Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
avgustka
Število vnosov: 1773
09.05.2012 ob 14:44

Izkušenost se ne meri samo na številu deklet, ampak v KILOMETRINI.smiley

Je pa to osebna stvar vsakega posameznika. Mogoče je ta tvoj kolega imel v mislih, da pač bi raje eno, ki je že bla spolno aktivna. Kar pa ne pomeni, da če je imela enega- morda dva, da pol nič ne zna. smileyHm....a ne....pa smo spet pri KVALITETI.
sikav
Število vnosov: 58
13.05.2012 ob 22:13

Ko sta prava dva skupaj, je vse ostalo nepomembno :-)
avgustka
15.05.2012 ob 13:10

Ja seveda Sikav. Na začetku pa itak ni nič važno, ker je LJUBEZEN SLEPA. smiley
bb515162
Število vnosov: 3
15.05.2012 ob 22:06
*Odgovor na: avgustka +

hahaha,avgustovka.ljubezen je slepa... glede sexa je pa tk,eni so čutni po naravi,že prvič sexajo kot carji. za druge pa velja: vse se da,če je volja. nedolžnost pri dvajsetih? nič takšnega,bolj kot starost je važno to,da boš pripravljena. pa srečno :-)
sikav
16.05.2012 ob 10:20

avgustka je napisal:
Ja seveda Sikav. Na začetku pa itak ni nič važno, ker je LJUBEZEN SLEPA. smiley

Ampak ta slepa ljubezen ni tisto, kar bi lahko bilo merilo. Prava ljubezen se pokaže šele, ko je slepa ljubezen že zdavnaj minila.
avgustka
16.05.2012 ob 12:54

Se strinjam Sikav. Prava ljubezen je merilo po tem, ko metuljčki že zapustijo hiško. smileyTakrat se šele začnejo temelji.

Bb515162, haha....dober si napisala. smiley
No, sej nedolžnost lahk izgubiš tud pred 20-m. Pa zato ni merilo, kako se pol v ljubezni in zvezi vse izpelje. Bolj tukej štejejo vrednote posameznika, kako na spolnost gleda ter jo občuti. Pa da ne pozabim na karakter človeka ter želja, kaj sploh hoče. smiley Vse skupej ima pa imenovalnik (uživanje, strast in sreča). smiley
smock
Število vnosov: 2
18.05.2012 ob 17:47

acih, moje mnenje je, da si predvsem pridobiš na samozavesti, saj te le to omejuje do takšnega razmišlanja. So nekateri mnogo starejši, kot ti, pa so še nedolžni. Treniraj na samozavesti, drugje ne vidim težav. lp
sikav
20.05.2012 ob 13:23

@avgustka... s tabo se skoraj ne bi upal iti na kavo:-)
avgustka
21.05.2012 ob 10:09

Haha, Sikav, seveda ne. Mene se je za bat: trije so že umrli, enemu sem polila kavo in je dobil opekline, drugi se zdravi v bolnici zaradi sončarice. smiley Zato je bolje, da ostajaš tam, jaz pa tu, haha. Aja, pa da ne pozabim še vseh NLP-jev, ki so tisti dan treščili na Zemljo. Tko da nimaš variante da ostaneš živ, haha. smiley
sikav
21.05.2012 ob 16:41

avgustka je napisal:
Haha, Sikav, seveda ne. Mene se je za bat: trije so že umrli, enemu sem polila kavo in je dobil opekline, drugi se zdravi v bolnici zaradi sončarice. smiley Zato je bolje, da ostajaš tam, jaz pa tu, haha. Aja, pa da ne pozabim še vseh NLP-jev, ki so tisti dan treščili na Zemljo. Tko da nimaš variante da ostaneš živ, haha. smiley

Ni to, česar se bojim:-)) Bojim se, da bi mi bila preveč všeč, ko bi te spoznal še v živo......

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
9°C | 10°C rahlo dežuje
Petek
24. maj 2013