Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
wider1971
Število vnosov: 14
10.04.2012 ob 14:42
*Odgovor na: hrctuning +

pa je prišo in hitro šel,..... ni se mu dvignil in meni je tudi vse padlo dol, ko sem vedela, da ne bo ostal,....tak je to z varanjem po 18 letih zvestega odnosa,..... pa tako sem si želela, enega konkretnega dedca,.... jebi ga sad!
avgustka
Število vnosov: 1773
11.04.2012 ob 13:46
*Odgovor na: wider1971 +

Glede na to, da pišeš, da po 18 letih z tvojim partnerjem nič ni, oz. ni tistega, kar si sama želiš, bi blo za začetek fajn, da se z njim TEMELJITO pogovoriš o vseh tvojih filingih, ki te mučjo. smiley

Ker NEZVESTOBA nikoli ni rešitev, če med dvema nekaj ne štima.smiley Kvečjemu si boš na svoja grba nakopala cel kup problemov od zmešanih čustev, do odkritja resnice...... In zna se zgodit, da boš tam veselo caplala, dokler ne bodo tvoja leta pridno minevala. Ti boš pa na koncu še na slabšem in se sekirala, zakaj si si to dopustila. In mislim, da tega človek dan danes res ne rabi.

Odkrit pogovor ponavadi doseže svoj namen. Če druzga ne, partnerju odpreš FRONTO VPRAŠANJ in mogoče se pa le zamisli sam nad sabo, kaj je tisto, kar je narobe v vajinem odnosu, da je do te ohladitve nekak prišlo. Pri teh letih se mi zdi, da je življenje v '"ala sistemu dveh upokojencev '" brez intime in nekih ljubezenskih čustev totalno nesmislno. smiley

Ko enkrat med vama ne štima več, tud skakanje čez plot in iskanje avantur ne reši problema. Recimo, ko prideš z veselega žura domov, tam spet najdeš osebo, ki ti nič vrača. Pa je to pol smislno? Gotovo ne.......

Če pa seveda pogovori ne bodo rešili vajinega problema, gresta še vedno vsak svojo svojo pot. Pa brez izgovorov, da so tam notri otroc pa skupno premoženje. Take reči pol niso več predmetne, če sama s svojo dušo nisi zadovoljna in si želiš drugačnega življenja. smileyJe res velik problem danes, ni pa cilj kasneje. In to je tisto, kar se moraš zavedat.
wider1971
11.04.2012 ob 14:27
*Odgovor na: avgustka +

avgustka, hvala za tvoj odgovor, ampak pri meni je še res vprašanje časa in problem je ravno v tem, da se on tega ne prizna in živi z menoj, zato, ker mu je pri meni lepo in je zastojn, kamorkoli bi šel, bi bilo konec luksuza, ki ga ima zdaj in tega se zaveda. jaz pa že zaradi male, ga ne postavim pred vrata,....da bom pa gledala, kako leta hitijo mimo mene, pa se mi tudi zdi nesmisel, čez par let bo tudi moj otrok, šel svojo pot, inakj bom potem,..... vsaj spomini bodo ostali in smeh, kako sem bila NORA, ali pač?
avgustka
11.04.2012 ob 15:01

Ni za kej. smiley Sem te že nekej časa brala in odločla, da napišem svoje mnenje na tvoj komentar. Vidm pa, da se zavedaš, kaj je pri vama narobe in kaj te čaka, če tega ne boš nardila. To je že korak......smiley Ker eni tega leta in leta ne spregledajo.

Ja in vem, da ni lahko nekomu rečt ADIJO po tolkem času, sploh če so v igri čustva in otrok. Sam žal, če gledaš pa pol iz vidika prihodnosti, je pa to edina prava pot. Ti pa mala se pa tudi zaslužta enga boljšega človeka ob sebi in ni mus, da mora bit to ravno njen biološki oče. Na tole izkoriščanje pa sem BREZ KOMENTARJA. Ker ni potreben...... Lahk rečem le, da čim prej beži od takega idiota, ker se te ne zasluži. smiley
wider1971
13.04.2012 ob 13:56
*Odgovor na: avgustka +

vse lepo in prav, midve že tako ali tako hodiva vsepovsod več ali manj same naokrog in jaz tako imam svoj LIVE. Kako se bo končalo, če se sploh kdaj bo, pa se v tem trenutku ne ukvarjam, ker bi me preveč stalo živcev, in življenje je žal samo eno. skušam preživeti brez večjih trenj in do zdaj mi kar uspeva. postala sem egoistična in v prvi vrsti poskrbim zase in delam to kar mi paše, seveda v veliki večini s hčero,...
avgustka
13.04.2012 ob 14:42
*Odgovor na: wider1971 +

Te razumem ja. Sej sama najbolj veš, kaj je prov in kaj ne in tko tud pol živiš.....
Ponavad pa že pride tisti ČAS, ko človek sprejme nove odločitve. Še vsak jih je, tko da ti želim VSE DOBRO. smiley
zlobnalutka
Število vnosov: 1
12.04.2012 ob 20:05

Mislim tapravi ste kake se mente tle gor.... Moje osebno mnenje je, da je Femme.Fatale tip pa se malo norca dela iz vas =) Drgač pa poustate kak kdo nabriše kero..... koga to sploh zanima? hhh pes, ki laja ne grize peace
Metalm
Število vnosov: 2
20.04.2012 ob 21:35

Obnašanje, dolgi lasje, postava in urejenost rok. Večinoma se mi dogaja da ženske same pridejo do mene in to pred mojim dekletom smiley. Kaj delam ? Nič lol.
waco
Število vnosov: 29
20.04.2012 ob 22:57

zanimiva , lepa ker so dejansko po svoje vse ženske lepe in za nekoga je čisto vsaka lepotica , pol pa ne vem dišat prav ! vonj je tut odločilnega omena po moje pa ne umeten parfum ampak naraven tisti '"prvinski'" po moje ! sem mel res dost punc , mogoče '"lepših'" kot mam ženo ampak resnično ravno ta je bla tista prava ! in še danes sem nor nanjo po recimo 17 letih ! zame je najlepša še vcedno ! so pa kriteriji kot sem naštel in verjemi ni videz tisti glavni je pa pomemben zelo ! srečno !!smiley
wider1971
23.04.2012 ob 09:34
*Odgovor na: waco +

waco, to mi je všeč, da je še tebi danes tvoja draga, tista prava,...... in vedno bi naj tako bilo, .... še veliko lepih trenutkov vama želim in upam, da se tvoja draga tega zaveda,.... če ne, povej ji to!!!!!!!!!

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
9°C | 18°C pretežno jasno
Sreda
22. maj 2013