Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
sikav
Število vnosov: 58
28.12.2011 ob 14:33
*Odgovor na: avgustka +

Vsak ima sorodno dušo. Problem je v nas. Nikoli je ne iščemo dovolj dolgo in se v tem pehanju modernega življenja zadovoljimo že s prvim približkom. In se nam to maščuje.....
avgustka
Število vnosov: 1773
28.12.2011 ob 14:40
*Odgovor na: sikav +

Točen to...Zato pa sama že dolgo ne izbiram več približkov....Se jim na daleč vidi,da niso ORIŽINAL.smiley
rupsi31
Število vnosov: 22
24.12.2011 ob 11:48

Ma, če ti je punca ok in ti ne deluje otročje potem ne vidim razloga zakaj ne bi hodila. Živi se ta trenutek.
Veseljak20
Število vnosov: 3
28.12.2011 ob 09:48

yoshua moderator je že imel razlog za brisanje komentarja smiley drugače pa nehaj teoretizirat, ker zveze in ljubezen niso teorija kakor nekatere ŽENSKE mislite. Zato poudarjam ker se mi zdi da imate ravno ženske ponavadi probleme s tem, '"ni ravno princ na konju'", '"prestar/premlad'", '"enmal premali'", '"enmal prevlek'", '"ni blont'", '"z njegovo plačo me ne bo mogel preživljat'" itd. niste vse iste pa vendar nekatere ne date določeni osebi niti možnosti da se pokaže in šele potem vidiš ali gre ali ne...
drugače pa če se z mojo počutim enakovredno in ne občutim razlike v letih torej to po tvoje pomeni da je ona mentalno zaostala ali pa da jaz mentalno prehitevam torej vsaj eden od naju ni mentalno uravnovešen? Toliko o teoriji...
avgustka
28.12.2011 ob 14:52

Imaš prav ja....Sam kdo pa še dones išče princa na konju?smileyKonji so bili ravno v ponedeljek na ŽEGNJENJU,princev pa že stoletja ni,hehe.smiley

Jaz se bolj sprašujem,kje so tisti tako rečeno NORMALNI v razmišljanju,da ni vse v briljantih,nekih lepih rožcah in da se ne živi v oblakih.Kdaj v lifu tud pride situacija,kot te kakšna zadeva prizemlji na tla,greš skozi slabo in sam takrat se vidi,ali je ZVEZA USPEŠNA.smiley

Veseljak20
Število vnosov: 3
29.12.2011 ob 09:20

Žegn konjev v ponedeljek na Teharjih? hja princi, za nekatere punce so to tisti samovšečni napihnjeni fitnesserji ki majo verjetno raje sebe kot svojo punco, potem smo pa tukaj še vsi ostali v ozadju, '"princi'" brez konja smiley

glede '"princes'" je pa tako da bi si naj uradno to mesto zaslužile kakšne manekenke in hostese (vse bi se morale prvo malo zredit) ampak dejansko so to podeželjske punce smiley smiley skromne, pridne, simpatične, delavne...

kakor koli ja kakor si rekla treba je bit realen in ne ravno '"princa/princeso'" iskat če ne lahko na koncu ostaneš sam smiley
avgustka
29.12.2011 ob 13:56

Ja ŽEGNJENJE je bilo še kje drugje,ne sam na Teharjih,ha ha......

Dobro Štajerc,se čist strinjam s tabo.smileyV glavnem,o princih ne bi danes,ker smo ugotovil da ne obstajajo....princese baje tud NE,vsaj tko predhodniki menijo.Ostanemo sam še NORMALNI in uni,ki pač niso.smiley

Eh,jaz pravim....bodi OSEBA,taka kot si,brez olepševanj,brez igranja in to je to.Če ne glumiš,še noben ni do konca življenja ostal sam,a ne?smiley
Pa lp
sikav
Število vnosov: 58
05.01.2012 ob 15:47

A veš kaj? Počasi mi postajaš všeč... No ja, tvoje razmišljanje.. :-)

avgustka je napisal:
Ja ŽEGNJENJE je bilo še kje drugje,ne sam na Teharjih,ha ha......

Dobro Štajerc,se čist strinjam s tabo.smileyV glavnem,o princih ne bi danes,ker smo ugotovil da ne obstajajo....princese baje tud NE,vsaj tko predhodniki menijo.Ostanemo sam še NORMALNI in uni,ki pač niso.smiley

Eh,jaz pravim....bodi OSEBA,taka kot si,brez olepševanj,brez igranja in to je to.Če ne glumiš,še noben ni do konca življenja ostal sam,a ne?smiley
Pa lp

avgustka
06.01.2012 ob 14:06
*Odgovor na: sikav +

Hm,ja?Sam pišem,kar je res in nič drugega......

Drugač pa hvala za mnenje.smiley
yoshua
Število vnosov: 228
05.01.2012 ob 21:06

Sujakaba je napisal:
yoshua moderator je že imel razlog za brisanje komentarja smiley drugače pa nehaj teoretizirat, ker zveze in ljubezen niso teorija kakor nekatere ŽENSKE mislite. Zato poudarjam ker se mi zdi da imate ravno ženske ponavadi probleme s tem, ''"ni ravno princ na konju''", ''"prestar/premlad''", ''"enmal premali''", ''"enmal prevlek''", ''"ni blont''", ''"z njegovo plačo me ne bo mogel preživljat''" itd. niste vse iste pa vendar nekatere ne date določeni osebi niti možnosti da se pokaže in šele potem vidiš ali gre ali ne...
drugače pa če se z mojo počutim enakovredno in ne občutim razlike v letih torej to po tvoje pomeni da je ona mentalno zaostala ali pa da jaz mentalno prehitevam torej vsaj eden od naju ni mentalno uravnovešen? Toliko o teoriji...

Ja to pomeni da sta oba mentalno na podobnem nivoju kar pomeni dobro novico zate.

Avgustka veliko ljudi ostane sami do konca zivljenja, ne mores si mislit tudi tisti ki '"imajo'" partnerje.

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
9°C | 21°C oblačno
Nedelja
19. maj 2013