Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
cedevitka
Število vnosov: 12
13.06.2012 ob 17:14

Hej!
Stara sem 22 let in moj problem je, da do zdaj še nisem imela fanta, sicer sem se z enim samo nekajkrat poljubljala in to je bilo vse. Velikokrat se kar sama sebe vprašam, kako je sploh mogoče, da do zdaj še nisem imela fanta oz da se nihče niti ni zagledal vame, če razumete. Po pravici povedano, tudi meni do se4daj še nihče ni bil neki pretirano všel. Pa nisem izbirčna v smislu, da mora imet temne/svetle lase, modre/rjave oči itd...to sploh ne. Pač samo da mi je nekako simpatičen in nasploh da se v njegovi družbi počutim fajn. Sicer pa sem sama kar lepa punca- s tem se nočem neki hvalit tu, ampak samo tolk da dobite nek vtis...sem visoka, lepe suhe postave, vedno nasmejana in dobre volje, prijazna... vendar nikakor ne najdem tapravega oz sploh nikogar in se zaradi tega počutim zelooo osamljenosmiley Tu pa tiči tudi ta problem, da se mi zdi, kot da sem že kar stara (22let) in zato me je po eni strani kar strah, da bi spoznala nekoga, ki bi mi bil zares všeč, jaz pa sem še takooo neizkušena... dejansko ne vem, kaj pomeni bit z nekom v zvezi, pa tudi še spolnih odnosov nisem imela in sem zaradi tega še bolj depresivna... Sicer mi večina reče, sej bo že prišel tisti tapravi, ki te bo imel rad in blablabla... vendar jaz vedno rečem KDAJ??? Glede na to, da imajo moji prijatelji partnerje že od nekje 16 leta, jaz pa nisem imela še nikogar, se imam kakšenkrat prav za ''čudno.'' Aja, pa še to, tisti ki so me spoznali tekomm študija, vsi mislijo, kot da sem že izkušena in da sem že imela zveze, ker sem pač res taka odprta, komunikativna in delujem srečnpo, kar pa niti približno nisem. Tako, zanima me vaš pogled na mojo situacijo
cedevitka
13.06.2012 ob 17:16
*Odgovor na: cedevitka +

Očitno sem malce prehitro pritisnila enter...torej, zanima me vaš pogled na situacijo in če se je mogoče že kdo kdaj znašel v podobni situaciji... ter kakko predvsem fantje gledate na punco, ki je sicer prijetna na izgled, komunikativna....vendar pa pol iznenada zveste, da ste njen prvi??

Hvala
nobody27
Število vnosov: 1
14.06.2012 ob 15:51
*Odgovor na: cedevitka +

Cedevitka, ne se obremenjevati glede neizkušenosti, in iskanja fanta, ko boš najmanj pričakovala bo prišel. Pravi in iskren fant, bo zelo cenil ter spoštoval tvojo nedolžnost, ker to veliko pove o tebi, tvoji preteklosti in tudi otkrije del tvojeg razmišljanja in postopanja v prihodnosti, preprosto rečeno sami plusi so na tvoji strani. Čeprav večina fantov govori, da rajši ima izkušeno punco, ( kratkoročno gledano ) ampak če pogledamo dolgoročno, ko pride čas izbire pravega življenskega partnerja vsi potihoma želijo, da dobijo nedolžno punco. Preprosto uživaj v življenju in vse kar ti ponuja, po tvojih besedah sodeč ga tudi uživaš, ko bo pa prava ljubezen prišla, ki zahteva potrpljenje, čas in trezne razmisleke z glavo, bo tvoje življenje dobilo še novo dimenzijo.

Moj moto je bolje biti srečno samski, kot nesrečno vezan.

Držim pesti smiley
Harmonikas88
Število vnosov: 4
13.06.2012 ob 17:34

Mene niti slučajno ne bi motilo da bi bil prvi, še bolj bi se mi zdelo fajn in bi bil vesel in srečen da sem prvi! smiley
cedevitka
13.06.2012 ob 17:54

Waaaw hero11, sem res pozitivno presenečena nad tvojim odgovorom, ampak ne vem kolk je takih, ki razmišljajo kot ti. Mene pa ta moja situacija tako obremenjuje, da si vedno mislim...jooj, kaj si bo mislim o meni, ko pa so dejansko vsi že tolk izkušeni...smiley Problem je tudi ta, da dejanski sploh ne vem, kje naj spoznam kakšnega fanta. Zaradi faxa sem zelo obremenjena in imam malo prostega časa, na žurih pa mi ni ravno do tega, da bi sklepala kaj več kot prijateljstvo, ker mislim, da so takrat fantje pripravljeni le na nočne avanturcesmiley

Aja, opravičujem se za nekatere tipkarske napake, tudi v naslovu, ampak me malo tipkovnica heca...
Harmonikas88
Število vnosov: 4
13.06.2012 ob 18:12

Po mojem mnenju je dosti takih ki razmišlajo kot jaz,sploh za resno zvezo se mi zdi to velik plus.
Tko da niti slučajno se ne obremenjevat s tem,ampak si stej to kot prednost in plus,saj bi nas veliko fantov blo zelo veselih take punce, kot pa neke take ko je mela ze ne vem koliko fantov,.. smiley
Ja to je problem,zuri res niso lih primerni za take zadeve sploh za kaj vec oz. resno zvezo, saj sklepam da si želiš resne zveze.
Poskusi srečo na kakši spletni strani,npr. ona on ali kaj podobnega, poznam par primerov kjer so se spoznali in so že par let v resnih zvezah smiley
NoGo
Število vnosov: 1
13.06.2012 ob 18:39

Nič ni narobe z neizkušenostjo. Kot je napisal že Harmonikaš, marsikateri fant bo štel to v plus. Veliko deklet danes je neresnih in marsikateri moški komaj čaka, da spozna tako kot si ti (sploh, če si resnično tako simpatična kot praviš). Po mojih izkušnjah se najlažje spozna ljudi preko prijateljev. Gotovo imaš kakega prijatelja-ico/kolega-ico, ki ima svoje kolege. Pojdite skupaj ven, na pijačo itd., malo si poglej, če ti je kdo simpatičen potem pa že gre nekako...Plus tega lahko vprašaš prijatelja vse o osebi, ki ti je všeč, tako da se težje opečeš. Glede portalov nimam izkušen, tako da ne vem, sem pa skeptičen. Pa srečno!smiley
laura111.
13.06.2012 ob 19:32

moja situacija je čis ista kot tvoja s to razliko da sem se jaz predala nekomu on pa me je samo izkoristu in mi zlomu srce. sm misla da bova skupi pa to,sam je pol najdu kr en izgovor da se mu nism odprla dost. drgač pa sm js stara 20 pa tud nisem mela fanta še no razn tega k sm ga prej omenla, v bistvu ni bil moj fnt. Tud jst se počutm ful osamljena in bi sam rada da bi me nekdo mel rad. nvm kaj je z mano narobe to se ves čas sprašujem,zarad tega sm ful depresivna. Zato te čis dobr razumem cedevitka in upam da bove čim prej obe našle nekoga, ki naju bo mel rad.
mali_medo
Število vnosov: 7
13.06.2012 ob 20:41

vem kak je to, sam hodim na fax, nimam cajta pa se punce nisn mel.
ampak, meni je nasploh vsec ce je zenska se cista smiley neizkusena in podobno. naj te to ne skrbi, boljse da zdaj pocakas na tapravega kot pa da bos zdaj hitela pa čimprej poiskala enega fanta samo da ga bos pač mela in ti bo potem strl srce. priznam da se tut pocutim vcasih osamljeno in bi rad mel punce v blizini..ampak še čakam smiley((
glede zabave je tak ne, večinoma je to one night stand, če pa mas sreco pa je moznost da bos zadela pravega. smiley
gud luck smiley
kobul
Število vnosov: 8
13.06.2012 ob 23:50

Nemorem, da nebi komentirala. Sem kakšno leto mlajša od tebe, a sem bila pred kakšnim letom v situaciji zelo podobni tvoji in Laurini situaciji. Zdaj pa sem že dobro leto srečno zaljubljena. Zna na človeka kar malo negativno vplivat, ker se zdi, da so vsi našli svoje bolj ali manj sorodne duše že pri 16-tih. Ko so kar naenkrat vsi v zvezi in kamor koli prideš vsi po parih, potem se še tako samozavesten človek vpraša - ja kaj je pa z mano narobe ? Kje bom sploh koga normalnega našel/ našla če so tako ali tako vsi po parih. Lahko ti zagotovim, da je velik delež ljudi okoli tebe v nesrečnih zvezah in vztrajajo, samo zato ker se bojijo biti sami. Ti pa si iskrena in se ne zapletaš z ljudmi, ki ti niso všeč, kar ti dam za prav. Imaš vso pravico tudi biti izbirčna - izbiraš si življenskega partnerja in ne nekoga s komer boš delala seminarsko. V glavnem s tabo ni nič narobe, tudi edina nisi, še veliko je takih pa si ne upajo priznat. Neizkušenost ni nobena ovira. Ostani še naprej vesela in pozitivna. Prosi prijatelje, da te predstavijo svojim prijateljem. Zamenjaj malo družbo. Vpiši se na kakšno aktivnost kjer so večino fantje. Vzemi si čas za zabavo in pojdi med ljudi. Samo enkrat si mlada.

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
8°C | 20°C jasno
Nedelja
19. maj 2013