28.12.2011 ob 14:33
Vsak ima sorodno dušo. Problem je v nas. Nikoli je ne iščemo dovolj dolgo in se v tem pehanju modernega življenja zadovoljimo že s prvim približkom. In se nam to maščuje.....
drugače pa nehaj teoretizirat, ker zveze in ljubezen niso teorija kakor nekatere ŽENSKE mislite. Zato poudarjam ker se mi zdi da imate ravno ženske ponavadi probleme s tem, '"ni ravno princ na konju'", '"prestar/premlad'", '"enmal premali'", '"enmal prevlek'", '"ni blont'", '"z njegovo plačo me ne bo mogel preživljat'" itd. niste vse iste pa vendar nekatere ne date določeni osebi niti možnosti da se pokaže in šele potem vidiš ali gre ali ne...
Konji so bili ravno v ponedeljek na ŽEGNJENJU,princev pa že stoletja ni,hehe.

skromne, pridne, simpatične, delavne...
V glavnem,o princih ne bi danes,ker smo ugotovil da ne obstajajo....princese baje tud NE,vsaj tko predhodniki menijo.Ostanemo sam še NORMALNI in uni,ki pač niso.

V glavnem,o princih ne bi danes,ker smo ugotovil da ne obstajajo....princese baje tud NE,vsaj tko predhodniki menijo.Ostanemo sam še NORMALNI in uni,ki pač niso.

drugače pa nehaj teoretizirat, ker zveze in ljubezen niso teorija kakor nekatere ŽENSKE mislite. Zato poudarjam ker se mi zdi da imate ravno ženske ponavadi probleme s tem, ''"ni ravno princ na konju''", ''"prestar/premlad''", ''"enmal premali''", ''"enmal prevlek''", ''"ni blont''", ''"z njegovo plačo me ne bo mogel preživljat''" itd. niste vse iste pa vendar nekatere ne date določeni osebi niti možnosti da se pokaže in šele potem vidiš ali gre ali ne...
|
Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto! |
|
Slovenija 9°C | 21°C oblačno |
Nedelja 19. maj 2013 |
gay ??
dohhhh: Kako ne sekiraj se ?!?!? Tip je pravkar poveda...kako moškemu namigniti za sex
Lepidoptera1: OMG punca kok si stara? 13,14? ne vem, a je don...ANKETA-ZA DIPLOMSKO NALOGO
blaz.poba: ne vem ne vemkateri prenosnik
blaz41: Odvisno od cenovnega ranga oz. uporabe. Če boš ...Znamke oblačil
gregabradacmarjanovic: kaj mi lahku kdo pove kje u celovcu je skladišč...