Ja, res je, da k si zadet od trave, vozič počasneje, to da voziš varnejše pa nevem če je res temu tako. Spet je odvisno kok si zadet, ker če se nakadiš preveč oz. '"v mrtvo'", nimaš nikakršnih refleksov, lahko imaš privide (odvisno od tega kaj si kadil), lahko začneš kinkati ... Ni pametno vozit ne zadet ne pijan. Sem bila redna kadilka, parkrat vozila čist na easy, čeprav sem imela filing da letim hehehe .... , če se je le dalo sem to preskočila, šla peš, s kolesom, taksijem ....
Ker pomislite na to, naslednijč ko se usedete za volan po enem jointu ali enemu piru - lahko se kaj zgodi, ni nujno da po vaši krivdi, lahko zaradi tega ne odreagiraš tako kot bi, če bi se usedel za volan '"trezen'", in lahko imaš nekoga na vesti - zaradi enega jointa in enega pira. Je vredno? Raje skadi joint, spij liter pira in pejdi peš.

gay ??
dohhhh: Kako ne sekiraj se ?!?!? Tip je pravkar poveda...kako moškemu namigniti za sex
Lepidoptera1: OMG punca kok si stara? 13,14? ne vem, a je don...ANKETA-ZA DIPLOMSKO NALOGO
blaz.poba: ne vem ne vemkateri prenosnik
blaz41: Odvisno od cenovnega ranga oz. uporabe. Če boš ...Znamke oblačil
gregabradacmarjanovic: kaj mi lahku kdo pove kje u celovcu je skladišč...