Zanima me, če kdo ve, če si fantu samo prijateljica ali pa si mu všeč če te potepta po ramenu, ko gre mimo tebe?
Mi je en, ki je meni všeč pač to naredil pa me zanima če kdo ve kaj bolj o tej ''neverbalni komunikaciji''.
Lp
06.06.2012 ob 10:30

Problem tukej nastane, ker ti ne veš, zakaj te je poteptal po rami. Pa bi si verjetno želela, da to počne naprej, ker ti je ta oseba pač všeč.......

Iz pisanja zdej vemo le, da je samski, drugega pa nič. Dreganje pomeni lahk tud samo prjatlski dotik, tko da tle boš morala ti narest prvi korak. On ga očitno ne bo.
Sm pa zaslediv neki zanimivega.. >>'"no, to je pa dobro za vedeti''''. on pa ''''haha''''<< Nasplosno ste zenske za moske tesko breme.. saj vas nekateri ne znajo brati - vase mimike, pogledov. (govorimo o osnovnih povodih) Tuki je biu tvoj odgovor dvoumen.. zato je najlazje odgovorit z '"haha'" in spremenit temo da slucajno nebi kiksnu! Ker ce bi namest '"haha'" napisal recimo : A res? (ki bi izrazilo povratek zanimanja) in bi ti napisala svoj del bolj v '"SARK'" obliki bi on izpadel debil in se razkriu. potem bi se najverjetneje v zemlo ugreznu

PRAVA ŽENSKA
boginja39: ebolson in rafting a sta vidva mogoče točno tak...Kako se zrediti?
tatalinca: mislim..kateri idiot gre priporočat otroku,naj ...gay ??
Ernest F. Cifra: Kako ne sekiraj se ?!?!? Tip je pravkar pov...Kako naj dobim 6-pack? Prosim pom...
MLEKO MAT: '' nz5šbogrđfepcnzđp... fbgnhjzmk,li....Elektronska cigareta
ekadilec: http://www.smouch... = PLAČILO S PAYPALOM KI...