Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
amadeeja
Število vnosov: 1
29.03.2012 ob 20:29
*Odgovor na: vsakdanja +

ojla, čist na kratko, sama sem imela enak problem in sem ga rešila pri dr. Barbari Čokl v Ljubljani na njeni kliniki, poseg se imenuje labioplastika. Poglej, lih tok za info.

Lp smiley
Fidelis
29.03.2012 ob 21:17

Cvetača praviš? Super, lepo se je poigrati z takšno pobrito muco. Lepo jih je vzeti v usta in nežno sesati,... večje in bolj mesnate kot so, boljši je občutek.
perozobale
Število vnosov: 2
04.04.2012 ob 14:52

Najprej si jo greste brez vsake potrebe brit, potem se pa čudite, če zgleda ko rana od sekire.
sknkee
Število vnosov: 13
06.04.2012 ob 20:18

Živjo vsakdanja! torej vse je odvisno od tipa človeka, nekateri imajo raje take drugi take, tudi fantje imajo različne velikosti moškosti in nekateri se tudi zaradi tega zelo obremenjujejo, meni in večini mojim prijateljem je ušeč taka kakršna je, če ima pa malo večje sramne ustnice pa je le še bolje in zgleda le še boljše, sploh ko jo od ozadej. tako da se ne sekiraj! rib v morju je še veliko in nemoremo jih obsojevati po njihovi tamali, tako kot punce nemorste obsojevat fante po njihovi moškosti. če vidimo lušno punco in nam je ušeč se ne menimo za njeno.... ampak bolj velja da je punca na mestu. torej lušna si, si punca na mestu in če si punca na mestu, si punca katero bi usak fant lahko le iskal. tudi jaz iščem punco, tebi podobno. upam da sem ti s tem kaj pomagal. lepo se imej in uživaj!
airseba
06.04.2012 ob 21:10

piši mi na bostjan85@yahoo.com
pomagam pri dvigu samozavesti
bebo2
Število vnosov: 3
07.04.2012 ob 10:36

Meni so všeč velike. Tako dobro se je igrati z njimi.
bnam 2707
Število vnosov: 42
08.04.2012 ob 16:27

Men jepa to full všeč no.Jaz pa iščem tako pa je ni.
sasohrv
Število vnosov: 6
08.04.2012 ob 23:20

lej to je cist kul,ce kdo tega noce videt naj ne gleda,men so prav vsec,rad bi pa videl se tvoje,pa ti lazje podam menjesmiley.pa ne norcujem se ampak ti resno govorim.imam pa 26 letsmiley
Puroistrian
09.04.2012 ob 22:25

ma ne se obremenjevat sigurno so lepe je pa tako vsak ima svoj gust meni naprimer so mi lepse take kot da se sploh ne vidi bi pa te kar lahko spoznal pa se kaj podebatiral o tej zadevi caw bau
ford33
Število vnosov: 3
24.04.2012 ob 20:19

cav,lej glede tega se nesikiraj ker nisi edina taka ženska,niso usi popolni tuki gor kokr se hvaljo tuki gor eni,,

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
9°C | 18°C oblačno
Sreda
22. maj 2013