Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

spodnjice - 3

Spodnje perilo: Tudi vi delate te napake?

N.J.
21. november 2017, 08:09
2
Velikost pisave:

Verjetno vas zanima, kaj za vraga lahko pri spodnjem perilu sploh zgrešite? Očitno je možnosti kar nekaj. Pred vami je 7 najpogostejših napak.

Spodnje hlačke
(Foto: iStockphoto)

Pretesno spodnje perilo

Nič ni hujšega od tega, če so spodnjice pretesne. Elastika, ki se zareže v kožo in povzroča srbeč in pekoč občutek, neprestano popravljanje spodnjic, prepotene genitalije ... ni vam treba tega trpeti. Ko kupujete spodnje perilo, se prepričajte, da vas ne bo tiščalo ne v pasu ne v stegnih oziroma med korakom, pa tudi preveliko ne sme biti, saj se vam bodo hlačnice sicer ovijale in bo vse skupaj še bolj moteče.

Športno perilo

Je izjemno uporabno za športne aktivnosti, saj se hitro suši in dobro prilega, a nikar ga ne nosite cele dneve. Sintetični materiali ne omogočajo koži, da diha. Če boste ves dan imeli na sebi sintetično perilo, bo to zadrževalo vlago na področju spolovila, kar ustvarja popolno okolje za razmnoževanje bakterij in glivic. Verjemite, tega si ne želite, zato si raje nadenite bombažno perilo, športno pa pustite le športna doživetja.

spodnjice - 1
(Foto: iStockphoto)

Prepotenega perila ne preoblečete takoj

Ste ravno zaključili s treningom na fitnesu, preoblekli prepoteno majico in se odpravili domov kar v prepotenem perilu? Vlažno perilo je še ena možnost za bakterije in glivice, da se razmnožujejo. Ne bodite leni, ampak si po vadbi čim prej preoblecite perilo in se stuširajte, takoj ko je mogoče.

Preveč ste skopuški

Ste eni tistih, ki sem jim zdi vsak evro, porabljen za nakup spodnjih hlač, ki jih razen dekleta, ne vidi nihče, odveč? Nikar ne varčujte na napačnem koncu! Spodnjice iz kvalitetnega bombaža oziroma tkanine, ki omogočajo koži, da diha, ki vas ne bodo stiskale ne v pasu in ne v stegnih, se ne bodo razvlekle tekom dneva in se vam ovijale okoli stegen ter se gubale pri modih, žal niso najugodnejše.

S pravo izbiro spodnjic se vam ne bo več treba skrbeti, da vam bo med nogami vroče in se boste po nepotrebnem potili, pa tudi na srbenje lahko pozabite.

Moške spodnje hlače

Ne perete jih pravilno

Mednožje je pač občutljiv predel telesa, koža je bolj občutljiva in zato pranje spodnjega perila z agresivnimi sredstvi za pranje perila ni primerno. Močno odišavljeni detergenti lahko povzročijo reakcijo kože, srbečico, izpuščaje ... Za pranje spodnjega perila, tako spodnjic kot spodnjih majic, zato raje izberite hipoalergene pralne praške, izognite pa se tudi uporabi mehčalca.

Znova ste oblekli že nošeno perilo

Verjetno ni prav pogosto, toda marsikateri moški kdaj nase navleče spodnijce, ki jih je imel oblečene že dan prej. Na vsakih umazanih spodnjicah je tudi kakšen ostanek blata,tako da ko boste drugič želeli obleči že ponošene spodnjice, se spomnite na to in raje vzemite iz predala sveže. Tudi če so videti čiste – niso!

Obožujete svobodo?

Nekatere perilo tako zelo moti, da ga sploh ne oblečejo. Če razmišljate o tem, vam odgovorimo mi: ne počnite tega! Grobi materiali vam ne bodo naredili nič koristnega, poleg tega pa pomislite na to, kar je omenjeno nekaj vrstic više ... fuj! Zgodba zase so  hlače za športne aktivnosti, ki imajo všito mrežico, a tudi v teh primerih je zaradi higiene bolj priporočljivo obleči spodnjice.

spodnjice - 2
(Foto: iStockphoto)

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,3
glasov 7
Komentarjev: 2
 
tmarjan24 08.01.2018 19:21:34
Ponudba za zavarovanje posojil Za vaše posojilo zahteva za oživitev vaših dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam pomagam z zneskom od 5000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% letno in s trajanjem od 1 do 30 let. prosim, prosim kontaktirajte me za več informacij. E-pošta: reseaufinance510@gmail.com E-pošta: tmarjan24@gmail.com Whatsapp: +38651390291
slovenc79 21.11.2017 18:38:40
za vas ne vem, ampak jaz si obrišem rit, preden si dam po #2 hlače nazaj gor.
Več komentarjev