Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
VonFaust
Število vnosov: 5
28.06.2010 ob 01:44

Malo bom krut in ti bom povedal direktno...

Čist po domače povedano nisi ji več zanimiv. S tem, ko punci posvečaš vedno več časa samo dokazuješ svojo nezrelost in navezanost.

Zapomni si, da si nobena ( no dobro nikoli ni nič 100% smiley ) ne želi fanta, ki ji je vedno na voljo in jo časti z vseh strani... čeprav nobena tega nebo priznala...

Kot drugo, mislim, nisem pa čisto prepričan, da si prenehal in prekinil stik z več ali manj skoraj vsemi prijateljicami. Razmišljaj v smislu : \'\" Kako neka stvar doseže, da je \'\"IN\'\" ter zaželjena???\'\" Čist enostavno, ljudje se vedemo, kot trop živali, če med predstavnicami ženskega spola dosežeš status, ko si zaželjen si \'\"IN\'\" in ko si enkrat v tem območju te ženska ne zapusti tako hitro, ker vedno na nek način tekmuje za tebe...

Tako, da če pogledam s te strani... Moj najboljši predlog je ... pustijo naj gre, bodi nedosegljiv za njo, najdi si nov hobi pojdi s starimi prijatelji in predvsem spoznaj nove punce, kjer le lahko (trgovine, pošte, dvigala, ulica), kajti s tem, da si v družbi in z drugimi boš prebolel veeeeeliko prej kot če se zapreš vase! In DA, govorim z izkušenj ker tudi jaz sem bil zelo prizadet vendar, bi lahko mojo bolečino zmanjšal za več kot 90% , če bi imel znanje, ki ga imam zdaj...

LP in daj ji ta čas ter naredi sebi levjo uslugo ....
hecate
Število vnosov: 277
02.07.2010 ob 01:51

nevem kakšno zvezo sta mela na začetku in kakšno mata zdej...sam pr moji zvezi kar opažam je da se je na začetku še neki trudu...predn sm pršla k njemu je pospravu - zdej se mi že vnaprej oprošča da ni (oz. je že tok delč da mi niti pove več ne da bom pršla v razmetano stanovanje in da je use pucanje prepustu men), na začetku sva sexala tut po 4x na dan...zdej sm srečna če dobim 2x na tedn http://moskisvet.com/static/slo/microsites/default/img/forum /smiley/5.gif ...na začetku mi je kej sam skuhu...zdej mu morem težit da se spomne v štacuno po futr it, čeprou mi dostkrat k pride zjutri iz šihta prnese kej toplega iz pekarne
daywalker
Število vnosov: 4
03.07.2010 ob 18:56

Hehehe....stara fora nova buda**. Ja če ti je pa to rekla, te pa sigurno hoče za moža smiley ....mislim, da ti bo desanka šakič kmal zlo prov prišla.
taamch
Število vnosov: 217
06.07.2010 ob 13:13

ko zenska rece da rabi cas ji je potem prelepo da bi sla nazaj v zvezo.
kuukuc
Število vnosov: 1
24.07.2010 ob 05:12

naj bo nekaj časa čist izolirana od tebe....potem boš pa videl.če bo hotla prijateljstvo ji jasno povej,da maš prijateljev zadosti.
kai.
Število vnosov: 1
29.07.2010 ob 21:07

jaz imam tudi podoben problem kot nekateri tukaj.. ženska mi pravi da me po treh letih ne želi več.. pou leta nazaj je na vse načine hotela zanositi z mano a jaz nisem bil za ker sem bil brezposeln. sedaj sva narazen približno 2 mesca. še vedno me vleče h njen a je sedaj prepičana da noče biti več z mano.. v dilemi sem ker ne vem kaj sem naredil narobe. prosim za nasvet.. hvala
Lea Xmalax
Število vnosov: 2
05.08.2010 ob 11:30

to je tipičen izgovor vsake ženske, ima drugega
Chanelle
27.08.2010 ob 14:47

ce jo imas res rad potem vzbudi nazaj strast in kemijo smiley pa kar se tisktega vrtenja v krogu tice, pomeni, da te ima najbrz zelo rada ampak ne prenese vec istih problemov ker vaju nikamor ne pripeljejo. ne teci takoj k drugi ampak jo vprasaj kaj jo moti, in ce ti ona res veliko pomeni potem se morata oba potruditi in problem(e) resiti. pa kaksen romanticen vikend si morata obvezno privosciti... nama je to resilo zvezo smiley ni nujno, da vedno uspe je pa vredno poskusiti.

p.s. splaniraj sam in jo preseneti. tistih 100 evrov se ti bo obrestovale, drugace bos pa vsaj vedel, da si vse poskusil in da mogoce nista za skupaj.
Klemen Rejec
25.01.2011 ob 10:00

Ko ženska reče, da rabi čas... misli na drugega
5lamca
Število vnosov: 137
25.01.2011 ob 21:54

Kaj ženska tuhta, ti ne morm rečt...Ker je več različnih scenariju, lahko ma drugega, lahko je zmedena, lahko je,...bla bla bla...
Definitvno morš pa storit, kar je reku/rekla \'\"kuukuc\'\". Totalna izolacija, če jo hočeš nazaj. Če je pa ne bo, je pa tak že zdej prepozno in ne bi blo nč bolš, če bi jo obdaju z nevem čem...
Skratka, izolacija...Ne kliči, ne obiskuj, ne nič! Sploh pa ne sprejemaj klicev! Ne bodi ji opora, če je ona tebe pustila. S tem ji boš tlakoval pot, da gre... Naredu sm jst takšno napako...Draga me je pstila, ampak pol še vztrajno klicala vsak dan...in jst sm ji bil na voljo...napaka... Ker te ma še zmer tolk, kolkr ji ugaja d te ma in odhaja počas...
Če jo boš čist odpiku, so pa dve možnosti. Al bo po štirih prilezla nazaj, ker te bo pogrešala...Al bo pa res odšla, ampak če se to zgodi, nisi mel šanse ne glede na to kako bi reagiru....tko, d če hočeš vedit pr čem si je to edina šansa, d zazihr zveš.smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Kofein

Arhiv
Goldwing Slovenija - 22

Vsi motoristi so barabe, mar ne?

Saj poznamo zgodbo – skupina motoristov prihrumi v majhno idilično mestece. Otroci bežijo s cest, mame zapirajo naoknice in zaklepajo vrata, moški pa se skrijejo v najtemnejši gostilniški kot …

Anketa

Arhiv

Kaj v vročih dneh najraje primete v roke?

Kopalke