Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
deniniho
Število vnosov: 9
19.12.2011 ob 20:49

Kakšno je vaš stališče, če ima nekdo mlajšega/starejšega partnerja?
Moja izbranka šteje 15, sam pa 18. Razlike sma nekaj več kot 3 leta. Je to prevelika razlika?
Ampak ona mi deluje res odraslo, ni kot ostale avše pri svojih 15ih. In vedno bolj se navezujem na njo. Ampak med pri 18ih ni do nekega igračkanja, rad bi imel tudi kako resno zvezo. Sem že po naravi tak človek. Ne predstavljam si, da recimo izvejo njeni starši. Najbrž ne bi bili ravno zadovoljni, da ima njihova hčerkica starejšega fanta?
Tristokosmatih
Število vnosov: 128
20.12.2011 ob 23:44
*Odgovor na: deniniho +

sej ni take razlikesmiley

oba že več let vesta čemu služi '"tista stvar'"smileysmiley
-no0b-
Število vnosov: 13
20.12.2011 ob 05:57

moja kolegica je že pri 15 hodila s fantom ki je bil star 25 bla sta skupi 3 leta pol sta sla narazn k se je ga naveličala. prehitr ni dobr začet
-no0b-
Število vnosov: 13
20.12.2011 ob 05:58

moja kolegica je že pri 15 hodila s fantom ki je bil star 25 bla sta skupi 3 leta pol sta sla narazn k se je ga naveličala. prehitr ni dobr začet
Veseljak20
Število vnosov: 3
21.12.2011 ob 08:28

jah če je ljubezen boh pomagi je pač razlika umes smiley sicer v vajnem primeru ni velika razlika bosta pa res kasneje videla ali sta za skup al ne... drugače sem pa sam star 23 let moja draga je pa 29 in se po dobrem letu zveze še čisto vredu štekava smiley nekako se mi zdi da po 20-25 letu malo drugače gledaš na zvezo in ti večja razlika v letih ni problematična, poznam 2 para kjer je pjeb vsaj 5 let mlajši in so že srečni družini z otrokim.
yoshua
Število vnosov: 228
21.12.2011 ob 16:06

ja ker si ti mlajsi, zamenjala te ne bo, jo bos pa ti prej, edino ce te ne bo prej prisilia da bos dal ji otroka, ti pa bos dojel da si se mlad fant pa da bi rad se mal zivel. Njej tiktaka urca, 29 je kr stara ze. cez trideseta je imeti otroka riskantno.

Ne, leta so tam z razlogom.

V tvojem primeru je tko, pac mogoce bo s tabo, sam slej k prej te bo zamenjala, ker je enostavno mlada in mora izkusit.

Odnos je uspesn ce je 3 lete razlike in to po 20, torej 26 , 23 .. nekj takega ali pa 2 lete.. tko pac je, ampak itak boste dojel k boste izkusl.
avgustka
Število vnosov: 1773
22.12.2011 ob 15:49

Rizkantno je imet otroke pri 40,na pa pri 30-h.smiley

Drugač sem pa mnenja,da nobene veze nima razlika v letih.smileyIn za moje pojme tud ni hudga,če je punca od fanta starejša.Ja pa kva pol?
Bolj je pomembno,kdo je TA OSEBA,ki je s tabo in če se ujameta v vseh pogledih.Res pa da smo zlo naravnani na svoje sovrstnike in si iščemo partnerja,ki je kakšno leto starejši od nas,kar pa nam ne daje neke garancije,da morda tisti ni nič bolj zrelejši kot nekdo,ki je mlajši od nas......Na,pa smo spet pri izbiri.smiley
maych_y
Število vnosov: 32
23.12.2011 ob 10:48

Jaz sem s fantom začela hoditi, ko sem jaz imela 14 let on pa 18, takrat je razlika bila res prevelika, danes jih imam jaz 22 on pa 26 in je ta razlika čist ok. Tko, da ni prevelike razlike kar se tiče let, je pa pomembno če je razlika v načinu razmišljanja. Lp smiley
avgustka
23.12.2011 ob 11:30

Yoshua...koker kdo.smiley

MENTALNI RAZVOJ je zlo pomemeben,razlika v starosti pa ne......saj iz izkusenj,ki jih opazam pri drugih,bi tako trdila.Zato si pa za partnerja vedno izbiramo nekoga,ki nam je podoben v mislenju,tako imenovano SORODNO DUSO.Tle leta nimajo nobene veze.

Kar se pa otrok tice.....kar nekaj zensk je v zadnjih letih rodilo med 35 in 40 letom starosti,pa so bili vsi otroci na sreco zdravi.Se pravi,da ce so one,pol tud ZAPRMEJ bi lahk tud kera pri 30ih,a ne....Je pa to PRESOJA vsakega posameznika,kdaj se za to odloci.smiley
avgustka
24.12.2011 ob 13:09
*Odgovor na: yoshua +

Sorodne duse obstajajo...zal pa so redkesmiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
11°C | 17°C oblačno
Četrtek
23. maj 2013