Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

justin jedlica

Želel si je le biti lep ...

N.J.
10. maj 2018, 09:25
1
Velikost pisave:

Vse več moških se odloča za plastične operacije. Največ se jih odloča za odstranitev podbradka, korekcijo povešenih vek ali vrečk pod očmi. Nekateri sicer poznajo 'zdravo mero', drugi jo krepko prekoračijo. Poglejte, kako je videti človeški Ken, ki je prestal že več kot 300 lepotnih posegov.

Iz 24UR ZVEČER: Plastične operacije

Nalagam..

Če je nekoč veljalo, da se za lepotne operacije odločajo večinoma ženske, je zdaj med tistimi, ki se odločajo za popravke, vedno več moških. Pisali smo že o tem, da je med moškimi v ZDA močno v porastu povpraševanje po zvezdniških ustnicah, tisti, ki se čutijo ujete v napačnem telesu, se odločajo za spremembe spola - na naših tleh je zagotovo najbolj znan primer Salome, vse več moških pa si, podobno kot ženske, želi mladostnega videza in se v ta namen odločajo za posege, kot so odstranitev podbradka, korekcija povešenih vek in 'vrečk' pod očmi. 

Nekateri pri lepotnih posegih ne znajo ohraniti zdrave mere in vse skupaj preide v pravo odvisnost. Tako je recimo pri 37-letnemu Američanu Justinu Jedlici, ki je v svojem življenju prestal že več kot 300 lepotnih posegov in kot kaže, se pri tem številu ne bo ustavil. Na njem je popravljeno skorajda vse. Od vsadkov, ki dajejo videz mišičastega telesa, do polnih ustnic, korekcije oči, presaditve las ... Več v videoposnetku!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,0
glas 1
Komentarjev: 1
 
akam 11.05.2018 00:38:09
pa saj je najlepši! samo kardashianke ga morajo še opazit.one so navajene na silikon.zato ne bo nič čudnega, če bodo tudi one objemale in lubčkale mrzel silikon.naj se grejo skupaj nastavit na vse rdeče preproge in naredit selfi
Več komentarjev