatelji partnerje že od nekje 16 leta, jaz pa nisem imela še nikogar, se imam kakšenkrat prav za ''čudno.'' Aja, pa še to, tisti ki so me spoznali tekomm študija, vsi mislijo, kot da sem že izkušena in da sem že imela zveze, ker sem pač res taka odprta, komunikativna in delujem srečnpo, kar pa niti približno nisem. Tako, zanima me vaš pogled na mojo situacijo

gay ??
dohhhh: Kako ne sekiraj se ?!?!? Tip je pravkar poveda...kako moškemu namigniti za sex
Lepidoptera1: OMG punca kok si stara? 13,14? ne vem, a je don...ANKETA-ZA DIPLOMSKO NALOGO
blaz.poba: ne vem ne vemkateri prenosnik
blaz41: Odvisno od cenovnega ranga oz. uporabe. Če boš ...Znamke oblačil
gregabradacmarjanovic: kaj mi lahku kdo pove kje u celovcu je skladišč...