Glede na to, da pišeš, da po 18 letih z tvojim partnerjem nič ni, oz. ni tistega, kar si sama želiš, bi blo za začetek fajn, da se z njim TEMELJITO pogovoriš o vseh tvojih filingih, ki te mučjo.
Ker NEZVESTOBA nikoli ni rešitev, če med dvema nekaj ne štima.

Kvečjemu si boš na svoja grba nakopala cel kup problemov od zmešanih čustev, do odkritja resnice...... In zna se zgodit, da boš tam veselo caplala, dokler ne bodo tvoja leta pridno minevala. Ti boš pa na koncu še na slabšem in se sekirala, zakaj si si to dopustila. In mislim, da tega človek dan danes res ne rabi.
Odkrit pogovor ponavadi doseže svoj namen. Če druzga ne, partnerju odpreš FRONTO VPRAŠANJ in mogoče se pa le zamisli sam nad sabo, kaj je tisto, kar je narobe v vajinem odnosu, da je do te ohladitve nekak prišlo. Pri teh letih se mi zdi, da je življenje v '"ala sistemu dveh upokojencev '" brez intime in nekih ljubezenskih čustev totalno nesmislno.
Ko enkrat med vama ne štima več, tud skakanje čez plot in iskanje avantur ne reši problema. Recimo, ko prideš z veselega žura domov, tam spet najdeš osebo, ki ti nič vrača. Pa je to pol smislno? Gotovo ne.......
Če pa seveda pogovori ne bodo rešili vajinega problema, gresta še vedno vsak svojo svojo pot. Pa brez izgovorov, da so tam notri otroc pa skupno premoženje. Take reči pol niso več predmetne, če sama s svojo dušo nisi zadovoljna in si želiš drugačnega življenja.

Je res velik problem danes, ni pa cilj kasneje. In to je tisto, kar se moraš zavedat.
kateri prenosnik
Navadna-misel: da ti na kraj pameti ne pade vzet hpja.S tem ko...Glava penisa
Daniel2001: meni kot ženski bolj paše če mi podre v pi*ko v...Ljubezenska magija
dicks: Prejšnji mesec je bil moj rojstni dan, obletn...fafanje!
d.j.1: mislim da to ni pomembno fajn je če ga fafaš b...odvisnost od samozadovoljevanja?
avgustka: Mislim, da bi ji morala ena nevtralna odrasla o...