kakšen drugi dan pa ko da vam je čisto vseeno za punco??to sn nazadnje doživela pr enmu fantu,ko me je ta teden vprašal če bi hodla z njim pa je bil ves sladek,do včeraj,ko ga je kr neka piknalo pa so se njegovi lepi smsi spremenili itd. kaj se vam moškim plete sploh po glavi?kdaj naj punce vemo, da nas nimate '"za norca'" pa kdaj naj vemo da so vse lepe besede resnično iz srca?20.02.2011 ob 21:01
hei.mene pa zanima,zakaj moški velikokrat spreminjate obnašanje?enx ste oh in sploh
kakšen drugi dan pa ko da vam je čisto vseeno za punco??to sn nazadnje doživela pr enmu fantu,ko me je ta teden vprašal če bi hodla z njim pa je bil ves sladek,do včeraj,ko ga je kr neka piknalo pa so se njegovi lepi smsi spremenili itd. kaj se vam moškim plete sploh po glavi?kdaj naj punce vemo, da nas nimate '"za norca'" pa kdaj naj vemo da so vse lepe besede resnično iz srca?
kakšen drugi dan pa ko da vam je čisto vseeno za punco??to sn nazadnje doživela pr enmu fantu,ko me je ta teden vprašal če bi hodla z njim pa je bil ves sladek,do včeraj,ko ga je kr neka piknalo pa so se njegovi lepi smsi spremenili itd. kaj se vam moškim plete sploh po glavi?kdaj naj punce vemo, da nas nimate '"za norca'" pa kdaj naj vemo da so vse lepe besede resnično iz srca?

,da ne grem več na pijačko z nekom,ki ga slabo poznam,dokler ga tolk ne bom prečitala,da vem,da je vsaj normalen.
Sem pa samo napisala svojo izkušnjo,tako da moški razpišite se,me prav zanima vaš pogled na moje pisanje.

Kako jo dobiti nazaj ?!
gray: Well, this sucks.. Jaz sem mel zelo podobno iz...kako dobiti novo punco
Fajč Smajilović: Moje mnenje je, da velik žensk dans gleda na ke...PRAVA ŽENSKA
boginja39: ebolson in rafting a sta vidva mogoče točno tak...Kako se zrediti?
tatalinca: mislim..kateri idiot gre priporočat otroku,naj ...gay ??
Ernest F. Cifra: Kako ne sekiraj se ?!?!? Tip je pravkar pov...