Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
zrebica
Število vnosov: 1
04.12.2011 ob 16:12

zdravo!

mene zanima kako so se pri ostalih družinicah odzivali moški, ko so postali očetje??
a se jim življenje kaj spremeni?
kakšne so postale njihove dolžnosti??
kaj ste pričakovale od njih in kaj dobile?

hvala za odg
avgustka
Število vnosov: 1773
05.12.2011 ob 14:06

Seveda se spremeni....Ko se otrok rodi,se prvi meseci spremenijo že zarad pogostega nočnega vstajanja,hranjenja,previjanja in na splošno skrb za otroka.Tako je LOGIČNO,da se življenje zelo spremeni.Kako pa na to vsak odreagira,je odvisno od posameznika, njegovega karakterja,števila otrok in njegove starosti.......

Jaz osebno bi od potencijalnega očeta mojih otrok pričakovala deljeno skrb,ker živimo v 21.st.,kjer oba (in ne sam mamica) prispevata od prej vse naštetega.Logično pa je,da bi mu ponoči mal več privoščila spanca,ker je ona le na porodniški in je zato doma,kar pa mladi očka zarad službe tolk ne more.smileyOstalo pa naj ostane isto.
mseme
Število vnosov: 5
09.12.2011 ob 16:05

Ziv.

Da še jest dodam svoj lonček smiley
Sicer še nimam otrok ampak me pa najbolj moti razmišljanje žensk glede nočnega vstajanja. V začetku vemo da otrok rabi hrano na cca 2 uri. Kako hudimana nej jest vstanem in ga dojim?????...ne gre....torej zakaj bi jest vstajal?!?
Previjanje...ni variante....priznam glede tega sem egoist...poznam veliko mladih očkov ki svoje otroke ne previjajo.....mene tud fotr ni nikol pa nisem zato nič napačen smiley
avgustka
Število vnosov: 1773
10.12.2011 ob 12:41
*Odgovor na: mseme +

Haha,sem se prov nasmejala.......smileyNo,sama tud še nimam otrok,vem pa vseen nekaj o tem.Baje trenutno (vsaj men se tko zdi) živimo v 21.stoletju,kjer ženske niso cel dan za štedilnikih,ne kvačkajo,ne pletejo,nimajo pri 30 letih same na grbi že celo kopico otrok,kjer ima moški glavno vlogo v bajti in edini služi.'"Jok brate,odpade!'".Stvari so se precej spremenile.smiley

Kako bo pa tvoja TEORIJA zaživela v PRAKSI,boš pa pol vidu,ko se bo to zgodil.Velikokrat se iz zaračenega kruha največ poje.Čeprov zdej mogoče egostično gledaš na previjanje,ne vem če bo pol tud tko.Veš,ponoč otroc ne rabijo sam dojenja,ampak tud kakšno stekleničko čaja,previjanje in zibanje,da ne rečem še kaj druzga,ko so bolani.Zato tud če nimaš PRSI,še ne pomen,da si imun na vstajanje.Haha,pa brez zamere,sem mogla vseen mal '"tvoj piskarček strest'".smiley

Zrebica,ne se ustrašit,to so sam naša mnenja.Je pa fajn da se vnaprej pogovoriš z njim,da res pol ne bo kakšnih nesporazumov glede vzgoje otrok.smiley
Belona92
Število vnosov: 2
09.06.2012 ob 19:16

Lol, a svoj **** pa lahko obrišeš brez, da vihaš nos?
Robert Ma
Število vnosov: 99
12.06.2012 ob 15:18

sploh ima kdo od vas kometatorjev že otroke???
gnezda
Število vnosov: 1
12.06.2012 ob 21:24

zdaj govoriš eno, ko pa pride ta trenutek pa se vse spremeni.Ne razmišljaš ali boš vstal ponoči,al ga previl nahranil preprosto to storiš.
smiley
yoshua
Število vnosov: 228
17.06.2012 ob 17:42

zrel moski k ima otroka, se vede temu primerno, en fantek k je slucajno spustu pa tako, da potem moras vprasati, ce mu sede polozaj v katerem se je znasel, ocitno ne..
pazite se punce, pa izbirajte prave moske, ne fantke.

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
9°C | 18°C pretežno jasno
Sreda
22. maj 2013