Čist po domače povedano nisi ji več zanimiv. S tem, ko punci posvečaš vedno več časa samo dokazuješ svojo nezrelost in navezanost.
Zapomni si, da si nobena ( no dobro nikoli ni nič 100%
) ne želi fanta, ki ji je vedno na voljo in jo časti z vseh strani... čeprav nobena tega nebo priznala... Kot drugo, mislim, nisem pa čisto prepričan, da si prenehal in prekinil stik z več ali manj skoraj vsemi prijateljicami. Razmišljaj v smislu : \'\" Kako neka stvar doseže, da je \'\"IN\'\" ter zaželjena???\'\" Čist enostavno, ljudje se vedemo, kot trop živali, če med predstavnicami ženskega spola dosežeš status, ko si zaželjen si \'\"IN\'\" in ko si enkrat v tem območju te ženska ne zapusti tako hitro, ker vedno na nek način tekmuje za tebe...
Tako, da če pogledam s te strani... Moj najboljši predlog je ... pustijo naj gre, bodi nedosegljiv za njo, najdi si nov hobi pojdi s starimi prijatelji in predvsem spoznaj nove punce, kjer le lahko (trgovine, pošte, dvigala, ulica), kajti s tem, da si v družbi in z drugimi boš prebolel veeeeeliko prej kot če se zapreš vase! In DA, govorim z izkušenj ker tudi jaz sem bil zelo prizadet vendar, bi lahko mojo bolečino zmanjšal za več kot 90% , če bi imel znanje, ki ga imam zdaj...
LP in daj ji ta čas ter naredi sebi levjo uslugo ....
....mislim, da ti bo desanka šakič kmal zlo prov prišla.
pa kar se tisktega vrtenja v krogu tice, pomeni, da te ima najbrz zelo rada ampak ne prenese vec istih problemov ker vaju nikamor ne pripeljejo. ne teci takoj k drugi ampak jo vprasaj kaj jo moti, in ce ti ona res veliko pomeni potem se morata oba potruditi in problem(e) resiti. pa kaksen romanticen vikend si morata obvezno privosciti... nama je to resilo zvezo

Kako jo dobiti nazaj ?!
Jure225: Prvo najstniško ljubezen je vedno težko pozabit...kako dobiti novo punco
Fajč Smajilović: Moje mnenje je, da velik žensk dans gleda na ke...PRAVA ŽENSKA
boginja39: ebolson in rafting a sta vidva mogoče točno tak...Kako se zrediti?
tatalinca: mislim..kateri idiot gre priporočat otroku,naj ...gay ??
Ernest F. Cifra: Kako ne sekiraj se ?!?!? Tip je pravkar pov...