Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
taraxp
Število vnosov: 1
04.04.2012 ob 15:40

amadeeja je napisal:

ojla, čist na kratko, sama sem imela enak problem in sem ga rešila pri dr. Barbari Čokl v Ljubljani na njeni kliniki, poseg se imenuje labioplastika. Poglej, lih tok za info.

Lp smiley

Koliko približno pa stane tak poseg? smiley
avgustka
Število vnosov: 1773
05.04.2012 ob 16:49
*Odgovor na: taraxp +

Mal si poguglej........smileyCene so od lepotnih kirurgov zelo različne, ker imajo nekateri v svoji ceni všteto LASTNO IME.
Ko sem sama za en drug lepotni poseg predlani raziskovala, sem kmal ugotovila, da so ponekod cene vibrirale tud za 1000€ razlike. smileyŽal pa nikjer ne piše, da je '"tadražji'" najboljši in tud vsi kirurgi niso najboljši na vseh področjih. smiley
Sexy_smex
04.04.2012 ob 16:57

Dobr Večer! Ali je katera za avanturco.Sva jstt pa puncaa rabila bi pa še eno punco če bi se nama pridruzila. starost od 18-24. Katera ? Naj piše na email: Sadni_lukax@hotmailcom lp. smiley
zimzelen
Število vnosov: 4
08.04.2012 ob 08:11

Sme okoli 40 let star in meni so takšne zelo všeč. Človek je tak kakršen je in to je zadnja stvar zaradi katere bi si razbijal glavo. So dosti bolj pomembne stvari. Tako le glej naprej, dobila boš fanta ki te bo vzel takšno kakršna si in takšno te bo imel rad.smiley
Želim ti pa vse lepo in res se ne vznemirjaj zaradi tega.
Robert Pungerl
17.04.2012 ob 20:05

Jaz sem absolutno proti labioplastiki. Obožujem velike ustnice. Punci bi zameril, če bi zvedel, da je opravila tak poseg.
ford33
Število vnosov: 3
24.04.2012 ob 20:22

[quote]ford33 je napisal:
cav,lej glede tega se nesikiraj ker nisi edina taka ženska,niso usi popolni tuki gor kokr se hvaljo tuki gor.,hlavo gor,je saj kej za pogledat pa v roko uzet.,cao
karakurtovic
Število vnosov: 9
28.04.2012 ob 09:56

pri k meni da pogledam mogoče ni nič narobe
Zlati Zmaj
Število vnosov: 6
29.04.2012 ob 19:44

Načeloma so lepše manjše ustnice, vendar se nisem nikoli poglabljaj v to. Bolj je pomembno, da ni neprijetnega vonja. Je pa res, da komu niso všeč velike sramne ustnice in mu pač ni sexy.
Zlati Zmaj
Število vnosov: 6
29.04.2012 ob 19:50

Ah tko zgleda smiley... Definitivno zgleda z večjimi boljše smiley... Tukaj na sliki je po operaciji kr neki smiley. Pa nimaš kaj sesat smiley.
Nacek Tavcar
Število vnosov: 2
30.04.2012 ob 00:14
*Odgovor na: Zlati Zmaj +

Hej,
jaz pa imam ravno obraten problem. Mojih se pa skoraj ne vidi. Oz. si moram res razširiti velike sramne ustnice, da se opazijo. Pa sem tudi zakompleksana zaradi tega. In ne upam si sproščeno spoznavat moške. Kako se jih pa poveča?

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
8°C | 19°C pretežno jasno
Sobota
18. maj 2013