Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
sedmak
Število vnosov: 7
19.03.2011 ob 19:37
 
no mene zanima če je gdo od vas že imel podobne izkušje kot jaz
pred kratkim sem iz radovednosti pogledal par gey porničev in nemorm reči da pri tem nism bil nič uzburjen
kaj to pomeni da sem gay ??smiley
prvis
Število vnosov: 9
14.10.2011 ob 15:24
*Odgovor na: sedmak +
 
ja js sem tud s sosolcem pogledu gay pornic pa nama je prslo, zdej si ga pa drkama na gay porniče
damiru
Število vnosov: 1
24.07.2013 ob 13:14
*Odgovor na: prvis +
 
torej si star? O.o

Število vnosov: 7
27.06.2013 ob 14:38
*Odgovor na: sedmak +
 
Bi radi uzivali in se imeli lepo. Zato se oglasi pri meni.Moja ritka je napeta in razgreta. Tvojga ticka rada sprejema. Moj Tiček pa pravi korenjak ki tvojo picko ali ritko fuka rad. . To velja za Fanta , Damo ali Par. uMMMM . 070 / 383 - 834 David
sedmak
Število vnosov: 7
20.03.2011 ob 14:52
 
?? =)
hetero porniči me zelo uzubijo
MjawBrezRepa
Število vnosov: 5
21.03.2011 ob 12:02
 
Zdravo Sedmak!

Veliko mladostnikov je zmedenih glede usmerjenosti (gej ali strejt). To je zato, ker se še iščejo. Pogosto se mladostniki vzburijo tudi ob pogledu na istospolni spolni akt, a večinoma jih vzburja radovednost in sama ideja spolnosti. Jaz imam podobno izkušnjo iz svojih mladostniških najstniških let, ko smo s prijateljicami eksperimentirale, kasneje me je minilo in zdaj imam zdrav odnos s svojim možem.

Če pa misliš, da je kaj drugega vzrok tvoji vzburjenosti, oziroma, če meniš da se boš v odnosu bolje znašel z osebo istega spola, potem pa moraš najbrž razmisliti o vseh vidikih te odločitve (starši, partner, družba, družina...). '"Priti ven z omare'" ni lahko, je pa osvobajajoče. Razmisli.

Vso srečo in lep pozdrav!
Marco Cute
Število vnosov: 5
22.01.2013 ob 12:33
*Odgovor na: MjawBrezRepa +
 
MjawBrezRepa

Če pa misliš, da je kaj drugega vzrok tvoji vzburjenosti, oziroma, če meniš da se boš v odnosu bolje znašel z osebo istega spola, potem pa moraš najbrž razmisliti o vseh vidikih te odločitve (starši, partner, družba, družina...). '''"Priti ven z omare'''" ni lahko, je pa osvobajajoče. Razmisli.


Kašne ti klanfaš....!! Pa kako moraš pisati o odločitvi in razmisleku. Ne morem verjeti, da še vedno obstajajo ljudje (kot ti), ki mislijo, da se človek o svoji spolni usmerjenosti '"odloča'".
Prosim, če ti spoštovana MjawBrezRepa razmisliš o sebi, vzameš v roke kako resno literaturo o spolnosti in nato začneš razpravljati o stvareh kot so '"Out of the closet'" kar pa je odločitev in je težka glede na homofobično sranje ups stanje naše zaplankane slovenske družbe - Svetlana M. ima zelo primereno besedo - Slovenceljni.
Neo Sajan
Število vnosov: 6
23.03.2011 ob 23:10
 
ja, jas tudi, ko vidim kup dnarja mi takoj stoji,... kaj pa sm potem jas,...????
AmonRaa
Število vnosov: 3
24.03.2011 ob 00:21
 
Neo Sajan je napisal:
ja, jas tudi, ko vidim kup dnarja mi takoj stoji,... kaj pa sm potem jas,...????


ti si pa cepec! pomagaj raje zmedenemu dečku s kakšnim pametnim (primernim) nasvetom.
AmonRaa
Število vnosov: 3
24.03.2011 ob 00:32
 
@sedmak...vsak si izbere svojo pot, s kom mu bo lepše in če je to moški ali ženska. postavi svoje možgane na mesto in razmisli kako boš šel naprej. če ti je bil všeč istospolni akt. še ne pomeni da si gay...lahko so ti punce/ženske enako toliko všeč. pozabi na stereotipe. sam se odloči kam in kako. jaz sem se tudi enkrat s kolegom zalizal v najstniških letih. (neumna stava, in veliko preveč alkohola, plus kakšna rastlina, ki če je prižgeš in vdihneš dim, ima določene stranske učinke!) smiley pa še to ne pomeni da sem gay. smiley danes imam zaročenko (in ja, da se nebo najdu kak pametnjakovič, ZAROČENKA JE ŽENSKEGA SPOLA) in ti moram povedati da komaj čakam na najino skupno življenje...

želim ti vso srečo in karkoli boš izbral bodi srečen! smiley

lp smiley
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Almir: prej in potem

Almir (Gostilna): To pa je šokantna sprememba!

Koprčan Almir Begić, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, v kateri je sicer slavil Valerio Lutman, je svojevrsten zmagovalec. Poleg tega, da si mnogi Slovenci želijo poskusiti njegove kreacije, ima za seboj še eno veliko zmago – shujšal je 60 kilogramov!

Anketa

Arhiv

Katero Slovenko bi najraje 'gostili' v mokrih sanjah?

erotične fotografije - 2