Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
lorikaa
Število vnosov: 3
20.02.2011 ob 21:01

hei.mene pa zanima,zakaj moški velikokrat spreminjate obnašanje?enx ste oh in splohsmiley kakšen drugi dan pa ko da vam je čisto vseeno za punco??to sn nazadnje doživela pr enmu fantu,ko me je ta teden vprašal če bi hodla z njim pa je bil ves sladek,do včeraj,ko ga je kr neka piknalo pa so se njegovi lepi smsi spremenili itd. kaj se vam moškim plete sploh po glavi?kdaj naj punce vemo, da nas nimate '"za norca'" pa kdaj naj vemo da so vse lepe besede resnično iz srca?
metakm
Število vnosov: 4
02.07.2012 ob 15:13
*Odgovor na: lorikaa +

pac odvisno kko se cura obnasa to tipa...smiley
lorikaa
20.02.2011 ob 21:17

aja pa mal sn sfalila rubriko,se opravičujemsmiley
avgustka
Število vnosov: 1773
21.02.2011 ob 14:47

Hehe,Lorikaa.......ti bom jaz povedala,če te zanima še žensko mnenje.smiley

Mogoče ta nesojeni fant ni imel potrplenja s tabo,ker bi sam nekaj na hiter rad.Dones je žal takšna slika te scene.
Jaz se velikokrat sprašujem,kam so šli vsi tisti normalni odnosi,ki so še nedavno nazaj obstajali.Lepo si se počasi spoznaval,šli smo na pijačko al v kino,mal poklepetal, se lepo družil,pa se je sčasoma med dvema rodila neka navezanost, zaupanje in s tem ljubezen.
Dones pa......večina nima potrpljenja,po parih sms-jih že obupajo,brez razloga prekinejo,mejlov ne odpišejo,čeprav jim ne daješ slabega vtisa ampak nasprotno.Obnašajo se kot da smo sam trofeje,ki se jih dat osvojit in takoj zavrečt.Prehitro bi radi takoj sex,če ga ne dobijo,te imajo za spolno zadrto,zaplankano........V glavnem,tud jaz jih ne razumem povsem,da sem že čist obupala.
Ti povem,kako so se končali tri nedavna povabila na kavo........
Prvi tip je bil poročen,hotel od mene neko občasno avanturo ter pričakoval striktno zasebnost,da žena ne izve,skratka rad bi ljubico......
Drugi me takoj po pol urci čveka povabi v svoje stanovanje,da se pač nima časa z mano pogovarjat in me gledat,ker je s tem namenom tudi prišel.....
Tretji me je po kavici še dvakrat poklical,ko pa je pogruntal,da nisem sam za odprto kratko občasno razmerje,me je takoj odpikal,čeprav je na kavi,govoril drugače.
Iz tega sem se naučila,da me nihče ne bo imel za budalo,za nek sex objektsmiley,da ne grem več na pijačko z nekom,ki ga slabo poznam,dokler ga tolk ne bom prečitala,da vem,da je vsaj normalen.

Pa seveda to ne leti na vse moške tega sveta,ker še vedno mislim in upam,da so nekateri vredni zaupanja,sam skrivajo se in se ne izpostavijo.smileySem pa samo napisala svojo izkušnjo,tako da moški razpišite se,me prav zanima vaš pogled na moje pisanje.smiley
tr00per
Število vnosov: 8
17.06.2012 ob 01:06
*Odgovor na: avgustka +

iz izkušenj bom reku, da je lahk tud obratno smiley sm spoznou punco, fino fajn, se mi je zdelo, pa menda je bila neka obojestranska privlačnost. ampak pol so bli pa odzivi na SMSe občasni, medtem ko sm jst na njen rojstn dan pršu, ona na koncert pa rojstn dan pa takle, ku je en mesc oblublala, da pride, ni, sporočila tudi nič ni....pol si pa pač začneš mislit svoje. sej, men je useen, kaj počne, nti ji ne zamerm, sam dokazala je, da ni zanesljiva in da je brez veze se ukvarjat z njo smiley
mr_claus
Število vnosov: 12
21.02.2011 ob 19:58

No,js s svojga vidika --> s punco se matram, dokler imam dobr feedback. Če ga ni, se odstranm in grem naprej. Punc je dost na svetu, ni vrag d ne bom našu take k mi ustreza smiley in se ne bom matru tm kjer ni nobenega učinka right? smiley
avgustka s temi k si pa ti šla vn, je pa uprašanje kaj so iskal. One night stand mogoče? smiley
zoltan54
Število vnosov: 1
22.02.2011 ob 01:00

...men so pa svetovale, da naj se neham matrat in da naj se končno že prepustim...in se se res-od takrat sem srečno SAMSKI(čeprav si še želim...)
avgustka
22.02.2011 ob 10:59

E vidiš,mr_claus,točen to.........Ampak veš kaj me moti,da se odkrito ne pove na začetku.Če bi že naprej nekdo reku,da je sam za avanturo al pa One night stand,Ok,sploh ne bi šla na koffee.Takšni pač zame ne obstajajo.Ne pa,da se laže v oči,predstavlja v krasni luči,kolk ne mara izkoriščanja,pa hoče resno punco in še od mene pričakuje,da jaz nisem taka.Na koncu sem pa jaz izpadla neumna.smiley

Je pa tako kot si napisal......trudiš se z nekom,če je OK,dokler on/ona vrača.Če vidš,da ni šans,ajde gremo dalje.Ne splača se nekaj na silo iskat.......Sama sem še vedno mnenja,da ljubezen tko la tko sama od sebe pride.Bolj ko iščeš,da bi z nekom bil,manj je možnosti,da je to prava oseba.

Hehe,Zoltan54...... a veš,sej samski bit sploh ni tko slabo.smileyNa cajte prov paše.Vseeno boljš tako,kot pa imet ob sebi nepravo osebo.
lorikaa
27.02.2011 ob 14:39

ja katastrofa so tti fanti nekateri smiley tui jaz sn že skoro obupala... zaj pa mi še povrhu tega tale piše kako ga neke stvari name spominjajo... sej nvem kdo je pol tu nor?smiley drgače pa avgustka se čisto strinjam s tabo, da se prehiter tempo življenja kaže tui v ljubezni in medsebojnih odnosih...jaz upam,da srečam pravega pa ne prepozno smiley
avgustka
27.02.2011 ob 16:02

lorikaa,res je kar praviš....

Ne vem,kaj je krivo.....po moje je to reality današnje družbe.Včeraj je eden dober napisal.....da je vse zmešano,ker si folk ob vsej kontracepciji in kondomih privošči na hiter menjat partnerje.smiley
Še vseeno ne štekam ljudi,da zmorejo to počet brez čustev.Jaz,da se na nekoga ne bi navezala,da ne govorim še o pravi ljubezeni,ne bi zmogla.

Da ti pa tip piše,pomeni pa sam eno....se je premislu....končno ugotovil,kaj je pri tebi zamudu.....al pa ga je vmesna bejba razočarala.Tako da nora ziher nisi.smiley

Ma sej bo....čim manj se sekiraj okrog tega,bo že enkrat prišel pravi mimo.Sej se ti nikamor ne mudi,a ne?smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Goldwing Slovenija - 22

Vsi motoristi so barabe, mar ne?

Saj poznamo zgodbo – skupina motoristov prihrumi v majhno idilično mestece. Otroci bežijo s cest, mame zapirajo naoknice in zaklepajo vrata, moški pa se skrijejo v najtemnejši gostilniški kot …

Anketa

Arhiv

Kaj v vročih dneh najraje primete v roke?

Kopalke