Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
Zlati Zmaj
Število vnosov: 6
29.04.2012 ob 19:54

Dotiki, pogledi, samostoječe nogavičke, nosi krilo in ti zašepeta, da nima spodaj hlačk in mi reče, da si me želi , ko se nedolžno drgne ob mene v javnosti...
muci mucka
Število vnosov: 269
03.05.2012 ob 22:09

kiklca pa spodaj brez
hendl
Število vnosov: 102
04.05.2012 ob 10:01

Oblečena v nekaj rahlo prozornega,spodaj pa nič
avgustka
Število vnosov: 1773
04.05.2012 ob 10:49

Tema, pri kateri ne rabiš TOPLE VODE odkrivat. smiley

Pogoj je seveda VIZUALNA KEMIJA.

Odvisen pa spet kdaj koga vzburja....Na začetku zaljubljenosti je dosti, da si tam- prisoten. Vse ostalo sam začini, da osebo zmešaš. smiley
Kasnej je pa stvar okusa in njegovih navad....... Ene moške bo vzburila prava obleka, druge mal večja košarca lepo grajenega dekleta. Tretji oboje in še kaj.

Če pa pogledamo na splošno, pa so ponavadi to krila nad kolen, sexi spodnje perilo (če ga skozi obleko vid, haha), smileyvisoke pete in izrazit dekolte. Nihče pa bo izjavil, da ga nič. Itak. Ker že po naravi ni tako.
saintmarcus75
Število vnosov: 78
13.06.2012 ob 09:29

Ženska kot celota. Cel paket..ne samo ovitek..smiley Prvo osebnost ženske in pol še vse kar spada zraven(od krilca..petk..ritke.. itd..) So bli primeri..ko je bla '"lepa'" oziroma kot bi rekla avgustka je bila'"vizualna kemija'"..pa me je vsega minilo že po par besedah ki sva jih spregovorila...smiley Pa je lahko imela nevem kako mini sexy krilce...dekolte ali spodnje perilo...nič ji ni več pomagalo...smiley

'"Vizualna kemija'" ni vse. Vsaj za nekoga ki ni površinski.smiley Pa čist konkretno...se je že zgodilo da mi je bla '"sexy'" me je vzburila zelo vitka ženska..visoka..dolgonooga...se pa je tudi že zgodilo da me je vzburila marsikatera '"malo bolj buckasta'"..Pa tista z'"večjima košaricama'"...pa tudi taka ki je mela '"zelo majhni košarici'".. Taka v mini krilcu..pa tudi taka v dolgi oprijeti trenirki...smiley Prvo je važna osebnost ženske...da me privlači..da mi je zanimiva..nekaj posebnega...vse ostalo (krilce..spodnje perilo..dekolte..ritka..itd..) so pa samo še pika na i...stvari ki vse skupaj samo še bolj začinijo...smiley
Tadej Dee La Vuzem
Število vnosov: 1
15.06.2012 ob 16:55

smiley
Mr.B99
Število vnosov: 6
19.06.2012 ob 00:35

Čisto odvisno.. 100 ljudi.. 100 čudi smiley Recimo temu že sam to, da se pride k tebi stiskat v objem? To, da ti reče '"i want u'" .. Igrice pa razne oblekce so samo za popestritev usega. Je pa res da enmu tipu bodo petke v poistli ušeč, drugi jih pa vidt nebo mogu.. smiley

Definitivno pa, ko se ti prikrade za hrbtom, ko počneš neki drugega (primer: pečeš palačinke) in te zgrabi tako, da takoj veš kaj hoče.. Takrat pa J**** palačinke! smiley
dunina
Število vnosov: 18
19.07.2012 ob 13:02

Jaz nič ne delam... v bistvu sem prav ledenohladna (glej in ne tikaj smiley) pa mi nikoli ni manjkalo oboževalcev. Očitno je moškim prepovedano oz. nedosegljivo ful zanimivo. smiley smiley
avgustka
Število vnosov: 1773
19.07.2012 ob 19:07

Ja, res.....Prepovedano, nedosegljivo in nedostopno je včasih še bolj interesantno. smiley
dunina
Število vnosov: 18
20.07.2012 ob 09:29

Ja, ker je treba to dobiti za vsako ceno - to je največ vredna trofeja. smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
8°C | 12°C ploha
Petek
24. maj 2013