Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Trojček seks

Tako jo lahko speljete drugemu moškemu

S.C.
27. oktober 2017, 13:42
7
Velikost pisave:

Se zavedamo, da ni najbolj poštena poteza, ampak kaj pa, če se vam vseeno zgodi, da vam pamet zmeša ženska, ki je žal že v zvezi? Boste obupali in se umaknili ali stopili v boj? Kaj če je ona res 'tista prava'? Čeprav gre za 'prepovedan sadež', srce pač ne izbira, v koga se bo zaljubilo, kajne?

Zagotovo se vam je kdaj že zgodilo, da ste se zagledali v dekle, ki je že imelo partnerja. Toda to še ne pomeni, da je tudi njegova last in če v njuni zvezi škripa ali pa se njeno srce ogreje za drugega, ima vso pravico, da gre svoji sreči ter novi ljubezni nasproti.

Če ste se torej ravno znašli v takšni situaciji, nikar še ne vreči puške v kuruzo, nič še ni izgubljeno. Dekle vas privlači, je super krasna pozitivka, ujemata se kot jing in jang, je do vas prijazna ter imata en kup skupnih točk. Ločuje vas le ena – njen fant. In tu morate vajeti v roke prijeti vi.

Zapeljiv ples - 1
Proučite, kaj jo pri sedanjem partnerju moti in kaj pogreša, potem pa to izkoristite sebi v prid in se na tem področju izkažite. (Foto: iStockphoto)

Ali jo privlačite?

Najnujnejše je, da ugotovite, ali tudi vi privlačite njo. Medtem ko se pogovarjata, opazujte njene kretnje in poglede. Ali zardi, ko se vajina pogleda srečata, ali pa so njene oči hladne in odsotne? Uživa v vaši družbi, ali nenehno išče izgovore, da se ji mudi in da nima časa? Tudi če dekleta še ne poznate, skušajte na nevpadljiv način navezati stik, hkrati pa spremljajte njene reakcije na vaše 'nedolžne' in prikrite osvajalske trike. Če ste začutili iskrice tudi iz njene strani, kar pogumno dalje, v nasprotnem primeru pa raje z dvignjeno glavo odidite novim priložnostim nasproti, saj boste sicer samo trpeli.

Kakšna je njena zveza?

Če se je prvi preizkus izkazal za pozitivnega oziroma ste ugotovili, da tudi vi privlačite njo, je čas, da naredite drugi korak.

Preden začnete z bolj odkritim osvajanjem, se malce pozanimajte, kdo je dejansko njen partner in kakšna je njuna zveza. Morda že dlje časa nekaj 'škripa' med njima in boste ravno vi tisti odločilni faktor, ki bo odločil o razhodu. Po drugi strani pa je lahko njen najdražji kakšen 'dvometrski orjak', po možnosti še zaščitniški ali celo nasilen, tako da morate biti pri drezanju v osje gnezdo zelo previdni. Skušajte ugotoviti, kaj dekle, ki vam je všeč, moti pri sedanjem partnerju in kaj pri njem pogreša.

Očarajte jo!

Ko boste torej ugotovili, kaj dekle pogreša v sedanji zvezi in kaj jo na splošno privlači pri moškem, se skušajte izkazati na tem področju. Če je romantična duš'ca in ima rada sprehod po okrašenem centru mesta, jo povabite na 'kuhančka' ali pa v kino, na večerjo, izlet v neznano ter jo presenetite s kakšno pozornostjo. Ko bo ugotovila, da se v vaši družbi dobro počuti in da imate vse tisto, kar je do sedaj pogrešala, se bo zagotovo znašla pred dilemo – vi ali on. Pazite le, da ne boste vsiljivi, napadalni ali celo pritiskali nanjo, češ naj konča razmerje, saj se je znašla v zelo občutljivem obdobju in mora dobro pretehtati svojo odločitev. Pokažite ji, da vam je všeč in da bi želeli nekaj več, a počasi in previdno. Konec koncev vse ženske, tako vezane kot samske, imajo raje nekoliko manj dostopne moške, zato ji tudi ne pišite desetkrat na dan, kaken sms tu pa tam bo čisto dovolj. Vedite, da ima doma nekoga, kateremu mora pojasnjevati vsak klic ali sporočilce, tako da je raje ne spravljajte v težave. Če boste vztrajni in potrpežljivi, se bo situacija zagotovo obrnila vam v prid, kar pa ne pomeni, da jo morate čakati pet let. Pazite le, da ne boste na koncu preveč trpeli.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 1,9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,9
glasov 17
Komentarjev: 7
 
BŠK 29.12.2017 09:56:03
Preprosta rešitev, ki jo je storil moj znanec, ko se je želel rešiti tečne in razvajene žene : pokličeš arabca ali znanca v afriškem pasu ter ga povprašaš koliko kamel ti ponudi. Enkrat pa mi je ena stranka povedala, da so jo na ulici pravtako vukali za rokav, ker je bila njim atraktivna in jo povprašali za omenjeno vsoto.
 
jesenvoyo 03.11.2017 06:49:01
Žensk ki se pusti speljati drugemu ji to lahko pride v navado, to pomeni, da jo vam lahko čez nekaj časa vam nekdo na tak način spelje.
 
thetech 01.11.2017 16:31:28
Določeni komentatorji pa po portalih vsak dam od jutra do večera samo kritizirajo, tarnajo in se pritožujejo.. kot ene stare babe... Če vam članki niso všeč jih pač ne klikajte in prebirajte.. A vi sploh kdaj sproščeni in neobremenjeni?
 
akam 31.10.2017 21:45:34
poden od članka
 
BlameThaGame 31.10.2017 13:09:27
Če smem samo pripomniti... Avtor članka je največji idi-ot, ki več kot očitno ne spoštuje niti sebe niti drugih :) ! Po-den od članka in še večji po-den od človeka :)
 
aerton 28.10.2017 15:21:21
In ne pozabi,da za vsako lepotico stoji moški, ki je srečen, da se je znebil te nadloge.
lalalala1343 28.10.2017 08:14:36
24 ur nov poden od članka
Več komentarjev