Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
zabica91
Število vnosov: 3
06.06.2012 ob 10:30

Zanima me, če kdo ve, če si fantu samo prijateljica ali pa si mu všeč če te potepta po ramenu, ko gre mimo tebe?
Mi je en, ki je meni všeč pač to naredil pa me zanima če kdo ve kaj bolj o tej ''neverbalni komunikaciji''.
Lp
avgustka
Število vnosov: 1773
07.06.2012 ob 12:18

Pri tej KOMUNIKACIJI je tako.....nekateri ljudje so na splošno navajeni, da se ljudi zlo radi dotikajo, pa s tem ničesar ne sporočajo. So pač takšne narave. smiley

Drugi pa bi znali kaj želet, ker z DOTIKOM nekej sporočajo. smileyProblem tukej nastane, ker ti ne veš, zakaj te je poteptal po rami. Pa bi si verjetno želela, da to počne naprej, ker ti je ta oseba pač všeč.......
Če si ga ne upaš vprašat čemu to, pa ob naslednji priliki magari vrni DOTIK ter opazuj reakcijo. smiley
mali_medo
Število vnosov: 7
08.06.2012 ob 16:24

bolj specifično plz smiley) naredi to vedno ko gre mimo tebe ali je to blo samo enkrat ? drugače pa je vse odvisno ne. pri moskih je vedno tak da morejo oni pokazat znake osvajanja. se do tebe drugace obnasa , kak bi reko, prijazno, bi se rad druzil s tabo ? ce ja, si ti na vrsti neke nardiš smiley
mali_medo
08.06.2012 ob 16:28

bolj specificno plz smiley ti je to naredil sao enkrat ? ce ja, pol nevem ne. si mu pomagala pri cem ali sta sodelovala kje..mogoce je bla to nekaksna zahvala. smiley ce se rad s tabo druzi in bi rad sel s tabo ven pol so ze znaki da bi rad mel kaj vec. smiley
zabica91
Število vnosov: 3
09.06.2012 ob 22:27

Ni ravno vedno. Včasih se na hodniku (v študentu ;P) pogovarjamo pa pride zraven mene pa pozdravi, malo dregne itd. Prejšnjič sem z prijateljico bila pri dežurnemo, smo se menili pa ko je prišel v zgradbo in me videl je prišel zraven pa smo tudi malo rekli. Pa tko, ko se vidva na hodniku skoraj vedno kako rečeva. pa sva že skup tam igrala ping pong... Ampak mam občutek da je bolj sramežljiv, da ga more nekdo od zadaj porinit da kaj naredi. Pa ziher bi se mu moralo malo svitat da se mi dopade (sva si enkrat po fb pisala in je pač bilo, da jaz tisto da je kao lepo plesal z svojo (na eni žurki), pa on tisto da ni njegova, da je prijateljica pa da nima nobene. jaz pa ''no, to je pa dobro za vedeti''. on pa ''haha''

Ampak jaz tudi ne vem kaj naj naredim. Mu bolj ali manj direktno rečem? Bi, samo ni neke priložnosti niti pa nič...

Pa mam tak občutek da me ma bolj za prijateljco kot pa kaj drugega. Je cimru rekel, da sem kao edina s katerim se tu kao druži (kao da sem ''his best friend in here'' - cimer je na izmenjavi). Je tko, ne pozna preveč sosedov in ni da bi se v kuhni znami kaj druživ - na hodniku z katerim kaj pove ampak nič kaj več (vsaj ne da bi jaz vedla)
avgustka
Število vnosov: 1773
12.06.2012 ob 08:52

Hm...SRAMEŽLJIVOST zna bit problem. Recimo, si mu lahk ful všeč, pa vse, pa ne bo naredu nič, da bi te osvojil. Verjetno čaka tebe. smileyPa še po tistem lahk izpade zlo nedosegljiv, se mal nazaj prestavi, da spet nič ne veš. smileyIz pisanja zdej vemo le, da je samski, drugega pa nič. Dreganje pomeni lahk tud samo prjatlski dotik, tko da tle boš morala ti narest prvi korak. On ga očitno ne bo.
Robert Ma
Število vnosov: 99
12.06.2012 ob 15:16

oba se ga v tvoji sobi napijeta ali nakadita in boš videla rezultat!! če je kaj privlačnosti med vama!!??
tina202
Število vnosov: 6
05.08.2012 ob 19:07
*Odgovor na: Robert Ma +

problem da sramežljivi ponavadi ne pijejo in kadijo
Mr.B99
Število vnosov: 6
12.06.2012 ob 17:42

Zna bit tale sramezljivost kar tezak problem. smiley Sm pa zaslediv neki zanimivega.. >>'"no, to je pa dobro za vedeti''''. on pa ''''haha''''<< Nasplosno ste zenske za moske tesko breme.. saj vas nekateri ne znajo brati - vase mimike, pogledov. (govorimo o osnovnih povodih) Tuki je biu tvoj odgovor dvoumen.. zato je najlazje odgovorit z '"haha'" in spremenit temo da slucajno nebi kiksnu! Ker ce bi namest '"haha'" napisal recimo : A res? (ki bi izrazilo povratek zanimanja) in bi ti napisala svoj del bolj v '"SARK'" obliki bi on izpadel debil in se razkriu. potem bi se najverjetneje v zemlo ugreznu smiley

Je pa res da najbolje da ga 1x odvleces na samo in se spustita v kako veliko debato (v smeri kaj mu je na pucah vsec.. itd itd) smiley

Skratka upam da ti rata smiley
mali_medo
12.07.2012 ob 13:21

hja res je tezko rečt ne smileytak kot je ze avgustka rekla al je to sramezljivost al si pa ne upa naret prvega koraka smileyupam vsaj da nea ki caka na tebe da bos narelda prvi korak smiley malo se pocakaj al pa probaj bit z njim cimvec druzit pa bos ze vidla kak bo smiley
sam vem kdaj je bila zenska v mene in kak jo dobit. ponavadi jo hocem cimvec videt, potem prosim za cifro, telesni kontakt(pobozam po hrbtu tu pa tam) in to je to smiley)) vso sreco smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Goldwing Slovenija - 22

Vsi motoristi so barabe, mar ne?

Saj poznamo zgodbo – skupina motoristov prihrumi v majhno idilično mestece. Otroci bežijo s cest, mame zapirajo naoknice in zaklepajo vrata, moški pa se skrijejo v najtemnejši gostilniški kot …

Anketa

Arhiv

Kaj v vročih dneh najraje primete v roke?

Kopalke