Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Henry Cavill (Superman)

Tega celo Superman nima rad

L.P.
02. julij 2018, 09:02
1
Velikost pisave:

Govorimo o kardiu, vajah, ki jih je dobro delati za ogrevanje pred in po telovadbi. Poleg tega pa je ta rekreacija primerna tudi za ohranjanje kondicije.

Celo igralec Henry Cavill, ki je upodobil Supermana, včasih ni ravno navdušen nad izvajanjem kardia. Toda kljub temu ga opravlja in pri tem skrbi za svojo formo.

Kardia se loti že pred zajtrkom. Najprej spije kavo, nato pa se spravi v pogon. Cavill je včeraj na Instagramu objavil, da ne potrebno teči hitro. Najpomembnejše se je spraviti v akcijo in zadevo izvajati dvajset minut. Pri tem je še dodal, da zadeve ne boste obžalovali.

Jasno je, da kardio ohranja naše srce zdravo. Pri njegovem izvajanju pa porabimo kar nekaj kJ.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 1
 
posojila386 07.07.2018 06:40:34
priložnosti za vaše projekte Za vse vaše posojilo zahteva za oživitev svoje dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam pomagam z zneskom od 5000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% na leto in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosimo, da me kontaktirate za več informacij. prosim kontaktirajte me. E-pošta: posojila386@gmail.com Viber: +22 995608568
Več komentarjev