29.04.2012 ob 19:54
Dotiki, pogledi, samostoječe nogavičke, nosi krilo in ti zašepeta, da nima spodaj hlačk in mi reče, da si me želi , ko se nedolžno drgne ob mene v javnosti...

visoke pete in izrazit dekolte. Nihče pa bo izjavil, da ga nič. Itak. Ker že po naravi ni tako.
Prvo osebnost ženske in pol še vse kar spada zraven(od krilca..petk..ritke.. itd..) So bli primeri..ko je bla '"lepa'" oziroma kot bi rekla avgustka je bila'"vizualna kemija'"..pa me je vsega minilo že po par besedah ki sva jih spregovorila...
Pa je lahko imela nevem kako mini sexy krilce...dekolte ali spodnje perilo...nič ji ni več pomagalo...
Pa čist konkretno...se je že zgodilo da mi je bla '"sexy'" me je vzburila zelo vitka ženska..visoka..dolgonooga...se pa je tudi že zgodilo da me je vzburila marsikatera '"malo bolj buckasta'"..Pa tista z'"večjima košaricama'"...pa tudi taka ki je mela '"zelo majhni košarici'".. Taka v mini krilcu..pa tudi taka v dolgi oprijeti trenirki...
Prvo je važna osebnost ženske...da me privlači..da mi je zanimiva..nekaj posebnega...vse ostalo (krilce..spodnje perilo..dekolte..ritka..itd..) so pa samo še pika na i...stvari ki vse skupaj samo še bolj začinijo...

Recimo temu že sam to, da se pride k tebi stiskat v objem? To, da ti reče '"i want u'" .. Igrice pa razne oblekce so samo za popestritev usega. Je pa res da enmu tipu bodo petke v poistli ušeč, drugi jih pa vidt nebo mogu.. 

) pa mi nikoli ni manjkalo oboževalcev. Očitno je moškim prepovedano oz. nedosegljivo ful zanimivo.

|
Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto! |
|
Slovenija 8°C | 12°C ploha |
Petek 24. maj 2013 |
fafanje!
kg1: Pridi pa ti pokažem in te vsega naučim, dokler ...Ljubezenska magija
jaka.jernejc: Prejšnji mesec je bil moj rojstni dan, obletni...Prva ljubezen
Daniel2001: ne tisto je bil prijatelj na obisku pa je nekaj...Glava penisa
Daniel2001: to nisem jaz napisala::shy::Prva ljubezen
Daniel2001: Star sem 15 let. Zaljubljen sem v punco iz naše...