Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Živjo nogomet v Celju - 1

Predzadnjo vstopnico za veliki finale so si priborili ...

Ma.K.
16. maj 2017, 12:57
Velikost pisave:

Preteklo soboto se je asfaltno nogometno igrišče pred Srednjo zdravstveno šolo v Celju spremenilo v že deveto prizorišče turnija Živjo, nogomet! V boju za veliki finale, ki bo junija v ljubljanskih Stožicah, se je udarilo šestnajst ekip, zmaga pa je po napeti končnici pripadla fantom iz ekipe Ultra okno Velenje.

Živjo nogomet Celje

Nalagam..

Sobota je dan za nogomet, zato so se pretekli konec tedna nogometni navdušenci zbrali na igrišču pred Srednjo zdravstveno šolo v Celju, kjer se je odvijal predzadnji turnir Živjo, nogomet! Na igrišču je glavno besedo ponovno prevzela žoga, ob njem pa dobra družba, glasni navijači, dobra jedača in hektolitri osvežilne pijače. Boj za vsak centimeter igrišča in pulta je poskrbel za še en klasičen, borbeno obarvan Živjo, nogomet! vikend, ki bo vsem sodelujočim še dolgo ostal v spominu.

Živjo nogomet v Celju - 3
(Foto: Živjo, nogomet)

Sonce, dobra družba in kopica golov

Pravijo, da je asfalt v Celju zaradi ugodne klime še posebej primeren za izvajanja iz kotov. To se je še enkrat več izkazalo na asfaltnem igrišču, kjer ni manjkalo bolj ali manj točnih podaj, preigravanja in atraktivnih strelov proti golu. V sončnem sobotnem dnevu so uživali vsi: tako igralci, kot tudi navijači, večina pa se je strnjala, da je Živjo, nogomet! v Sloveniji postal velika stvar in da je potrebno prireditve, kot je ta, podpirati, predvsem zaradi mladih in tistih malo manj mladih nogometnih navdušencev ter druženja, ki ga v zadnjih letih pri nas močno prikanjkuje.

"Ta projekt je res dobro zaživel, prijavljajo se že bivši reprezentanti Slovenije, bivši igralci prve slovenske nogometne lige, prav tako tudi amaterji in vsi ljubitelji nogometa, kar nas zelo veseli," je v Celju dejal Dule Trnjak, predstavnik organizatorjev projekta in pohvalil izjemen odziv. "Izteka se kvalifikacijski del turnijev. Čaka nas še eden, zadnji deseti, v Kidričevem, tako da imajo ekipe še zadnjo priložnost, da se prijavijo ter se potegujejo za lepe nagrade."

Živjo nogomet v Celju - 5
(Foto: Živjo, nogomet)

Zmaga je odšla v Velenje

Na igrišču se je medtem odvijal hud boj za najboljšo podajo, najlepšo potezo in kar je najvažnejše, za čim več golov. Seveda, ko pa je bilo tudi tokrat v igri polno dostavno vozilo pijače Union in vstopnica za ogled poljubne tekme Prve lige Telekom Slovenije. A tudi drugo- in tretjeuvrščena ekipa domov ne odideta praznih rok. Drugouvrščeni si lahko grla ohladijo s 100 litri pijače Union, tretjeuvrščeni pa prejmejo 50 litrov pijače Union.

Po napeti končnici so novi lastniki vstopnice za finale in vsebine polnega kombija pijače Union postali člani favorizirane ekipe Ultra okno Velenje, na nogometnih stopničkah pa sta slavili tudi drugoviščena ekipa Slaščičarna Berzo in tretjeuvrščena Bahami Coffe Bar. Zmagovalci turnirja v Celju so že napovedali, da se bodo trmasto borili vse do konca in nam zaupali, da so z mislimi že pri finalu turnirjev, ki bo 10. junija v ljubljanskih Stožicah in na katerem se bodo udarili zmagovalci vseh desetih kvalifikacijskih turnirjev. K prijavi pa spodbujajo tudi vse ostale ljubitelje nogometa in druženja, ne glede na številko letnice v rojstnem listu.

Živjo nogomet v Celju - 1
(Foto: Živjo, nogomet)

Zadnja priložnost za priboritev finalne vstopnice!

Ekipe, ki ste zamudile dogajanje v Celju, imate samo še eno priložnost, da dokažete svoje nogometno znanje in borbenega duha. Čez slaba dva tedna, 27. maja, se bo karavana Živjo, nogomet! ustavila na zadnji postaji pred velikim finalom: v Kidričevem. Tudi zmagovalci zadnjega turnija se bodo domov odpravili s polnim kombijem pijače Union, zmagovalci finalnega turnirja pa si bodo v prihajajoči sezoni lahko ekipno ogledali še izbrano tekmo Lige prvakov.

Posamezna prijavljena ekipa mora šteti najmanj 6 (5 + 1) članov, ki morajo biti stari nad 16 let. Prijavnina za celotno ekipo znaša 30 evrov, prijavo pa je mogoče oddati prek elektronskega naslova prijave@zivjo-nogomet.si. Več informacij o projektu je dostopnih na spletni strani 'Živjo, nogomet' in prek 'hashtaga' #zivjonogomet.

Živjo nogomet v Celju - 2
(Foto: Živjo, nogomet)

Sponzorirana vsebina

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,6
glasov 19