Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
ipel
Število vnosov: 31
05.11.2011 ob 16:42

Pozdravljeni,

torej odlocam se za nakup tablicnega racunalnika in bi potreboval kaksne nasvete. Seveda je prvi s katerim se srecas Applov iPad, vendar mi pri tem nekako ni vsec to da ne podpira Flasha, nima multitaskinga in nima USB vhodov. Mi je pa zelo vsec odzivnost, saj je premikanje med namizji, fotografijami itd. zelo tekoce in lepo zgleda.

Kaj bi predlagali, da bi vsebovalo vse zgoraj omenjene '"funkcije'"?

PS: tudi cena se mi zdi za Apple pretirana, sploh ce vzames najboljsi model...
Grega Černe
Število vnosov: 1
06.11.2011 ob 11:22

Pri ipadu multitasking je, flasha ne rabiš, ker so skor use strani že updatane in delajo tudi brez flasha, edina stvar je to, da nima usb vhoda za druge naprave.
Je pa ipad par let pred konkurenco... počaki da pride ipad 3 vn in kupiš dvojko k bodo cene padle...
imusic
Število vnosov: 7
06.11.2011 ob 14:14

sej zdej neki velike izbire nimaš, če se odločas za tablico. al samsung ali pa apple. drugo je pač bl tako, tako. sam občutek ipada 2 je v rokah zelo dobr, zares teče sistem, z jailbrakem dobiš vse aplikacije zaston, npr tudi kot so keynote (applov power point...)... če potem pogledamo samsung galaxy tab 10.1, ki je tko nekako enak ipadu. sam občutek v rokah je dobr (sicer še ne dosega ipada meni osebno ampak je pa velik napredek v primerjavi z prvim tabom). tud os je dobr, edino je pa, ko sm ga malo sprobu v bigbangu, kjer so ga mel takrat razstavlenega je pa tako štekal da nism mogu vrjet. nobene tekočnosti, sm se čudu da so dal to tja na probo. tko da če vsi tako štekajo ga ne bi meu nikoli. drugače pa odločitev je tvoja z nobenim pa ne moreš veliko zgrešit smiley
edin.zn
Število vnosov: 9
21.06.2012 ob 18:00

Samo neki bi ti povedu - sestrina kolegica je vidla mojga Galaxy Tab-a 10.1 pa je takoj pojamrala da ma iPada in da sploh ni zadovoljna... iOS je super, ampak ne odtehta vseh slabosti! Grega - Youtube je cel narejen za Flash, tko da ti ostane samo aplikacija za Youtube, pa še to ne delajo vsi videoposnetki na Applu.
mkmorfius
Število vnosov: 1
21.06.2012 ob 20:23

IZOGIBI SE APPLOVIM IZDELKOM!
Rhaegon
Število vnosov: 100
22.06.2012 ob 13:43

Tudi če sm v vsem drugih stvareh zagovornik androida, je Ipad 2 daleč pred konkurenco. Sam si lastim Galaxy Tab, in ko pri očetu preizkusim Ipad, vidim da se ne da sploh primerjat. Sam še nisem naletel na spletno stran, ki je Ipad nebi odprl, niti posnetka ki ga (prednaložena) Youtube aplikacija nebi našla.

Itunes/app store sta neprimerno preglednejša od android marketa, in čeprav potrebuje nekej časa da se navadiš, Ipad nese konkurenco na polni črti. Edina stvar kjer moj Tab prednaši je trajnost baterije, in meni osebno lepši izgled. Večina ljudi ki se s tem ne strinja je sam na apple hate bandwagonu. Se pravi, PC > MACi (razen za dizajnerske programe), Galaxy S2/3 > iPhone, VSE tablice < iPad 2.

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
9°C | 18°C oblačno
Sreda
22. maj 2013