Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
sleekknox
Število vnosov: 3
20.08.2012 ob 13:40
*Odgovor na: busta-rusta +

hahahasmiley)good one
hrctuning
Število vnosov: 27
26.07.2011 ob 21:52

king34 je napisal:
pozdravljeni! hvala za odgovore
star sem 17 let,
tečem zdaj že vsak dan.

Tek ni za to da se boš zredil, kot ti je že *mpipus* predlagal je najbolje da ješ dosti hidratov( testenine, pretiravaj s kruhom, odmisli hamburgerje in zelo mastno hrano, kuhano meso ali pečeno na žaru, lahko tudi pečeno meso v ponvi vendar malo olja ) kupi si tudi proteine GEINER ali MALTOMAX..to bo to od hrane....začni vaditi na zgornjem delu telesa dviguj kvihte, trebušnjaki, metulček, itd.

Vrjemi da če se boš držal tega ni vraga da se nebi zredil, razen če ti pač zdravstvene težave ne dopustijo, ščitnica je dostikrat velik problem..

Lepo treniraj in se zdravo prehranjuj smiley
kiml221993
Število vnosov: 1
27.02.2012 ob 00:10

Zdravo..sem star 19 let, sem velik 185cm in tehtam 66kg rad bi se cim prej v cim krajšem času zrediu za 10kg kaj priporočate da jem..hvala..lp..Aleš
smiley
naivna
Število vnosov: 18
28.02.2012 ob 04:37

[quote]naivna je napisal:
smileysmileyRajsi se hrani z krompirjem in mesom in zelenjavo, da bos zdrav in ko dosezes 25 let,
se bos zacel rediti , ce bos hotel ali ne.
The.Boss
Število vnosov: 2
01.03.2012 ob 11:00

Žiujo jaz imam podobne težave kot ti. Vendar mi uspeva tako, da redno jem (5 obokov na dan), spim in telovadim vsaj 3-4 krat na teden. Pred kratkim sem si kupil tisto štango, ki se da na vrata (prodajajo jo v Hervisu, cena je okoli 15 EUR) in morem rečt, da se mi po mesecu in pol že zelo poznajo mišice na rokah, predvsem pa hrbtne.
Naredim 4 serije po 8 dvigovanja trupa, 4 serije po 30 sklec, 4 serije po 15 počepov (z utežmi). Tako, da sem na mišični masi že kar nekaj pridobil.
avgustka
Število vnosov: 1773
01.03.2012 ob 15:36

Jaz bi se tega tako rečenega ZREDENJA mal počasi lotila. Ker če se boš prehitro hranil z različnimi ogljikovimi hidrati, ti lahko na telesu pusti posledice in to so STRIJE. Teh se pa '"za zlomka'" ne da kar tko znebit, pa še nič lepo ne zgledajo poleti, ko koža od sončenja postane malce bolj zagorela. smiley

Moj nasvet je čist preprost........spremeni jedilnik z večjim kalorijskim vnosom od sedanjega..... včekrat na dan jej......ob tem pa ne pozabi na mišice (beri jej tudi beljakovine)smiley
Glede telovadbe ti je predhodnik lepo povedal kako naredi on. Mišice tud več tehtajo, tako da z hrano in z telovadbo si precej na dobri poti. Ne moreš pa to pričakovat, da bo kar čez noč. Lepo po pameti in to počasi, pa bo.smiley
zety_14
25.03.2012 ob 21:01

Žiujo.Kar naprej so reklame kako shujšati nekateri pa imamo probleme s tem da pojemo veliko a se vseno ne zredimo.Tudi jaz sem presuh star sem 15 let visok 164 cm in imam le 44 kg.Prosim dajte mi kak nasvet kako se naj zredim!

lpsmiley
lolol5
08.04.2012 ob 19:22

tudi jaz bi lepo prosil za pomoč ker sem presuh!!!!! star sem 12 let in sem visok prebližno 147-149 metrov in tehtam samo 30 kil morte mi pomagat!!!!!!!!!help please!smiley
Žiga Bašek
Število vnosov: 9
01.05.2012 ob 16:33

VEČ ŽRI!
Robert Ma
Število vnosov: 99
02.05.2012 ob 15:37

jst sem bil celo mladost do 20 leta podhranjen!! zdaj pri 35 pa mi dohtarca priporoča da naj dam kakšno kilco ali dve dol!! tak da pubeci ne se obremenjevat z težo v vaših letih!!

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Lovača Team - 2

Kdo so slovenski fantje, ki iz morja vlečejo pošasti?

Na svetovno prvenstvo Big Game Fishinga, ki je letos potekalo na Kostariki, se je uvrstila tudi ekipa slovenskih fantov - Lovača team. Z nami se je pogovarjal eden od članov ekipe, Aljoša Hribar, ki je med 340 posamezniki zasedel odlično 5. mesto!

Anketa

Arhiv

Kateri del telesa najraje vidite razgaljen?

plaža
Weather Slovenija
5°C | 12°C rahlo dežuje
Sobota
25. maj 2013