Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
tr00
Število vnosov: 46
19.03.2011 ob 11:22

@Rozvita123 Mislim, da vemo v čem je problem :=) Sem imela dva fanta, ki sta se še pred seksom hvalila, kako sta obdarjena... Na koncu je eden imel penis v dolžini malega užigalnika, drugi pa okol 12cm. Sramota na višku.. Sicer mi dolžina res ni pomembna, če je pri sexu prisotna ljubezen. Moj dolgoletni fant ima penis 16-17 in sem z njim čisto zadvoljna.
eltador
Število vnosov: 1
24.03.2011 ob 18:07

Jaz mam 12, pa me zanima če je to dovolj.
Faker123
Število vnosov: 7
25.03.2011 ob 08:37

imam 24 cm pa morem povedat da je to kr en VLKI problem ker recimo ko sem v šoli mam eno ful dobro profesorico ki skoraj vedno hodi okoli v kiklici pa mrežastih pajkicah je pač reakcija kaj naj rečem sem samo moški smiley pa ko to pa zraste pride skoraj do kolena ne tak da še po možnosti me pokliče ven pol pa je cela blamaža . ampak kaj se tiče seksa ne to dam noter pa ji že pride na začetko jo tudi boli ampak tudi debelina je važna in moj pa je debeli ko pes.ko pa ne stoji pa ma premer nekje 8-10 centimetrov nikoli neisem mero xD
AUDIA8
Število vnosov: 1
25.03.2011 ob 19:47

Jaz mam 12 cm in mi še nobena ni rekla da sem slab, tako da mislim da dolžina spet ne predstavlja nevem kaj. Pač tak je eni ljudje so debeli drugi suhi, eni velkieni majhni, eni bogati eni revni..... isto je pri lulekih in dojkah pri ženskah, kar se še lažje opazi kot pa pri lulekih smiley)))
Cobra 11
Število vnosov: 18
26.03.2011 ob 10:53

Jst se pa sploh ne obremenjujem z tem ker vem, da nas je bog ustvaril različne z namenom. Tako kot mamo moški različno dolge penise imajo ženske različno velike dojke in različno globoke vagine. V bistvu pa ni doben penis premali ker je v povprečju vagina globoka 7.5cm je pa raztegljiva tako da se prilagaja velikosti tako da je vsak dost vlki, nekateri celo prevlki. Nekdo je prej izjavil da je 10cm premalo, to ni res ampak se mora t pol bolj potrudit.

pa tut ni vse v dolžini in mišicah!!!!! če sta dva res zaljubljena, to da nima mišic in vlkega penisa ne predstavlja ovir!!!
Vsaka metla ma svoj štil, a ne???
Medicius
Število vnosov: 6
02.04.2011 ob 04:17

Razumevanje med partnerjema in izpolnjevanje njunih želja je najbolj pomembno! Lahko je 5, 10 ali 30, če prvega ni, ni NIČ! smiley
sm_kar_sm
Število vnosov: 10
13.04.2011 ob 23:35

dolzina penisa mora ustrezati posamezniku in sicer v tem pogledu, da lahko stoje urinira,... ja ja bla bla, velikost ni pomembna, debelina tudi ne,.... itak d vse vse šteje, si lohk še tak dec pa če si skromno obdarjen bo bolša polovica kmalu našla kj za poštukat, za ene punce tud 24 ni dost, za druge pa že 14,5 skor mal preveč,.... jst si svojga premoženja še nism izmeril, ker ga ne mislim prodajat, če se pa kera javi za to nadvse pomembno nalogo naj pa piše,... lpsmiley
supergirl2
Število vnosov: 11
18.04.2011 ob 10:48

Dolžina ni pomembna, važna je kvaliteta!!!smiley
busta-rusta
Število vnosov: 23
21.04.2011 ob 09:16

Pr men so ženske najprej smiley potem smiley kmalu za tem smiley na koncu smiley in naslednje jutro smiley ko js smiley
zdravoStari
Število vnosov: 9
23.04.2011 ob 16:14

si hotu reč, da so ženske najprej smiley potem so smiley medtem ko setam nekaj trudiš, ko se zbudijo so pasmiley ti pa smiley ?
smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
8°C | 20°C
Nedelja
19. maj 2013